-
štrajk
Na više mjesta sam čitala da se priča o trodnevnom štrajku pa me zanima je li to isto nešto što pripada dojenju kao skokovi, tj jeli tipično, kako izgleda i kad se javlja i zašto? Da li beba tada uopče ne pije mlijeko?
-
evo ti tekst s portala tu ćeš naći odgovore na svoja pitanja.
nije kao skok, skokovi se dešavaju svim bebama,, štrajkovi ne.
-
nisam se ni sjetila tu pogledat!
HVALA!
-
Evo nakon 4 mjeseca uspjesnog dojenja ,nakon uspjesno savladanih svih pocetnih problema i kad sam napokon opustena i uzivam u dojenju moje djete odlucilo štrajkati!Mogu vam reci da nije bas jednostavno .Lakse mi je bilo i kad nisam imala dovoljno,kad sam imala mastitis,ragade...Ovaj put se osjecam odbaceno
,njegov plac kad krenem dojiti me boli u srcu.Pokusala sam realno sagledati situaciju:mljeka imam,nove namirnice u svojoj ishrani nisam uvodila,situacija u kuci se nije mjenjala,menzes nisam dobila,on zubice nije dobio,novi parfem nemam...Što je razlog? Mozda ovo povisenje cijena u ducanima
,cak mi je padala na pamet i nova trudnoca. :? .. Samo on zna razlog ,ja sam prestala umisljati i razbijati glavu s tim .Cekam da prode i brojim dane.U kuci je uvedeno stanje opasnosti2(to je isto i kad je netko od nas bolestan) sto znaci :kuhaju se samo juhice i jednostavna jela,nema posjeta iz vani,starija djeca pomazu mladima a za nagradu svaku vece film po izboru i pica,hot dog,palenta s jetricom (moji misle da je to nezdrava hrana pa je obozavaju
)
-
Osoblje foruma
upravo taj osjecaj da nas, odbijajuci dojku, vlastito dijete odbacuje, zna biti jako tezak za majku.
ali, big mamy, ja mislim da ce tvoj vedar duh i humor koji citam iz tvog posta, sigurno pomoci da strajk prije zavrsi
ponekad mozemo tocno identificirati razlog strajka, a puno puta ga nikad ne saznamo... (mozda stvarno poskupljenje
)
vazno je biti svjestan o cemu se radi, i imati na umu da je prolazno.
ako postoje podoji koje ne odbija (za uspavljivanje, nocni, jutarnji... ili neki drugi), njih treba odrzavati i forsirati.
a za ove ostale - probati se smiriti, i ako nece - nece. nakon kraceg vremena ponuditi ponovo. vazno je pratiti mokre pelene.
strajk moze trajati i tjedan dana, ali ako je opce stanje dobro, pelene mokre i dijete inace zadovoljno - nema mjesta panici
da stanje opasnosti cim prije zavrsi
(koliko god ono odgovaralo ljubiteljima palente s jetricom
)
-
Hvala na podrsci!Upravo sam imala jedan dobronamjerni posjet(premda su posjeti zabranjeni svekrvu ne mozes izbjeci)pun starinskih savjeta:nemas mlika - imam-ali to ti je samo voda,rekla sam ti da mu dajes piti a ti neces sad ti se mliko pritvorilo u vodu-
-pa nije to za tebe ko je vidija da majka cetvoro dice doji- :? moj odgovor je bio cim Vas sin odvede kupiti ce bocu(moš misliti)-pokazati cu ja njoj koliko je ovo dite dobilo na vodnom mliku drugi tjedan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma