Ja sam oduševljena homeopatijom! Prošli četvrtak kasno popodne sam joj 1. put dala 2 globulice i ona se smirila (vrlo brzo!) i zaspala. Sutradan smo se držali uputstava: Ujutro je uzela 1 dozu, a popodne (kad bi joj se inače bolovi drastično pojačali ) po 2 globulice svakih 30 min.... i onda opet navecer.
Cijeli dan
Nisam mogla ni zamisliti da će to tako brzo profunkcionirati. Sad joj dajem svaki dan ujutro 2 globulice (rastopljene u prokuhanoj vodi u maloj plastičnoj žličici), 2 popodne i 2 navečer.
Ponovo imam sretno i zadovoljno dijete!
Lijek se zove Cham C30 (Chamille- na bazi kamilice) i može se kupiti u nekim ljekarnama (djeluje i protuupalno i daje se djeci koja puno plaču, nervozna su...itd)
Inače, najbolje bi bilo otići baš k homeopatici jer kako je meni moja objasnila, "dvije će osobe za istu bolest dobiti drugačiju terapiju"...no u slučaju beba i zubića- mislim da je klasika
Mi smo prije par dana dobile još 1 lijek, Calc-p koji bi trajno mogao riješiti problem izbijanja zubića. Pit ćemo ga 1x na dan 3 tjedna, a onda napraviti pauzu od tjedan dana. Kako sam shvatila, neka djeca više pate kod izbijanja zubića od drugih zbog nemogućnosti da se kalcij u organizmu veže za ...sorry, zaboravila sam točno (ali pitat ću homeopaticu ponovo da mi objasni. skroz sam bila u žurbi kad mi je objašnjavala, a dojurila sam samo po taj lijek i potpuno sam joj vjerovala da zna što radi)
Evo, to je to.
Preporučujem