Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 127

Tema: Kada ste osjetile prve simptome?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da mi menstruacija nije oduvijek točna u sat, što bi se reklo, ne bih imala pojma da sam trudna, nikakvih simptoma nisam imala... tek nakon 5-6 tjedna su me počele boliti grudi i boljele su me do poroda takoreći, mučninu sam imala svega par dana i to od jutra do mraka i to je to

sad u drugoj trudnoći, potpuno ista stvar

mislim da je to vrlo individualno, moja frendica je isto nakon par dana već znala da je trudna, grčevi u maternici također, i nije pogriješila - također u obje trudnoće

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Puno hvala na odgovorima, nadam se da ću uskoro doći sa nekim konkretnijim vijestima , a ako ništa ne bude, nema veze....glava gore i u nove pobjede )).
    Ovim putem želim sreću svima koji su uspjeli i onima koji rade, poput mene, rade na bebici ili bebicama

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam imala iste simptome kao da cu dobit...
    znaci bol, uzasna,.. al mi bilo cudno kada ni posle 3 dana boli nije krenulo

grudi bolne, osetljive, ja placljiva...
    ma eto, potpuno isto..
    vec me uhvatila panika kada sam osetila bolove, i reko' ma evo sad ce djubre,samo sto nije...
    a ono nis'

drzi se

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene je uzasno bolio trbuh, probadalo me nesto kao kod upale mjehura i uzasno su me sise bolile. kad sam otisla do doktora, po recept za neki antibiotik za upalu mjehura, ispostavilo se da nije to nego "nesto sto traje 9 mjeseci"...
    super mi je kaj sam relativno brzo saznala da sam trudna, nakon kojih 2i pol tjedana

i da...dan prije sam radila test, koji je bio negativan :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam znala, imala sam neki feeling, a uz to jedini simptom mi je bio natecen donjii trbuh tako da maltene od prvog dana trudnoce nisam mogla u svoje hlace i neko cudno pikanje u jajnicima..drugo nista, niti cice niti mucnine, bas nista....
    zadnjih par dana jedva kopcam hlace i imam opet taj blesavi feeling i pikanje...a keksali smo se za vrijeme ovulacije....cekam jos par dana za test....i nadam se , nadam......

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u prvoj trudnoci nisam imala
    nikakve simptome osim snaznog
    osjecaja da sam trudna

u drugoj sam vec nakon nekih
    tjedan dana imala osjecaj
    ko pred mengu i cice
    su me bolile za poludit

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pošto je naša beba planirana,nakon što mi nije nastupila menstruacija znala sam da sam trudna iako sam imala osjećaj da će mezes ipak nastupit...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mene jako grudi bole zadnjih 7 dana a to se kod mene ne dešava nikad nikad.
    I imam te bolove kao pred m.

Jučer radila test - negativan, pa sam malo :/

Možda je bilo rano za test?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ovisi kada trebaš dobiti one stvari

Ja sam i prije izostanka znala da sam trudna. A kako? Bolile su me grudi, baš kao i tebe. Bila sam napuhana, sva puna tekućine. Bolio me je trbuh kao da ću dobiti, kad ono ništa. Ti bolovi su trajali skoro do drugog tromjesečja. Uf... što sam se zbog toga nauživala straha, prestrašno. Spavalo mi je se užasno. Inače ne mogu zaspati nigdje osim u svom krevetu, a tada- u autu, u garaži Kaptol centra, digla bi se u pola ručka i otišla u krevet... i zar mi je trebalo više da skužim??
    Potvrda mi je bio test koji sam napravila prvi dan nakon izostanka menge. I šta ću + kao kuća :D

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Podižem!
    Netko (neka) je napisla da je za vrijeme kad je trebala dobiti M imala temperaturu. Kolika je ta temperatura?

Nakon poroda nisam skoro 17 mjeseci dobila, dobila sam dosad samo 2 menge s razmakom od 38 dana. Danas mi je 37. dan od te zadnje (druge) i još
    Umjesto M imam samo neki sluzavi iscjedak (tko bi se sjetio prošle trudnoće i simptoma), mjerila sam danas temperaturu i 37 je. Sad, ili sam bolesna...

(Od O samo iščitavam ovakve teme i pratim simptome, ali bojim se da sam si od silne želje sve umislila. )

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam se naknadno sjetila svojih najranijih simptoma i povezala ih sa trudnoćom:

- spavanje i umor (išla sam u krpe prije 21:30)
    - strahovito mi je godio jogurt (al to sam povezala sa toplim vremenom)
    lima, imala sam temperaturu i to nije išla preko 37 - s tim da bi me obarala kao da je u najmanju ruku 39 (mjerila sam temp svaku večer, čak sam mislila ići doktoru ali nisam našla vremena). Povećanu temperaturu sam povezala sa popravkom zuba, tj. lijekom u istom.

Svi moji simptomi su nestali kad sam ugledala pozitivan test. Osim širenja maternice tu i tamo, nemam simptoma.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nemam pojma na sama, ako nisam trudna bit će to najtrudničkija netrudnoća.
    2-3 dana nakon O. imala sam strašne grčeve u donjem dijelu trbuha da sam se budila od bolova. Imala sam i nekakav sukrvavi iscjedak. Taj dan skuhala sam ručak za I. a kada on nije htio jesti ja sam se rasplakala
    Sve skupa je to trajalo par dana i ja sam posumnjala da je to to. Od tada više nikakvih simptoma. Sada mi je svaki dan ko godina, nikako dočekati konačan odgovor.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam od onih koje imaju implantacijsko kravarenje. Tako da sam dosad uvijek bila sigurna u t. i prije izostanka m.
    Osim toga, u to vrijeme se osjećam malo umorno, spava mi se (inače nikad ne bih u krpe).

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Baš kako LIMA kaže - bila je to najtrudničkija netrudnoća :/
    Imala sam sve simptome, apsolutno sve do jednog i onda - ćorak, vještica stigla sa samo dan kašnjenja...

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja jučer pravila test, istina, popodne (nisam mogla dočekati jutarnji urin), ali svejedno negativan
    Danas mi je 40. dan od zadnje M i još ništa.

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Ipak se nadam trudnoci

Bok,
    Imam osjecaj kao pred M.Ovog puta me ne bole cike niti imam pristice kako u prijasnjim ciklusima.M dode u sat pa da vidimo do sutra sta ce biti.Joj sto bi bilo dobroooooooooooo :D :D :D :D :D :D :D

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja situacija je slijedeće... zadnja M je bila 18.9., dakle kasni tjedan dana s time da su moje dosta neredovite, prije ove 18.9. bila je 10.8., u 7.mj je nije bilo itd...malo da malo ne, ciklusi variraju od 30 pa i do 60 dana...

U zadnje vrijeme dragi i ja ne pazimo previše, ako dođe do bebice super...

E sada...

U zadnje 2 menge imala sam simptome da su mi se povećale grudi, bol u trbuhu i za par dana dođe menga....

Ovih dana nešto je čudno...grudi su mi bolne već 2 tjedna, jedva zaspim na trbuhu, narasle su dosta i mislim si stiže M ali malo mi to predugo traje.
    Ovaj vikend sam imala jedan dan povišenu temp. (ne mislim na bazalnu, malo sam ju "zaboravila" mjeriti iskreno potrgao mi se toplomj.), bol u trbuhu kao da je viroza, povraćanja nije bilo, ali mi se 2 noći javljala slina u ustima kao da budem.... Trbuh me ne boli više, dolje ne osjećam ništa posebno, niti bolove niti ništa.

Da li postoji mogućnost da sam trudna?

kod ginića sam bila prošli mjesec radi jajnika, rekao da ne bi trebalo biti problema sa trudnoćom ako i planiramo.

Što vi mislite?

Da, da znam trebala bih tester kupiti, ali možda je još malo rano...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav svima...nova tu i nadam se da ću ostati.
    meni je zadnja M bila 24.09. i taj e bila sa zakašnjenjem i jako čudna, pa sam se nadala da sam već tada trudna...ali...nekolko testova nade i ništa.
    nakon toga opet marljivo na posao i bila kod dr. i vidjela da bi trebala M stići u rkou 5 dana, i rekla mi da slobodno kupim test prvi dan izostanka, ja sam pričekala još 2 dana i došla je druga crtica...presretna sam bila.
    Simptome imam samo takve, spava mi se full, raznorazni bolovi u doljnjem djelu trbuha, pa i ta probadanja u preponama...a raspoloženje ko luna park.
    čekam četvrtak za pregled kod dr i da mi potvrdi...tako se nadam. do tada me strah iskreno se radovati...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

muon me držim fige za jednu bebicu

Ja još uvijek nisam test napravila, danas mi cicke hoće opet eksplodirati, Montgomery žlijezde (u obliku prištića) mi se pojavile na jednoj, ne boli, ali (.)(.) bole na dodir, jedva na trbuhu ležim...

Mengu sam trebala dobiti prije 12 dana....ionako neredovitu pa svaki dan mislim sad će sad će....drugih simptoma nema..

Ako ne dođe za 2,3 dana radim test definitivno...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

muon me čestitam na plusiću :D
    ja sam ovaj mjesec bila uvjerena da smo promašili O i opušteno čekala M, bez ikakvih simptoma, čim nije došla po probadanju , tj. više nečemu nalik na rastezanje u donjem dijelu trbuha, sam skontala da sam trudna; grudi 0 bodova, samo su malo teže, nisu nabrekle ni veće (baš šteta ); jedino što mi se strašno spava,pa sam već oko 20 h u komi
    mašnice, pa šta više čekaš s tim testom ? daj nas malo obraduj :D

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mašnice, pa šta više čekaš s tim testom ? daj nas malo obraduj :D[/quote]

A kod mene uvijek neki ludi simptomi pred M tak da se neću veseliti prerano, ali obećajem za 2,3 dana ako ne bude promjena radim test

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj lavache prvotno napisa
    sjećam se da sam u jako ranoj trudnoći, možda tjedan dana od oplodnje imala jaki grč maternice tokom keksa.
    ali takav grč nisam imala nikada prije a ni poslije...
    Identično, i isto pomislila joj nije valjda nešto bebi, iako sam m trebala dobiti tek za 5 dana

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mandy :D :D , a zašto ne otvoriš odbrojavanje na PZ, znam da si bila na listi dosta dugo dok sam ja tek čitala tamo.
    ovo je super vijest

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Danas nakon 2 griza doručka više nisam mogla jesti, jednostavno mi se zgadilo (( počela mi se slina nakupljati i kao da ću povraćati...nisam...

Ma možda ja umišljam, poslije me trbuh šarafio, na momente mi se vrtilo, grudi i dalje napete.

Tester je kupljen čekam jutro

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mašnice, čekam što kaže test
    E jesam radoznala babetina...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da nadodam svoje simptome trudnoće. U očekivanju menge ( poprilično neredovite) stalno neko smećkasto krvarenje, kao krenula bi ali nikako. Pa malo sise bole, malo se povećale, ali to mi je i inače simptom menge tako da nisam davala tome neku važnost. I onda umor, umor, umor, u pola 9 ja spavam "ko klada" a inače ne idem spavati do iza ponoći. I dok su mi svi pričali daj kupi test ja sam tvrdila da nisam trudna i da što će mi test. Ipak sam ga kupila i bilo je +, što će reći svi drugi su bili u pravu, a ja ćorak, toliko o majčinskoj inuticiji kod mene .

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Žabica čestitam!!!!

Evo i ja potvrđujem, dvije crtice!!!!!!!!!!! :D

U 5h me probudilo, izmjerim bazalnu, skočila na 37 i napravim test, jako brzo je iskočila crta haha ))

Sad još potvrditi vađenjem krvi, jel' tako?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mašnice i žabice čestitam vam od srca :D , baš super, moći ćemo se pratiti; ja nisam vadila krv, slijedeći tjedan ću na pregled
    llella hvala ti, prošla trudnoća mi je loše završila, pa mi uopće nije ni do odbrojavanja, ni do čega, samo čekam 1. pregled

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mandy znam draga, čitala sam tada, samo pozitivno, i uživaj sada tu sa svima nama

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno da se pridružim....

pozdrav svima, ja sam ovdje nova i javljam se iako jo nisam 100% sigurna da sam trudna!!! prvi puta sam ostala trudna od prve, imala sam šuć muć trudnoću, od blizanačke se ipak rodila samo jedna curica, ali prekrasna, sada ima malo više od dvije godine. ne znam zašto ne sjećam se simptoma koje sam tada imala, ali sad se bojim da sam samo zabrijala da sam trudna jer se nadam da će opet biti od prve. zadnju mengu sam imala 09.10. i sad jedava čeka četvrtak da vidim dal ću dobiti iako po ovome što sam pročitala na ovom forumu ja imam sve simptome: laganu mučninu, od danas i neki čudan okus u ustima ( al sam sinoć jela češnjak pa može biti i od toga! ), lagani bolovi po trbuhu ( a nemam ih baš nikada! ) i bole me sise, a to se zna događati i prije menge....i sad ja čekam i nadam se velikom plusu a cijelo vrijeme mislim da sam jedan od umišljenih trudnica!!!!

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

chiarita2 nadam se da si dobila svoj +. Ne znamšto bih ti rekla za tvoje simptome ali kod svih je drugačije. Nekada se simptomi jave zbog pms-a a nekada zbog T. Dakle, jedino što je zapravo sigurno je + na testu i potvrda ginekologa. U svakom slučaju, želim ti sreću.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala Ankara na lijepim željama, dočeka sam +!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

:D :D jooj, čestitam ti. Imaš li uz sve simptome i kakav iscjedak. Kad si radila test?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

imala sam iscjedak 3-4 dana poslije ovulacije, jutros sam napravila test

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

čestitam još jednom i želim ti srertnu i zdravu T.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moj najveći simptom je bilo SPAVANJE i spavanje, još bih na poslu sanjala o tome kako jedva čekam doć kući i samo malkice odspavat, to se javilo u 4 tjednu trudnoće, i jako mi se jela čokolada :D

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prvom trudnoćom...još dok nisam ni znala da sam trudna imala sam gadne simptome....stalno mi je bilo muka..a nikako da bi to izbacila iz sebe.....umor..strašni bolovi....koji su me znali natjerati i na suze... 7dana prije nego li sam trebala dobit M završila sam na hitnoj gdje pretpostavljali da je vanmaternična trudnoća..i poslali me u bolnicu na pregled..tamo su obavili sve petrage rekli da nisam trudna i poslali me kući.....kada mi je M kasnila 1dan napravila sam test koji mi je pokazao moj +..sačekali smo 1tj. otišli na potvrdu kod ginekologa.....mučnine su me i dalje pratile kao i bolovi svih 4,5mj.....ali eto imamo zdravog i veselog štrumfeka koji če za 4dana navršiti 1 godinu... :D

Ovom trudnoćom mi je super....pa se čak znam i zapitat dali je sve uredu..kada sam se nakikla na sasvim nešto drugačije....sutra idemo na pregled vidjeti naše malo :D

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bok svima! nova sam u svemu ovome pa me zanimaju vaša mišljenja. Smile MM i ja smo odlučno krenuli na bebu Very Happy keksali smo se 7.11. (za vrijeme ovulacije)...jučer i danas sam užasno gladna, kisele krastavce tamanim ko luda (svaki dan jednu veliku staklenku), jedem sve što mi padne pod ruku...odgovaraju mi svi okusi - slatko, slano, kiselo...u donjem dijelu trbuha osjećam povremeno neki pritisak i lagane grčeve...razdražljiva sam malo i umorna...M trebam dobiti 22.11. Prerano je malo za test? Jel i prerano da osjećam simptome trudnoće?? ...nadam se samo da nisam ponovo to sve umislila... Crying or Very sad Što vi mislite??

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

što se tiće simtoma nije prerano..kao što možeš pročitat iz mog prethodnog posta ja sam simptome imala i prije nego li sam trebala dobit M...
    A što se tiće testa...hmmm..neznam.....meni su bili negativni kad sam ih ranije radila......7

nadam se da sam ti bar malo pomogla...
    šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ugledaš svoj +

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pozdrav svima. Nakon nekoliko godina što nisam pisala postove, mislim da će sad biti vrijeme za ponovno uključivanje.

Zadnje mjesece imam ciklus od 26 dana, i nekako se PMS bolovi pojave na dan dobivaanje M ili 1 dan ranije. Danas mi je 26 dan a bolove u trbuhu imam već 5-ti dan. M nije jutros stigla, a uvijek mi ujutro stigne i sve zajedno upućuje na T. Nadam se toplo da je to T. Ćekam još sutra pa radim test.

Koje je test pouzdan, tj. koji se može raditi u toku dana.

Pozdrav u nadi da ćemo se družiti i dalje.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

jelenap ~~~~~~~~~~~ da nbude veeeliki + na testu...
    ja sam prvom t radila tast intim i to u popodnevnim satima.i pokazao je +..pa smo kupili još jedan za ujutro da se uvjerimo da je ipak to to...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala na dobrim ~~~~~~~~~ i informacijama.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Obavezno nas obavjesti.....
    ~~~~~~~~~~~~~~~ za debeli +

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Probudila sam se i još ništa od M. To je dobro. Poslije ću kupiti test, pa javim rezultat.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

drage curke,
    često vas čitam i provjeravam neke stvari za koje ni sama ne znam gdje bi ih inače našla! na ovoj temi sam jel ima simptome T a sa testom ne bih htjela žuriti (razočaranja radi)...pa tražim jel to to ili ne :? uglavnom bolovi kao prije M oba jajnika poprlično divljaju a tako se osjećam još od vremena ovulacije...kao da sam u PMS 15 dana!??? :/

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja trebam dobiti M 19., u nedjelju i baš me zanima konačan rezultat svega...voljela bih da je T i potiho se tome nadam...jako se bojim ako bude suprotno, razočaranja...do sad smo isto radili na bebi i svaki mjesec bili u isčekivanju, ali ovaj smo mjesec nekako oboje sigurni (više-manje) da smo trudni. imam neke simptome koje prije nisam imala (neutaživa glad raznovrsne hrane, ŽELJA za kiselim, čudan okus u ustima i osjećaj u trbuhu - a nikako da povraćam...ujutro mi slabo bude, bolni jajnici...), ali su me neke cure ovdje na forumu malo "spustile na zemlju" rekavši da sve to umišljavam - da je prerano za bilo kakve simptome...jedva čekam 19. (i 20. i 21. i... ) da vidim što je na kraju...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam u zadnjoj trudnoći imala metalni okus u ustima jedno 4-5 dana prije očekivane M(bilo je i umor i živčanost,grčevita bol u donjem dijelu trbuha kao pred M).i to je bio jedini razlog zašto sam se usudila nadati da sam T,i bila sam.
    tako da,sretno cure!!

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo ja već dva dana osjećam jaku bol u donjem dijelu trbuha (baš kao kad dobim M) i osjećam bol u križima, cice su mi isto tako dosta bolne.
    Čini mi se da je prerano za bilo kakve simptome ali opet nikad prije nisam osjećala takve grčeve i to 9 dana pred mengu.
    Zadnja je bila 27.10., keks 09.11., ciklus mi je oko 31-32 dan, kako kada.
    Da, zanima me koliko traje ta bol, samo dok se jajašce ne ugnijezdi (ako se uopće radi o tome ) ili i dulje, jer mene boli skoro konstantno a najviše dok spavam.
    Zanimljivo je to da se uopće ne sjećam simptoma u prvoj trudnoći jer sam tek u 6 -om tjednu saznala da sam trudna.Tek nakon saznanja krenule su mučnine.

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: Kada ste osjetile prve simptome?

Citiraj ula prvotno napisa
    Prijeteljica, trudnica, mi veli da je dan, dva nakon što je ostala u drugom stanju osjetila lagano grčenje u maternici, kao pred mengu. Meni se to čini prereno, ili griješim?
    to je definitvno rano . ali sve je individualno ... ja sam npr tjedan dana nakon plodnih dana imala nekakva čudna "stezanja" od pupka na dolje ... nakon toga užasne "menstrualne grčeve" ... i nakon što mi je menga kasnila 4 dana , dobila plusić

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam u prošloj trudnoči kad su bili blizanci, par dana nakon odnosa jednostavno pala u krevet, umor, bolovi, muka, nikad takvo nešto nisam doživila. Još sam curama na Prije Začečća pisala o tome i sve su govorile da je prerano itd. ali ja sam tupila da osječam da sam trudna....i eto bila sam...dakle moguče je i par dana nakon osjetit, valjda tijelo isto lagano poludi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •