Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 127 od 127

Tema: Kada ste osjetile prve simptome?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo da se i ja javim

danas sam bila kod doktorice i konačno potvrđena trudnoća ))))) :D :D :D :D :D :D javljam se tek toliko, ako će netko ikad ovo trebati da može pročitati na početku bih samo napomenula da je sve individulano! ali što se tiče toga kad sam osjetila prve simptome - tjedan dana nakon začeća. mm i ja smo željeli dijete i čim smo se pokeksali znala sam da sam ostala trudna. jednostavno sam to osjetila. nakon tjedan dana mi je sve stajalo u grlu ali nikako da povratim, pojela bih sve što je bilo pred menom, a kiselo mi je i više nego odgovaralo!! jednostavno sam znala da nisam više sama )) :D :D :D :D ...dakle cure, samo osluškujte svoje tijelo i budite sigurne u ono što vam vaše tijelo govori!!

sretno svima

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam osjećala da sam trudna jer mi je vagina bila skroz drugačija... nekako otečena.. stidna kost se zaoblila i kažem vagina otečena, čudna...

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eto da i ja potvrdim svoju trudnoću ! Dakle, prvi simptomi su mi se pojavili 9 dana nakon odnosa. Nisam mogla vjerovati kad sam jučer ugledala plusić!!!

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cyber-mama čestitam ti od na +!!!! :D :D

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

čestitke...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja sam svoje simptome osetila vrlo rano, već nekoliko dana nakon ovulacije. Stomak mi se jako naduvao, pa blaga mučnina, napale me bubuljice, a nikada ih nemam...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

isto odmah nakon par dana - glad glad glad i opet glad!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jao, glad sam zaboravila da napišem, a staalnoo sam gladna :shock:

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

prvom trudnoćom me je mučila glad,češto trčanje na pi-pi..mučnina..i opet glad...

a ovo trudnoćom imam samo problema oko sitnih prištića po leđima i po prsima..a nedaj bože da pojedem čokoladu idući dan izgledam ko neka tinjeđerka osipana po licu prištičima...to je moj NAJVEČI problem u ovoj trudnoći...a tu i tamo se svađam i lake me je rasplakati...

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni su se prvi simptomi počeli javljati tek u 6 sedmici
    dotad su mi bili isti simptomi kao kod PMS-a i željno sam čekala mučnine
    sad jedva čekam da mučnine prođu

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo i mene da se pohvalim, ja sam vrlo rano znala da sam trudna. Čak sam to i mužu rekla, a on nije mogao vjerovati što pričam-napravila test i ono plusić :D :D :D

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

crnkica čestitam :D želim ti urednu i školsku trudnoću!! :D :D

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

niky88 hvala puno. i ja se nadam urednoj i školskoj trudnoći-prva je bila takva, a sada se nadam isto...

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ovdje nema nista nivog od 2009? Nove trudnice i pokušaji?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo, ja pratim i iako jos ne znam da li sam trudna, osjećam sve simptome i pokusavam razluciti da li je to psiha ili stvarnost. Citam ovdje da je puno cura vrlo rano osjetilo da su trudne, i prije izostanka M i napravljenog testica i to je jako ohrabrujuce. Molim jos iskustava!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo da podijelim ja svoje iskustvo-ja sam znala u sve 3 trudnoce prije izostanka m i plusica na testu. Piskila sam na jedno 5 stapica dok se nije mikroskopski vidljivom sjenom pojavila crta i onda sam molila gin da me posalje na vadjenje bete. Prva trudnoca-beta je bila svega 7 a znala sam vec danima prije da sam trudna. Druga trudnoca-beta je bila 13 na prvom vadjenju
    S trecom mi trbuh narastao prije nego su mi mudante pale valjda pa nije bilo dileme.
    A od prvih simptoma je bio napuhan stomak, povecano lucenje sline i metalni okus u ustima.

Sretno, cure!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam prve simptome osjetila prije ocekivane menstruacije, ali niti u snu nisam mislila da su vezani za trudnicu. Grudi su me bolile nesto manje nego pred menst., tu i tamo bi mi zujalo u usima (tlak mi padao), kava mi je imala kiselkast okus (bila sam mislila da sam kupila pokvareni kavu). I to je uglavnom to. Napravila test 2 ili 3 dana nakon izostanka, kad ono bingo!!!

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Evo da se i ja prijavim, ja sam jedna od onih koja nije imala niti jedan simptom. Nemam ih ni inace u ciklusima, ne osjecam ovulaciju ni dolazak menge, samo procurim. Samo da napisem da je eto i to moguce...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja nekih tjedan dana prije ocekivane menstruacije. U obe trudnoce me uhvatio umor, s tim da je u prvoj to znacilo da sam isla spavat popodne ( sto jako rijetko radim), a u drugoj da odjednom vise nisam mogla odvjezbat neki program po kojem sam vjezbala do kraja. U drugoj me jos uhvatila i strasna zed, stalno sam morala nesto pit nekih par dana prije ocekivane menstruacije. A u prvoj, i ovo mi je najdrazi simptom, sam, isto vec prije ocekivane menstruacije, imala vrlo zivopisne i snazne snove, sve sa nekim divljim zivotinjama koje su simboli majcinstva i plodnosti, tipa zecevi, svinje u blatnoj kaljuzi, i majke medvjedice s malim medvjedicima. I jos doslovno nesto nalik viziji kad su mi se u polubudnom stanju pred ocima pojavile slike beba koje izlaze iz mraka. Nesto bas neobicno! I jako lijepo!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Cao cure, nadam se da ce neko odgovorit jer vidim da dugo nema komentara.
    Ja sam u nedoumici nekoj jer mislim da sam trudna. Vještica bi trebala sutra doc a ciljani odnos je bia 7.10 znaci prije 20 dana. U početku sam osjećala treperenje u maternici, nadutost veliku, par puta sam se probudila u noći piškiti , eh da naglasim vec imam dijete i s prvim nisam osjetila ništa prije 20 tt. Onda osjećam vrućinu u maternici pa zatezanje jajnika, 8 dana nakon ciljanog sam osjetila jako probadanje u maternici ali bolno to se nikd nije dogodilo . Prije dvije večeri sam se rasplakala jer sam osjetila nešto u maternici toplo, ugodno i taj me osjećaj prati svako malo. E sad, jedan test sam radila prije 7 dana i pokazao je jedva vidljivu drugu crtu. Kasnije sam radila digitalne testove i svi negativni, jedan ujutro jedan popodne. Imala sam gin pregled zakazan poslije odnosa ali kontrola obična i rekla je da vidi veliku nakupinu krvi u maternici i pitala me da li mi je obilato mj krvarenje, ali nije normalno je. Želimo ovo i ja i dečko i vec sam mu rekla da se nešto događa i osjećam da se nešto događa a u jednom momentu se osjećam napuhnuto i trudno a u drugom sam cila normalna. I prije dva dana sam osjetila bradavice jako jako osjetljive. Malo sam razdužila ali molim vas neki odgovor jer čitam forum intezivno zadnjih dana....hvala cure

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Koji je ishod na kraju? Ananas31

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Otkad je popularno menstruaciju zvati vješticom?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 20.12.2016. at 11:08

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tak se nekad zvala tj. Neki su je tako zvali

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja ju jos tako zovem ili tetka iz Rusije

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk