Results 1 to 7 of 7

Thread: Trokolica CHICCO ili PEG PEREGO???

Default Trokolica CHICCO ili PEG PEREGO???

Molim pomoć i savjet iskusnijih...
    Odlučili smo se za trokolicu, iako znam da su teže od klasičnih kolica. Zanima me za koju od ove dvije se odlučiti pa vas molim da mi pomognete svojim iskustvom ili barem ako ste nešto čuli...

petarpan's Avatar

ne znam za trokolicu ali ja sam htjela chicco trio ct o.1. na kraju sam se odlučila za peg perego pliko p3 jerbo su indentična, sa istim dodacima i mogućnostima, ali su bila 100 eur jeftinija (kupila u brežicama)

Osoblje foruma Danci_Krmed's Avatar

mi imamo peg perego P3 i super smo zadovoljni, bili smo na putu s njima i ful su praktična

...ali....

sada kad je zatoplilo, frka jer matrijal ima PUNO plastike u sebi i mala nam se skroz znoji u njima. samo sam jedanput vidjela chicco trio ali čini se da je matrijal puno više prozračan.

P3 je praktičan, ali ne baš po toplom vremenu, a primo viaggio (autosjedalica) je kriminalna za znoj, moram malu maltene presvuči ako ne stavim ručnik između nje i stolice.

eto naše iskustvo

Default kupovin

ps mi smo isto kupili preko, doduše u kopru jer nam je bliže, a našli smo na rasprodaji tako da nam se ful isplatilo (čini se oko 2500 kn kad smo dobili povrat DDV-a)

brane's Avatar

jesi li gledala CAm trokolicu, fantastična je
    mene je oduševila kako se od ogromnih kolica transformira u vrlo mali paket kad se skupe za spremanje
    http://www.media-commerce.com.hr/adm...ina_x3_394.jpg
    i da cijena i kvaliteta se podupiru u potpunosti

Default nosiljka

moja kuma ima cam i zaista su super. No, treba obratiti pažnju na onu ležaljku, ona CAMova je glomazna i teška, kao i navetta od PegPerega (za Chicco neznam). Mi živimo u prizemnici tako da to nama nije frka ali netko tko mora ići po stepenicama će imati problema. Mi imamo Porte Enfant od Peg Perega koje je manje glomazno i puno lakše za nositi.

ista stvar je kod PegPerego AT4, lijepa i sve ali TEŠKA da si slomiš kićmu....

a ima li netko možda iskustva s principom ''AS i košara u jednom'' - znači da li neka od tih trokolica ima AS da se spušta u skroz vodoravan položaj pa da može služiti i kao košara? vidjela sam da to ima JANE, a ovi drugi?