Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 210

Tema: Obitelj Duggar

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    hana_sara, može komentare na metodu dekice i ostalo? što misliš o tome? da li odobravaš?
    A ja sam se pitala kakve veze ima dresiranje pasa s temom :?
    Metoda mi baš ne sjeda ni za pse, a sad kad sam skužila da se radi o djeci mogu samo reći da i mene zanima odgovor na gornje pitanje.

Datum pristupanja
    May 2007

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

očito će rađati do menopauze....

nemam komentar

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

zena stvarno ima volje

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    zena stvarno ima volje
    nedostatak drugih stvari je upitan, a ne volje

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa

joj vau, imaš petero pa misliš da možeš još tri put toliko. eto, možemo i tak pričat
    a dokumentarac sam gledal i ne sviđa mi se. a ti odgajaj koliko želiš i možeš. don't care
    Baš ružno. Kaj se tak razgovara na forumu :?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

nemam komentar
    rađanje odgađa menopauzu - gospođa bu imala svoje hormone 80-te

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa

nemam komentar
    rađanje odgađa menopauzu - gospođa bu imala svoje hormone 80-te
    suuupeer
    neće više moć popamtiti broj i imena djece koju je rodila,
    o njihovim razmišljanjima, željama, strahovima..... nećemo
    ali to nije važno, koga briga za dječje želje
    glavno da ih ona rađa

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čeka osamnaesto :shock: ...

strava...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni moja profesija (druga ljubav u životu kak bi rekla Anita A-Z ) ne dozvoljava divljenje uniformiranom izražavanju. Fotografije ove obitelji izgledaju kao bilo koja ideološka (nacistička ili komunistička...) propaganda. Slažem se da se ovdje radi o sekti o kojoj ja ne znam mnogo, ali me plaši...

Gdje je sve tako istoznačno nema života u njegovoj punini - bez obzira na brojeve.

Kršćanstvo kakvo ja poznajem preko moje katoličke crkve uči me i predavanju ljubavi, ali i kontroli nagona i duhovnoj bliskosti između muža i i žene koja nas može učiniti spremnima za više djece, ali i zrelijima u uzdržavanju od hirovitog spolnog ponašanja. Tako samo raste poštovanje i razumijevanje u obitelji pa se profesija ili drugi interesi duhovni ili materijalni ne mogu smatrat inferiornima spolnoj ljubavi i roditeljstvu.

Dakle ovo mi zasigurno nisu idoli. Niti slučajno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zna li ona njima rođendane ili gleda u rokovnik???? :shock:

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne stignem baš sve pročitati. Ja sam katolkinja i meni ta žena nije idol-ali to je moj osobni stav...mogu reći da se divim svim ženama koje imaju više djece, prvenstveno svojoj majci...ali koje su najprije majke a ne rađaone.....koje se mogu posvetiti svojoj djeci...ja osobno psihički ni fizički to ne bi mogla..imam jedno djete i skroz sam luda.....sram me je zbog toga ali ja to bar priznam i dok ne budem spremna ne žalim još djece da ih teroriziram svojim umorom i željom za trenutkom sa samom sobom..

Ja sam odgajala svoje mlađe sestre, koliko je bilo lijepo što nas je puno, druženje, ljubav, pogotovo danas kada smo udate..s druge strane ja nisam imala vremena za učenje, spavanje, za sebe, dok one idu na fakultete ja sam svoj upisala kasno uz posao pa još nisam završila.
    Naučila sam se odgovornosti i što znači imati djecu...zato se nisam htijela udati do 30g, niti ne želim imati puno djece...htjela sam ostvarirti sebe da poslje ne kvocam djetetu da je ono krivo za moje neuspjehe i ne ostvarene snove..no naravno da nisam uspjela..čovječa sebičnost nema granica...i sva karijera i provodi ne mogu te ispuniti da budeš 100% spreman na dijete i odreći se sebe.....
    Moja mama je zbog toga ljuta na mene...njoj je bilo super imati puno djece, ali nama nije.....4 u jednoj sobi..zajednička roba...baš sve si morao djeliti i baš ništa nije bilo samo tvoje...lijepo je ne biti sebičan i djeliti...ali je i lijepo imati nešto samo svoje, svoj kutak, svoju intimu, 5min za sebe, slobodnu aktivnost i izlaske na koje nisi mogao ići jer si morao čuvati sestre i spremati kuću.....ne još se nisam stigla odmoriti od toga...i svaki put kada kuham i radim po kući sve to više mrzim jer imam osjećaj da to radim cijeli svoj život.....odkada znam za sebe uvjek sam bila preodgovorna, nisam znala što znači biti djete i opustiti se......ali mislim da to ovisi i o čovjeku...moje su seke drukčije...

