Podižem ovaj zubati topic jer smo mi već na rubu snaga zbog zuba.
Eto, sve mora valjda doći na svoje. Kad s prvim djetetom nisam osjetila niti jedan zub, s drugim moram svaki.

Dakle, sve je počelo početkom ljeta kad su krenule istovremeno donje jedinice. Izbijale su polako, J se mučio, plakao, slinio, nit je normalno jeo, niti spavao. Počeli smo u to vrijeme i s dohranom, tako da je i to išlo sporo.

Calgel, tako tako. Nije bilo neke koristi.
Chamomila, trenutno, davala sam mu tri puta svakih pola sata (pred spavanja ujutro i poslijepodne).
Dobio je jantarnu ogrlicu, samo je prestao sliniti.
Kupili Dentinox kapi. Pomaže trenutno, dok zaspi. Tijekom spavanja se budi, plače (urla), ne smiruje ga ništa. To ide u valovima.
Toliko žulja desne da grize sve što dohvati (čak i stolić u dječjoj sobi).

Zadnjih mjesec dana je još gore. Istovremeno idu gornje jedinice i dvojke. Četiri zuba odjednom. Sve je natečeno, crveno. Gornje jedinice su probile, sad probijaju dvojke.
Cijeli dan se nosimo, slabo spava, kombiniram Dentinox kapi i Chamomilu, ali sve je kratkog trajanja (npr. prije spavanja mu dam, ali za 15 minuta probudi se urlajući, boli ga tako da se jadan lupa po glavi, trlja uši, gura ruke u zube).

Jel ima još što da mu pomognem?
Curly mama, možeš li detaljnije objasniti ovaj lijek Calc-p.

Citiraj curly mama prvotno napisa
Mi smo prije par dana dobile još 1 lijek, Calc-p koji bi trajno mogao riješiti problem izbijanja zubića. Pit ćemo ga 1x na dan 3 tjedna, a onda napraviti pauzu od tjedan dana. Kako sam shvatila, neka djeca više pate kod izbijanja zubića od drugih zbog nemogućnosti da se kalcij u organizmu veže za ...sorry, zaboravila sam točno (ali pitat ću homeopaticu ponovo da mi objasni. skroz sam bila u žurbi kad mi je objašnjavala, a dojurila sam samo po taj lijek i potpuno sam joj vjerovala da zna što radi)
Evo, to je to.
Preporučujem