Zanima me da li tko zna nešto o njemu? Da li je nježan,ljubazan....
Inače sam kod doktorice Samoilović,ali ona ide na godišnji pa mi je slijedeća ontrola kod njega.... :?
Zanima me da li tko zna nešto o njemu? Da li je nježan,ljubazan....
Inače sam kod doktorice Samoilović,ali ona ide na godišnji pa mi je slijedeća ontrola kod njega.... :?
Koji je taj? Odakle je? Prvi put sad čujem za njega. Evita, jel on mjenja samo Samoilovićku ili je opet došlo do zamjena Bojanića? Da poludiš. Stalno nekaj šaltaju![]()
Nemam pojma koji je taj...Kad Dr. Samoilović pe na godisnji? Ja imam kontrolu 13.8. al mi nitko nije rekao da nje ne bude...
Ne znam. Ja sam se morala naručiti za 3 tjedna (a onda nema Samoilovićke) nego su mi sestre rekle da biram između doktora Godeka i Hasana. Hasan mi izgleda malo čudno (ako je to onaj pročelav),pa sam zato odabrala Godeka,mada nemam pojima tko je,da li radi samo kao zamijena ili baš radi tamo s Samoilović i Hasanom.... Stvarno nemam pojima.
Pitala sam sestre za kojeg misle da je nježniji pa su rekle za Godeka. Budem vidla ak se prije ne porodim. I čudno mi je da me još nisu poslali na ctg ( od pon sam u 36.tjednu). Inače šalju od 36.+,a meni je slijedeći pregled u 38. :?
Valjda mi bude on onda dao uputnicu za ctg i rodilište?
Evita, koji datum si naručena? Zanima me jer sam ja oko 15.08 i trebao bi se dr. Odeh vratiti pa si mislim da nije taj Godek umjesto njega :?
E da, pa nisam znala da si već u 36 tjednu![]()
Pa ti stvarno još malo pa ćeš rodit...a sjeti se naše prve kave, trbuh ti je bio ravan...kak je vrijeme proletilo, ja mislila da je bilo nedavno![]()
Naručena sam 24.8. Sad si baš mislim da sam možda ja krivo čula...možda je dr.Godek ustvari dr.Odeh????:?
A kakav je onda taj Odeh? Ako idem k njemu da znam....
Da,ja od slijedećeg t.ulazim u 36. :D
Meni je on super. Sve mi objasni kaj ga pitam a tak je i na uzv. Neke nisu zadovoljne s njim ali ja jesam. Ma budeš vidjela i sama. Kak je Sara?
A koja je razlika između Odeha i Hasana (u izgledu)?
Znam jednog pročelavog (niži je..). I gdje taj odeh ima prostoriju? Odmah na početku (prije sestara) ili onu otraga (iza sestara)?
Doc.mi je zadnji puta radila uvz pa je rekla da slijedeći put nema potrebe....misliš da bi ga mogla nagovoriti da mi ipak napravi uvz?
Sara je ok.![]()
Odeh ti je pročelav, mislim da Hasan nije, nisam sigurna. Ima prostoriju poslije sestara. S jedne strane je Samoilovićka a s druge je on. E sad, ne znam dal on i Hassan imaju istu ordinaciju :/
Naravno da bi ga mogla nagovoriti. Kažem ti da je moje roditelje pustio na Uzv. I sve ti objasni. Ja sam jako zadovoljna s njim. Kakva je Samoilovićka po tom pitanju?
Samoilovićka je jako ljubazna i dobra. Isto sve objasni,pusti na uvz koga hočeš,samo ne želi raditi uvz svaki nego svaki drugi put.M@rtin@ prvotno napisa
Nadam se da ću ako dočekam taj datum vidjeti svog malog na uvz-u :D
veliki pozdrav svima..
ja sam trudna 25 tjedana i dosad sam promjenila 3 ginekologa..
prvi je bio bojanić koji je najbolji bio, onda je došao sertić taj je iz križevaca bio je tu 2 mjeseca i otišao je, a sad sam kod Odeh Rabie mislim da je tak nekak ime i prezime..
on je onak ok tip ali malo bude živčan ja idem svaki put već među zadnjima pa možda zato je takav..
možeš ga pitati kaj god želiš i objasnit će ti..
ali inače meni je bojanić bio najbolji i jako mi je žal kaj ga nema više..
ma pustit će te, ajd ne brini. Sutra ideš? Držim fige i javi kak je biloevita prvotno napisa
U petak. Budem javila.
Javi i ti meni na pm za 1.9. kaj smo se razgovarale...![]()
Evo da javim. To je bio Odeh. Prčkao mi je dolje minutu ili dulje! Doktorica je to inače obavila za čas,a on....
Dirao je bebi glavicu itd....
To mi je stvarno malo čudno. Na ultrazvuk je rekao da ne treba,a nije mi se ni dalo pitati jer sam jedva čekala da odem. Još osiječam kako me steže od tog njegovog prčkanja!![]()
Pa bolje da te normalno pregleda nego na brzinu, bar ja tak mislim. Meni uvijek sve objasni i stvarno sam prezadovoljna s njim. A ne znam kaj da ti velim, žao mi je kaj ti je to bilo neugodno i kaj nisi bila na UZV.
I moja me doc dobro pregleda,ali ne čačka toliko dugo po meni.....