Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: štrajk

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno štrajk

Na više mjesta sam čitala da se priča o trodnevnom štrajku pa me zanima je li to isto nešto što pripada dojenju kao skokovi, tj jeli tipično, kako izgleda i kad se javlja i zašto? Da li beba tada uopče ne pije mlijeko?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo ti tekst s portala tu ćeš naći odgovore na svoja pitanja.
    nije kao skok, skokovi se dešavaju svim bebama,, štrajkovi ne.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam se ni sjetila tu pogledat!
    HVALA!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo nakon 4 mjeseca uspjesnog dojenja ,nakon uspjesno savladanih svih pocetnih problema i kad sam napokon opustena i uzivam u dojenju moje djete odlucilo štrajkati!Mogu vam reci da nije bas jednostavno .Lakse mi je bilo i kad nisam imala dovoljno,kad sam imala mastitis,ragade...Ovaj put se osjecam odbaceno ,njegov plac kad krenem dojiti me boli u srcu.Pokusala sam realno sagledati situaciju:mljeka imam,nove namirnice u svojoj ishrani nisam uvodila,situacija u kuci se nije mjenjala,menzes nisam dobila,on zubice nije dobio,novi parfem nemam...Što je razlog? Mozda ovo povisenje cijena u ducanima ,cak mi je padala na pamet i nova trudnoca. :? .. Samo on zna razlog ,ja sam prestala umisljati i razbijati glavu s tim .Cekam da prode i brojim dane.U kuci je uvedeno stanje opasnosti2(to je isto i kad je netko od nas bolestan) sto znaci :kuhaju se samo juhice i jednostavna jela,nema posjeta iz vani,starija djeca pomazu mladima a za nagradu svaku vece film po izboru i pica,hot dog,palenta s jetricom (moji misle da je to nezdrava hrana pa je obozavaju )

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo taj osjecaj da nas, odbijajuci dojku, vlastito dijete odbacuje, zna biti jako tezak za majku.
    ali, big mamy, ja mislim da ce tvoj vedar duh i humor koji citam iz tvog posta, sigurno pomoci da strajk prije zavrsi

ponekad mozemo tocno identificirati razlog strajka, a puno puta ga nikad ne saznamo... (mozda stvarno poskupljenje )
    vazno je biti svjestan o cemu se radi, i imati na umu da je prolazno.

ako postoje podoji koje ne odbija (za uspavljivanje, nocni, jutarnji... ili neki drugi), njih treba odrzavati i forsirati.
    a za ove ostale - probati se smiriti, i ako nece - nece. nakon kraceg vremena ponuditi ponovo. vazno je pratiti mokre pelene.
    strajk moze trajati i tjedan dana, ali ako je opce stanje dobro, pelene mokre i dijete inace zadovoljno - nema mjesta panici

da stanje opasnosti cim prije zavrsi (koliko god ono odgovaralo ljubiteljima palente s jetricom )

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala na podrsci!Upravo sam imala jedan dobronamjerni posjet(premda su posjeti zabranjeni svekrvu ne mozes izbjeci)pun starinskih savjeta:nemas mlika - imam-ali to ti je samo voda,rekla sam ti da mu dajes piti a ti neces sad ti se mliko pritvorilo u vodu- -pa nije to za tebe ko je vidija da majka cetvoro dice doji- :? moj odgovor je bio cim Vas sin odvede kupiti ce bocu(moš misliti)-pokazati cu ja njoj koliko je ovo dite dobilo na vodnom mliku drugi tjedan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •