I naravno da nebi isprobavale ništa osim prirodnih metoda (jedenja koječega). Ovdje smo sve za prirodan porod. Samo smo jako nestrpljive!
I naravno da nebi isprobavale ništa osim prirodnih metoda (jedenja koječega). Ovdje smo sve za prirodan porod. Samo smo jako nestrpljive!
Sad dom čitam vaše postove vidim da to i nije baš tak bezazleno-puknuće vodenjaka :/ ...
Uglavnom sad se ojećam kao da ću vječno ostati trudna, a još me k tome bacilo u očaj stanje na vagi...A nadala sam se kako ću u ovoj trudnoći proći bolje s kilama kad ono :shock: ...
Ana, kako je nakon prve trudnoce islo sa skidanjem kila? Sve ce to otici...
Sve otišlo samo bez dijeta, ali sam sam ih dobila više nego prvi put pa sam malo u "bedu"...Lucija Ellen prvotno napisa
Ma i o tome sam otvorila topic![]()
Luđački čišćenje tjedan dana i sex sex sex su mene doveli do početka trudova i otvorenosti od 6 cm...a onda ti moraju puknuti vodenjak...(sad kad se sjetim...fale mi ti sex dani)
Kak da se seksam kad MM zaspi prije nego kaže "S"...Sva sreća pa je od danas na GO i imat će se vremena naspavati za hopsanje.sweetmint prvotno napisa
sorry, ana.m, aliana.m prvotno napisa
![]()
pratim te zadnjih dana, jer znam da trebaš sad negdje rodit; nemoj se sad živcirat zbog kila i sl., sad je gotovo, šta si natukla - natukla si, opusti se i mirno čekaj svoju curu
![]()
pusa jenkecu![]()
pitanje za pužić i white_musk...
kako dok vidi kosicu od bebe kroz ta 2 vodenjaka? :shock:
pa dva sloja vodnjeka možeš zamislit kao providni balon napunjen vodom.
On je jaaaako tanak, pa se može vidjet,ali nije to kao pri porodu (da je možeš i dodirnuti), nego možda bolje adekvatnije kazati- nazire se kosica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je krenulo![]()
I samo jedna primjedba. Čišćenje i pospremanje ne dovodi do trudova, već obratno - naime, to je takozvano gnježđenje, normalno ponašanje ženke sisavca pred sam porod. To vam, recimo može biti znak da će se stvari ubrzo pokrenuti!!
Thlaspi nemam pojma kako vidi kosicu, kad mi je rekla koliko kosice ima beba ja htjela pitati da stavi ogledalo da i ja vidim, baš me zanima, al rekli bi da nisam normalna, pa...![]()
sorryte za bold -nešto mi ne štima zadnjih par dana
sve mi se čini da je Iva čekala da joj tata ode na GO![]()
online je anam a naša ana je ana.m tako da još možda ima šamse![]()
C O O L !!! 8)
A šta ti čekaš![]()
ili tipkaš u hopsopauzi![]()
ah moje tijelo je u sloumoušunu, dobar nick bi mi bio pužić...
čekam, proučavam, hopsam (na lopti naravno, kad mužić neda)
Tu sam, vikendom malu uspavana pa nikako da se javim....
Danas ujutro sam imala osjećaj da to nikad neće krenuti... :/
Ja sam u prvoj trudnoći dan prije termina sadila cvijeće vani pa sam čučala negdje dva sata. Drugi dan ujutro ode vodenjak... probajte čučati![]()
potpisujemsrecica prvotno napisa
![]()
Vecer prije poroda sex ,ujutro u 8 spremna za bolnicu....ali muz je cekao da udemo u lavice![]()
eci ja sam prvi porod imala inducirani, a drugi pukao mi je vodenjak, do tad nisam imala trudove, onako znalo me malo zasaraiti ali nista posebno , da bi obracala paznju na to. navecer je pukao i bilo je kako je WM rekla, polako je curkalo, nije bio potot, a u rodiliste sam stigla 1 sat nakon pucanja vodenjaka i bila sam spremna za izgon. dakle ima nada da tipuken, samo moras prvo ici na kavu kod mamuske.
spajka zakaj su prvi put išla na indukciju?
sad sam vidjelaana.m prvotno napisa
Vjerojatno ti se u ovoj trudnoci jos vise nakuplja voda, pa zato te i ruke bole![]()
Kad su krenuli bolovi u rukama? Meni s 33 tj. pa se sve bojim kak ce bit s 38 :shock:
ana.m.![]()
![]()
stvarno ti se zuri...![]()
nadam se da ce uskoro..., drzim ti fige!!!![]()
ana.m.,ineska
neću sutra da vas vidim ovdje osim na topicu rodila ana.m. rodila ineska,
makar vas ja morala doći pororditi![]()
šalu na stranu,
lijepu noć i lijep porod(što prije) vam želim![]()
Ana.m., ineska, i ostale žemske, šaljem big kiss i big hag za ove zadnje dane i želim Vam što brži i bezbolniji porod!!!