U mojim riječima je puno kontradikcije..i to zato što ništa na svijetu nije crno-bijelo, dobro ili loše, puno toga je dobrog u životu mnogočlane kao i tročlane, obitelji kao i loše.....ja to sada mogu gledati iz perspektive djeteta i majke jednog djeteta...dok ne rodim barem drugo djete ne mogu govoriti je li tada lakše, lijepše ili bolje...ja samo znam da se bojim...bojim se da ne zakinem svoju djecu za pažnju, ljubav i strpljenje...

Bitnije od broja djece je sretno, ispunjeno i samosvjeno djete.

I da divim se onome ko može organizirati veliku familiju, a da ne pogubi živce i ne ostari prije vremena...moja majka se s tim ne slaže, njoj je sve to bilo super..ali ona ne zna kako je nama bilo s njom, (još je i radila) i s nas toliko...meni nije falilo ljubavi, falilo mi je mira i neodgovornosti i da pronađem sebe.

Skidam kapu svim majkama...kaže jedna židovska izreka;da se Bog nije mogao za sve brinuti, pa je stvorio majke..tako nekako

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne stignem baš sve pročitati. Ja sam katolkinja i meni ta žena nije idol-ali to je moj osobni stav...mogu reći da se divim svim ženama koje imaju više djece, prvenstveno svojoj majci...ali koje su najprije majke a ne rađaone.....koje se mogu posvetiti svojoj djeci...ja osobno psihički ni fizički to ne bi mogla..imam jedno djete i skroz sam luda.....sram me je zbog toga ali ja to bar priznam i dok ne budem spremna ne žalim još djece da ih teroriziram svojim umorom i željom za trenutkom sa samom sobom..

Ja sam odgajala svoje mlađe sestre, koliko je bilo lijepo što nas je puno, druženje, ljubav, pogotovo danas kada smo udate..s druge strane ja nisam imala vremena za učenje, spavanje, za sebe, dok one idu na fakultete ja sam svoj upisala kasno uz posao pa još nisam završila.
    Naučila sam se odgovornosti i što znači imati djecu...zato se nisam htijela udati do 30g, niti ne želim imati puno djece...htjela sam ostvarirti sebe da poslje ne kvocam djetetu da je ono krivo za moje neuspjehe i ne ostvarene snove..no naravno da nisam uspjela..čovječa sebičnost nema granica...i sva karijera i provodi ne mogu te ispuniti da budeš 100% spreman na dijete i odreći se sebe.....
    Moja mama je zbog toga ljuta na mene...njoj je bilo super imati puno djece, ali nama nije.....4 u jednoj sobi..zajednička roba...baš sve si morao djeliti i baš ništa nije bilo samo tvoje...lijepo je ne biti sebičan i djeliti...ali je i lijepo imati nešto samo svoje, svoj kutak, svoju intimu, 5min za sebe, slobodnu aktivnost i izlaske na koje nisi mogao ići jer si morao čuvati sestre i spremati kuću.....ne još se nisam stigla odmoriti od toga...i svaki put kada kuham i radim po kući sve to više mrzim jer imam osjećaj da to radim cijeli svoj život.....odkada znam za sebe uvjek sam bila preodgovorna, nisam znala što znači biti djete i opustiti se......ali mislim da to ovisi i o čovjeku...moje su seke drukčije...

U mojim riječima je puno kontradikcije..i to zato što ništa na svijetu nije crno-bijelo, dobro ili loše, puno toga je dobrog u životu mnogočlane kao i tročlane, obitelji kao i loše.....ja to sada mogu gledati iz perspektive djeteta i majke jednog djeteta...dok ne rodim barem drugo djete ne mogu govoriti je li tada lakše, lijepše ili bolje...ja samo znam da se bojim...bojim se da ne zakinem svoju djecu za pažnju, ljubav i strpljenje...

