-
Molim da mi netko odgovori
Naime, čitam već neko vrijeme vaše postove i vjerojatno postavljam isto pitanje, ali budući da sam nova u ovim temama, molim za odgovor;
dragi i ja smo odlučili praviti bebicu, imam redoviti ciklus, a odnose smo imali u plodnim danima-ako je vjerovati kalendaru...
Uglavnom menstruaciju bih trebala dobiti 15. 04. , međutim, zanima me da li je moguće da osjetim neke simptome i prije onog klasičnog: Kasni mi (što će mi biti najsigurniji znak ,jer mi ama baš nikad nije kasnila), ali nestrpljiva sam.
Naime, u zadnje vrijeme osjećam konstantnu nadutost, pospanost, a jučer sam imala žgaravicu, međutim nisam znala jesam li gladna ili mi je jednostavno muka...sad ne znam jesu li ti svi simptomi jednostavno sugestivni ili bi ipak mogli značiti nešto...
Još jedna stvar, prije neki dan mi je dragi rekao da mu se čini da gorim, mada sam se dobro osjećala, nisam mjerila temperaturu, ali čudno sam se osjećala, ali ne i loše. Znam da je prošlo malo dana od mogućeg začeća, možda 2 tjedna...
Možda je sve ovo ipak velika želja, jer znam da se bebe ne prave baš kad mi to poželimo.
Hvala unaprijed na odgovorima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma