-
Trokolica CHICCO ili PEG PEREGO???
Molim pomoć i savjet iskusnijih...
Odlučili smo se za trokolicu, iako znam da su teže od klasičnih kolica. Zanima me za koju od ove dvije se odlučiti pa vas molim da mi pomognete svojim iskustvom ili barem ako ste nešto čuli...
-
ne znam za trokolicu ali ja sam htjela chicco trio ct o.1. na kraju sam se odlučila za peg perego pliko p3 jerbo su indentična, sa istim dodacima i mogućnostima, ali su bila 100 eur jeftinija (kupila u brežicama)
-
-
Osoblje foruma
kupovin
ps mi smo isto kupili preko, doduše u kopru jer nam je bliže, a našli smo na rasprodaji tako da nam se ful isplatilo (čini se oko 2500 kn kad smo dobili povrat DDV-a)
-
jesi li gledala CAm trokolicu, fantastična je
mene je oduševila kako se od ogromnih kolica transformira u vrlo mali paket kad se skupe za spremanje
http://www.media-commerce.com.hr/adm...ina_x3_394.jpg
i da cijena i kvaliteta se podupiru u potpunosti
-
Osoblje foruma
nosiljka
moja kuma ima cam i zaista su super. No, treba obratiti pažnju na onu ležaljku, ona CAMova je glomazna i teška, kao i navetta od PegPerega (za Chicco neznam). Mi živimo u prizemnici tako da to nama nije frka ali netko tko mora ići po stepenicama će imati problema. Mi imamo Porte Enfant od Peg Perega koje je manje glomazno i puno lakše za nositi.
ista stvar je kod PegPerego AT4, lijepa i sve ali TEŠKA da si slomiš kićmu....
-
a ima li netko možda iskustva s principom ''AS i košara u jednom'' - znači da li neka od tih trokolica ima AS da se spušta u skroz vodoravan položaj pa da može služiti i kao košara? vidjela sam da to ima JANE, a ovi drugi?