![]()
Jedva čekam prve slikice beba!
Joj bolje da ne znaš :/ ....Noćas me opet tako bolilo da me bol probudi...Lucija Ellen prvotno napisa
A krenuli su mi bolovi, pa isto tak negdje oko 33. tjedna, ne znam sad točno.
WM tu saaaaaaam...Mada me nešto malo bolucka u leđima na momente ali tak slabo da mislim da bi tako moglo još danima 8)
Znaci jos si tu...a sve provjeravam cestitarenja....![]()
~~~~~~~~~~~ za skore prave trudove![]()
Ja se tek sad nakon par dana dočepala kompa, SVE VI KOJE STE VEĆ LUDE OD IŠČEKIVANJA- PRIDRUŽUJEM SE!!!
Termin mi je "tek" za 10 dana, ali cure drage- ja zbilja više ne mogu... živčana sam ko pas zadnjih dana, muža i sve okolo samo grizem, križa me rasturaju, muka mi je, žgaravica je grozna, po cijele noći ne spavam od pišanja i žgaravice... MORAM I JA POČETI S METODAMA UBRZAVANJA!!!
jos ste tu...![]()
drzim fige da uskoro ne budete...![]()
Skačem po lopti, koristim pogodnosti oksitocina i prostagladina kad je to moguće 8) , šetam...ali eto još ništa...![]()
ajmo ljetnice :D
Ni kod mene još niš. I ja šetam, skačem za klincima, penjem se na 4. kat bez lifta, masiram, tuširam...
Imam ideju-
HAJMO CURE NATJECANJE, KOJA ĆE PRVA! KOJA ZADNJA- MAGARAC!!!![]()
![]()
![]()
(možda nas to natjera da se nešto pokrene...???)
Ana-ima li šta kod tebe??
Išta??
Samo jaaaaako natečeni i bolni prsti na rukama. Danas ujutro nisam Janka mogla obuči koliko su bili ukočeni. :/traktorka prvotno napisa
Jedva hodam, bili smo malo u šetnji, ne znam uopće gdje sam našla snagu da se popnem na 4. kat, pika me dole jako nisko, pojačan iscjedak, alijoš!
Jutros sam imala osjećaj kao da moram roditi tek za 2 tjedna, ako ne i više.
Idem u srijedu na kontrolu pa bumo vidjeli kaj kažu stiriček doktor![]()
Ana draga, i ja svaki dan skicnem da vidim jeste li još 2 u 1, želim ti da sve prođe super i ne brini, od ovoliko onaših vibri sve će bit ok
a za kile ne brini
ja nisam skinula jos sve od prosle, a sad u mjesec i pol natukla sigurno 7 kila
Ana, meni je kod bolnih zglobova pomogla masaza ruku i ledja. Neka te tm dobro izmasira. sad je (kuc kuc) puno bolje
ni kod mene još niš...
danas sam bila na pregledu i naravno dolje je i dalje cementara![]()
Dr mi je rekao da je za pokretanje poroda dobro gladovanje ili seks s partnerom.
Kad sam to rekla mužiću on je samo zaključio: Dobro, znači danas ništa ne jedeš.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam što prije krene
Ineska prvotno napisa
![]()
kaži,a ako ne upali idemo na plan B![]()
Ineska,tako bi i moj reagovao!Sve dolazi u obzir ali sex nikako![]()
Cak mi je izprintao neke stranice sa neta za ubrzavanje porodjaja,neke vjezbe i slicno a ja sam to samo bacila u kantu.Kad nece on da se potrudi necu ni ja!Pa cekat cemo jos mjesec bas me briga. 8)
![]()
![]()
![]()
stvarno su svi isti... znaci, svi ste jos uduplo? a ana.m.? nisan skuzila jeli bilo postova danas od nje?
Ma tu sam ja, nikud ja ne idem...osim sutra kod sestirčne na ručak![]()