Bitnije od broja djece je sretno, ispunjeno i samosvjeno djete.

I da divim se onome ko može organizirati veliku familiju, a da ne pogubi živce i ne ostari prije vremena...moja majka se s tim ne slaže, njoj je sve to bilo super..ali ona ne zna kako je nama bilo s njom, (još je i radila) i s nas toliko...meni nije falilo ljubavi, falilo mi je mira i neodgovornosti i da pronađem sebe.

Skidam kapu svim majkama...kaže jedna židovska izreka;da se Bog nije mogao za sve brinuti, pa je stvorio majke..tako nekako

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja osobno mislim da im nisu sve koze na broju , ali moram priznati da sam bila impresionirana jučer kad sam vidjela ovo...

The Duggar Family

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne kužim po čemu je ona najbolja mlada majka, po tome što je rodila 17 puta? Ili...?
    A kuća... :shock: :shock:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    ali moram priznati da sam bila impresionirana jučer kad sam vidjela ovo...

The Duggar Family

meni ovo liči na lijepo opremljenu ustanovu ...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ta obitelj mi nije uzor, ali mi je fascinantna. I ne mogu vjerovati količini negativnih emocija, ružnog mišljenja pa i uvreda izrečenih ovdje na račun tih roditelja. Nitko od vas ne zna kako ta obitelj zapravo funkcionira i kako se ta djeca osjećaju osim nekih šturih podataka iz novinskih članaka.
    Priznajem da mi je to prilično čudno i da se ja ne bih nikada odlučila na takav život, ali njihova je odluka podrediti svoj život djeci. O svemu ostalom dalo bi se diskutirati tek kada bi se mogla steći nekakva konkretna i cjelovita slika o toj obitelji, a ovako samo ispada kao neargumentirano pljuvanje po njima.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako su ove slike odraz obitelji - ja se ježim... jedna soba za dečke, jedna soba za cure - neovisno o dobi.

isto tako, industrijska kuhinja, tvornička hala za dnevni boravak... na slikama uglavnom djeca koja rade kućanske poslove, i brinu jedna o drugima...

horror...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja osobno mislim da im nisu sve koze na broju , ali moram priznati da sam bila impresionirana jučer kad sam vidjela ovo...

The Duggar Family
    meni cijela njihova kuća ne odiše domom, nego zabavno-uslužnim centrom

od svih silnih slika na njihovoj stranici, majka svega na jednoj ili dvije drži dijete, i to najmanje. nema niti jedne njene slike kako se brine/bavi ijednim drugim djetetom...

moja nona je rodila 13 puta, dvoje je umrlo odmah, jedno u djetinjstvu, a 10 ih je živo, sa svojim obiteljima... nona nikad nije pričala o tome, ali nije nametala svojoj djeci mnogočlane obitelji. a bila je izrazito pobožna. tako je nekad bilo. ako se seksalo - onda je to bilo u svrhu stvaranja djeteta.

no, ok i ja imam samo jedno dijete, i ne, neću ih imati više. sebična sam, znam. pa možda nisam mjerodavna, ali se svejedno usuđujem komentirati...

da su lijepe mnogobrojne obitelji - jesu. ali zar one s jednim djetetom nisu?

što je kod majke duggar toliko vrijedno divljenja? 18 poroda? ili spolno neodgovorno ponašanje? ona donosi djecu jer im to daje bog? daje šansu malom biću? bolje to nego 17 abortusa? :shock: halooooo!!!! kako uopće itko odgovoran, moralan, katolik može stavljati ovakvu usporedbu? postoji nešto što se zove planiranje obitelji, pa čak i kat.crkva predlaže načine planiranja...

ali ako je žena sretna i živi svoj život - aleluja! tko sam ja da joj sudim?
    ali tko je H-S da meni i ostalim obiteljima s jednim djetetom prigovara i inputira nam sebičnost? aha, da, veliki katolici

