-
Utrići i M - molim savjet!
Na inseminaciji sam bila 23.07, to mi je bio 14.-ti DC, i dr mi je rekao da utriće koristim 14 dana i da nakon toga napravim test.
Međutim, jučer sam imala nešto kao M, više kratki izljev krvi, (a tek mi je bio 24.-ti dc),a noćas i danas ništa iako stalno imam osjećaj da ću dobiti.
To me iznenadilo jer nikada mi ciklus nije toliko kratko trajao.
Što da radim, da prestanem koristiti utriće ili da nastavim po naputku doktora.
Zadnji put kad sam koristila utriće, M sam dobila tek 5 dana nakon prestanka uzimanja.
Naravno, prva mi je pomisao bila da nije možda spontani pobačaj
-
Nemoj prestati s utrićima,ako je M onda ćeš krvartiti i dalje, a moguće da je implantacijsko krvarenje.
Napravi kako ti je dok reako i vibram ti da se to mrvica gnijezdi
-
Meni je dr u sličnoj situaciji rekla da nastavim sa utićima.Krvarenje može biti i implantacijsko.
-
Kao što cure kažu nastavi s utrićima.
-
Hoću, hvala!
-
evo i meni je u drugom ciklusu kako uzimam utragestan od 23. dana nesto nalik na smedi iscjedak. i to lagano, a imam osjecaj koda cu dobiti m. uzimam utragestan od 16. dana 3 puta na dan. i jos prije kad sam ih uzimala m bi mi dolazila nakon par dana sto bi prestala piti.
inace mi cekamo deveti mjesec i odlazak u zg na vv na prvi postupak. reko nam je doktor da dodem par dana prije m posli 15.09 ( jer je on do 15.09. na godisnjem), sto bi trebalo biti oko 20.09 i sad me stah da cu m dobiti prije i da ce zg otpasti sto se tice 9. mjeseca.
-
Ja sam ih pila isto 14 dana. Doktor mi je rekao da je potrebno toliko dugo piti da se sinhronizira ljuštenje maternice s krvarenjem (tako nešto). Ako i kada dobiješ prestati piti tog dana kad dobiješ. Meni je bilo točno 28. dan i trajala je vrlo kratko , 2 dana + neki majušni iscjedak. Sve to ne mora biti krvarenje kod tebe u smislu M. Bitno je da činiš onako kako ti je doktor rekao.
-
da znam da treba prestati piti onda kad ti bas krene m, ali mene zanima zasto mi je uopce doslo do toga ako pijem? jer prosli mjesec mi je pila sam 10 dana znaci od 16. do 25. og dana i normalno mi je m dosla 28 dan. a sad mi se vec oko 23. dana pojavio taj dosadni smedi iscjedak.?:?
-
d13 vrlooo vrlooo moguce da je to implatacija :D jer meni se znalo dogoditi da dobijem preko utrica ali uvijek bi mi pljusnulo i to je to nije bilo spotinga ..
tako da ti stavljaj i dalje utrice i napravi testic i obraduj nas s + :D
-
gejsha iz tvojih usta u Bozje usi, ali sve me strah da je to opet samo m jer to ne prestaje, a i cini mi se da je sve vise. ionako mi je danas zadnji dan da moram popiti tako da vidit cemo. bilo bi super kad bi to bilo implatacijski.... pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma