kupili smo maxi cosi priori i nikak je nemrem smontirati .....nemam pojma jel problem u čudnom obliku sica koji je kožni ili sam totalni jelen za montažu...hitno mi je jel sutra putujemo na more...pliiiiz neki savjet
kupili smo maxi cosi priori i nikak je nemrem smontirati .....nemam pojma jel problem u čudnom obliku sica koji je kožni ili sam totalni jelen za montažu...hitno mi je jel sutra putujemo na more...pliiiiz neki savjet
Nika![]()
Podizem (iako je romina sigurno vec na moru).
Mi isto imamo mc priori i problem plesanja na sicu. Dosad mi je bila iza suvozaca, sad sam je stavila na sredinu sica (cini mi se sigurnije), ali ona sva plese.
Na koji nacin zategnuti pojas i mogu li ja uopce to sama?!
Jeste zakopčali pojas preko jedne ili dvije crvene kopče?
je li na srednjem sicu pojas s 2 ili 3 točke?
mi smo u starom autu imali na sredini pojas s 2 točke i tu smo morali MM i ja skupa namještati sjedalicu (MC Priori) - prvo bi smanjili pojas toliko da je izgledalo da ga ni ne možemo zakopčati, onda bi MM nasjeo na sjedalicu, teškom mukom bi je zakopčali i onda bi ja još vukla pojas da je zategnemo do krajnjeg maksimuma - nakon toga nije mrdala (ne znam koliko sam uspjela objasniti![]()
mirjana, smije li se ta sjedalica montirati sa pojasom 2 točke?
smije, piše u uputstvimaonda ne ide kroz one crvene kopče, nego samo ispod nekakvih kukica kod baze
puno teže ju je dobro učvrstiti tako, nego pojasom u 3 točke, ja je sama nisam nikada uspjela dobro učvrstiti samo tim pojasom s 2 točke, pa kad sam je postavljala sama, stavljala sam je na pojas s 3 točke
Tek sad....Nika prvotno napisa
Ovako, onaj pojas sto nama ide preko trbuha prolazi ispod one dvije kao kukice, a onaj sto nam ide preko prsa, prolazi ispod one dvje kopce. Mislim da je dobro zakopcana, ali da nije zategnuta kako treba, najvise je sto ja mogu, a ona i dalje plesucka.
Gornji dio pojasa koji vam prolazi ispod te dvije crvene kopce - to ne valja, pojas treba zakopcati samo preko jedne crvene kopce i to one koja je blize pojasu (onom djelu gdje pojas izlazi).