mama courage prvotno napisa
![]()
meni inace ovo izgleda ko nekakav eksperiment.
mama courage prvotno napisa
![]()
meni inace ovo izgleda ko nekakav eksperiment.
ja bi rađe pripadala adams nego duggar family, to je sigurno.
brrr, nakon gledanja onih slika, totalno mi je neki jeziv osjećaj ostao. ne zbog broja djece nego njihovog kloniranog izgleda :shock: . a i tata duggar mi djeluje nekako scary...
ne svida mi se sto ne koriste platnene pelene, tjeraju curice da nose duge suknje i da im je jedini izbor u zivotu da biudu - majke, i zanima me je li ta zena dojial svu tu djecu i koliko dugo :?
i onaj automat za gazirana pica mi je![]()
sve ostalo mi je relativno. mi smo bile dvije sestre, pa nam se mama nije posvetila ni pola sata u danu, a tata ni pola sata na godinu. ja i sestra smo se stalno svadale...
daleko od toga da si ja zelim takvu vrstu majcinstva ko sto ima ova zena, al ako se oni uspiju organizirati i imaju mogucnosti za tako nesto., ne znam, ja ih ne bi osudivala samo tako. znajuci kakvih sve roditelja ima :/
haha! totalno!cvijeta73 prvotno napisa
moja reakcija (na fotke i topic zajedno) je bila: kriiipiii...
klinci ko dresirani klonovi u robovskoj sluzbi (debt free), cuvaj brata/sestru i zidaj kucu trokatnicu. nedaj boze htjet svirat gitaru umjesto violine? imat drugaciju frizuru od mame/tate? izrazit se? :/
Ovo je nešto što jako puno ljudi ne koristi pa ne vidim razlog da ih se baš po tome izdvaja. :/meda prvotno napisa
a mom mužu su se samo okice zacaklile![]()
da se njega pita mislim da bi ih i on toliko imao
kad je meni jedan moj bivši rekao da on planira najmanje 8 djece, ja samga mrtvo hladno pitala : s koliko žena ?
Moram napisati, pukla bi na bok kada ne bi- meni je ovo katastrofa, grozno......... O samo da me pamet ne napusti, sve drugo će biti lako![]()
iscudile se jesmo...konstruktivne nismo - kljucam