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dototea ,i ti kao i ja imamo pravo na svoje mišljenje, prema tome ako se tebi ne sviđa što ja npr smatram da mi ta obitelj nije uzor , tu sam ja bespomoćna

ne ,ne sviđa mi se ovakav koncept obitelji, njihove odgojne metode, previše zaduženja djeci i točka, kao što mi se ne sviđaju i poligamne zajednice...
    baš me zanima jel ta djeca, pogotovo cure ,misle svojom glavom tj da im se da izbor , ne vjerujem da bi baš sve odabrale isto život kao i njihova majka...

no čini mi se da te curice nemaju mogućnost izbora, da su programirane da budu kopije svoje majke...

a ja ipak mislim da moramo barem imati iluziju izbora

eto ,raspisah se ,a planirala sam kratko

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne znam...ne bih raspravljala o njima, ali i ja sam obavljala kućanske poslove i previjala sam i hranila brata i sestru i ne smatram se ni malo oštećenom zbog toga. Moja prijateljica npr. nije u kući morala ništa raditi pa si kao studentica nije znala jaje ispeći, a i dan danas nije baš na ti sa nekakvim dnevnim poslovima. Ne kažem da je to pravilo, ali ja ne vidim ništa loše u tome da djeca obavljaju dio kućanskih zaduženja.Moj Patrik će znati i peglati i usisavati i prati veš, kuhati, a bome i popravljati po kući.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

dototea ,i ti kao i ja imamo pravo na svoje mišljenje, prema tome ako se tebi ne sviđa što ja npr smatram da mi ta obitelj nije uzor , tu sam ja bespomoćna
    Nije istina da se meni ne sviđa tvoje mišljenje i ne daj bože da ti ga osporavam. Rekla sam da ni ja nikada ne bih odabrala takav život i da meni ta obitelj nije uzor. Meni je samo zasmetalo što se laganim ritmom malo po malo počelo te ljude vrijeđati i omalovažavati zbog njihovog izbora. Eto to mi nije lijepo. Vrijeđati nekoga na osnovu šturih informacija i nekakvih vlasittih predodžbi kako se ta djeca osjećaju bez konkretnih saznanja. Rekla bih neosnovano pljuvanje samo na osnovu toga što su različiti.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Ne znam...ne bih raspravljala o njima, ali i ja sam obavljala kućanske poslove i previjala sam i hranila brata i sestru i ne smatram se ni malo oštećenom zbog toga. Moja prijateljica npr. nije u kući morala ništa raditi pa si kao studentica nije znala jaje ispeći, a i dan danas nije baš na ti sa nekakvim dnevnim poslovima. Ne kažem da je to pravilo, ali ja ne vidim ništa loše u tome da djeca obavljaju dio kućanskih zaduženja.Moj Patrik će znati i peglati i usisavati i prati veš, kuhati, a bome i popravljati po kući.
    Po meni nije uopće problem u tome što klinci rade kućanske poslove - dapače. Ono što je meni grozno je to da oni mlađe klince prepuštaju na brigu starijima, tj. svako starije dijete je "zaduženo" za jedno mlađe. Čekaj malo, pa niste ih njima rodili, nego sebi, zašto bi oni morali na sebe preuzeti tu brigu dok mama i dalje i dalje i dalje rađa? :/

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma u biti divim se toj obitelji, jer da bi hendlao takvu obitelj, moraš fakat imat... ne znam... zaposlenike... mora sve biti po špagi i minuciozno isplanirano. može li mali joshua duggar reći svojoj materi - neću prati zube i piliti joj živce nekih desetak minuta prije spavanja, kao što to moja zna ? i kako oni uspavljuju svoju djecu ? koliko vremena ona/on posvećuju svojoj djeci pojedinačno u toku dana ? posebice što on još ganja senatorsku karijeru.

al ajmo sad malo realno koliko takvih višečlanih obitelji si može priuštiti kućerdu kakvu oni imaju (i koja kao takva nije loša, ako uz kuću idu i spremačice, jer čisto sumnjam da gospoja duggar pere sve te silne prozore) i takvu infrastrukturu (jer koliko znam tu pomažu i prijatelji iz te vjerske zajednice) ?!

mislim, divim se ja i angelini jolie (ako ćemo već o uzorima) što s dječurlijom obilazi svijet ( i na partneru joj... ), al zna se zašto si ona to sve može priuštiti... jer ima love za svu infrastrukturu. lako je tako biti roditelj.... i ja bih... ne malog tax pena, nego velikog taticu

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ova je žena definitivno moj anti-idol, da parafraziram uvodni post teme...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    i ja bih... ne malog tax pena, nego velikog taticu
    Slažem se. Mogu doć' i u paketu. 8)

Ja bih se samo nadovezala da ne mora biti niti 17 poroda, niti 17 abortusa.

A zašto žena toliko rađa... pa postalo joj navika, nema tu više filozofije.
    Mora napraviti rez k'o kod svake ovisnosti, pušila sam ja 15 godina, znam šta je.

U stvari sam ovdje ne zbog Duggarovih već zbog Ivane zg kojoj šaljem jedan jaki i jednu vel'ku .

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tek sad sam pročitala post ivane Zg

pametnom dosta

i meni je to prvo palo na pamet, treba pitati tu djecu, pogotovo stariju, koliko je njima to sve lijepo
    bilo bi zanimljivo pratiti koliko će oni imati djece
    mislim da će većina njih, bar oni kojima ne uspiju totalno isprati mozak, imati po 1-2 djece

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam sad pogledala slike kuće- ko menza
    i onaj automat sa sokovima :shock:

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ma u biti divim se toj obitelji, jer da bi hendlao takvu obitelj, moraš fakat imat... ne znam... zaposlenike... mora sve biti po špagi i minuciozno isplanirano. može li mali joshua duggar reći svojoj materi - neću prati zube i piliti joj živce nekih desetak minuta prije spavanja, kao što to moja zna ? i kako oni uspavljuju svoju djecu ? koliko vremena ona/on posvećuju svojoj djeci pojedinačno u toku dana ? posebice što on još ganja senatorsku karijeru.

al ajmo sad malo realno koliko takvih višečlanih obitelji si može priuštiti kućerdu kakvu oni imaju (i koja kao takva nije loša, ako uz kuću idu i spremačice, jer čisto sumnjam da gospoja duggar pere sve te silne prozore) i takvu infrastrukturu (jer koliko znam tu pomažu i prijatelji iz te vjerske zajednice) ?!

mislim, divim se ja i angelini jolie (ako ćemo već o uzorima) što s dječurlijom obilazi svijet ( i na partneru joj... ), al zna se zašto si ona to sve može priuštiti... jer ima love za svu infrastrukturu. lako je tako biti roditelj.... i ja bih... ne malog tax pena, nego velikog taticu

Jedan veliki X!
    Otela mi MC svaku riječ iz ustiju....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ako su ove slike odraz obitelji - ja se ježim... jedna soba za dečke, jedna soba za cure - neovisno o dobi.

isto tako, industrijska kuhinja, tvornička hala za dnevni boravak... na slikama uglavnom djeca koja rade kućanske poslove, i brinu jedna o drugima...

horror...
    Slažem se s ovim

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve curice su u dugim suknjama, ni jednu nisam vidjela u hlačama, osim one koja ima 1 godinu

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

The family estimates it has used 90,000 diapers
    Steta sto se vec kod prvog djeteta nije informirala o prednostima platnenih pelena.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ariens prvotno napisa
    The family estimates it has used 90,000 diapers
    Steta sto se vec kod prvog djeteta nije informirala o prednostima platnenih pelena.
    koja od kćeri bi ih trebala prati? :?

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne bi trebale prati kceri nego neke od silnih dobrovoljki za potporu
    a i mislim da se u kolicini vesa koji inace peru ne bi osjetile platnene pelene.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ariens prvotno napisa
    Ma ne bi trebale prati kceri nego neke od silnih dobrovoljki za potporu
    a i mislim da se u kolicini vesa koji inace peru ne bi osjetile platnene pelene.
    al bi otpad bio bitno smanjen

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    sve curice su u dugim suknjama, ni jednu nisam vidjela u hlačama, osim one koja ima 1 godinu
    i sve imaju dugu kosu. u biti su sve klonovi svoje majke. kao i momčići - tatini mali klonovi. samo primjećujem. da ne bi sad bilo drvlja i kamenja po meni.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...i svi se zovu na J...nebitno, sve ste vec rekle i iskomentirale

ja sam sa MPO, i jaaaaaako bih voljela imati jos djece, kad bi dao Bog jos jedno, i usprkos svoj mojoj muci i tezini dok nisam dobila ovo malo cudo, da me netko pita bih li imala 18, rekla bih ne.....i evo upravo se moje cudo probudilo i doslo, scucurilo se u mom krilu, sva topla, snena, mirisna, cupava ...pa to se ne moze sa 18 djece

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A hoće li ovi najstariji otići od kuće ili će dovesti svoje muževe i žene kod sebe ?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

paaaaaaaaaaa meni ovo izgleda čista industrija od rađanja, kuhinje, soba kuće . . .
    preeeee umjetno sve
    i da kao i aleksandra70vanja i meni su upale duuuuge suknje u oči
    idol - ne hvala

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

no čini mi se da te curice nemaju mogućnost izbora, da su programirane da budu kopije svoje majke...
    ne mora značiti. nekima se možda jako svidi takav način života
    pa i same požele imati dvoznamenkasti broj djece,
    a neki možda jedva dočekaju pobjeći iz roditeljskog doma
    i zasnuju obitelj s jednim ili dvoje djece.

isto je i s jedincima. nekima je možda cijeli život falio brat ili sestra,
    pa onda imaju petero djece, da njihovoj djeci ne fali tako nešto.
    a nekima je možda bilo baš super pa i oni imaju jedince.

i tko će onda znati što će njihovoj djeci biti u glavi
    i kako će oni poslije sebi urediti svoj život.

ali što je 100% sigurno u obiteljima s većim brojem djece
    je da se starija krenu brinuti o mlađima i odgajati ih čim postanu manje više odgovorni, a nekad i prije.

pa na hrpi topica se već pričalo o tome kako je lakše s drugim djetetom, jer već imaš ono starije da ga malo zabavi dok mama radi nešto po kući ili na kraju krajeva, pročita poglavlje knjige za svoju dušu.

(ovdje starija djeca zabavljaju mlađu dok mama i tata rade na još jednom potomku )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ta djeca NE IDU U VANJSKI SVIJET I ŠKOLOVANI SU KOD KUĆE....ups caps lock, mislim da oni ne znaju za nešto drugo

i da su poprilično izolirani od utjecaja za koje njihovi roditelji ne bi htjeli da im djeca budu izložena.....

no, to je samo moje mišljenje...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako svako to dijete kad odraste bude imalo toliko potomaka, pa njihovi potomci isto tako, bit će pun svijet Duggara :shock:

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nehumano prema klinicma.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koja kuća matere ti...

dječje sobe izgledaju ko dormovi u hostelu, a kuhinja s onom linijom za jest ko menza u Končaru..

oni su neki fundamentalistički kršćani pretpostavljam...inače, tko bi drugi normalan radio tako nešto

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ako svako to dijete kad odraste bude imalo toliko potomaka, pa njihovi potomci isto tako, bit će pun svijet Duggara :shock:

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A hoće li ovi najstariji otići od kuće ili će dovesti svoje muževe i žene kod sebe ?
    ovisi, da li urbanistički plan za to područje dopušta dodatnih 11 katova

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ovisi, da li urbanistički plan za to područje dopušta dodatnih 11 katova
    misliš dodatnih 18 + xxx... ne zna se koliko će ih još biti... :?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

misliš dodatnih 18 + xxx... ne zna se koliko će ih još biti... :?
    na svu sreću duggari ne žive na balkanu. bogte kad pomislim da su u jugi neki roditelji gradili trokatnice i onda vele, jedan kat za roditelje, jedan kat za kćer, jedan za sina. a duggarovima bi trebalo nešto veličine ciboninog tornja.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

u ovoj obitelji too much svega :/
    Sve savršeno...
    Falše savršeno, kao da su se za slikavanje pripremali danima...
    Ti dečki imaju 20 godina i igraju se doma na igrice, automate i sa braćom/sestrama...
    Ne znam, ali meni je to jezivo...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bude im mamić štogod isprojektirao ili barem financirao

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove