Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: TEKUCA STOLICA

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno TEKUCA STOLICA

Malena mi ima 6 tj. Vec tri dana ima tekucu stolicu, pa me zanima dal je to normalno? Zasto je tako tekuce? Dojim je, sve je uredu. Dali je netko imao slicno iskustvo?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

andy, tekuce stolice, posebice za iskljucivo dojenu djecu, su najnormalnija stvar. trebale bi biti zlatno-zute ili senfaste boje.
    a koliko stolica ima dnevno?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vecinom jednu stolicu. Zna se i dogoditi da ima dvije.
    Znaci ne moram se brinuti? Boja je zlatno zuta, ali nekako mi vuce i na zeleno, ali onako blago zeleno. Jel to normalno?
    Mozda se previse brinem, to mi je prvo dijete, pa neznam sta je normalno a sta nije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moja beba ti isto ima takve tekuće stolice, ponekad više ponekad manje zelene, netko mi je jednom rekao da kad crijeva malo muče može biti zelenkasta.
    sjećam se da me s matejem to isto brinulo, sad sam 8) jer vidim da je beba ok, zdrava, fino napreduje...
    ne brini, ako je sve ostalo ok.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemojte zaboraviti da zelenkasta stolica moze biti zato sto je oksidirala, posebice ako bebicu niste odmah presvukli nakon sto se pokakila. mene su uvijek plasili da zelena stolica znaci glad, ali ne mora biti tako.
    mislim da je sve u redu, posebice ako ti je bebica zivahna i zadovoljna.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E da, i meni je još moja pedijatrica rekla da hoće bit zelena ako se dulje zadržava u crijevima (možda isto zbog oksidacije?)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

U vezi stolice sam ja već otvarala tu temu.Sa time sam se i ja dvoumila da li je stolica ok kod mog malog,on ih je znao od početka pa do sada(5 mj) imati takve stolice i to od 3-6 dnevno .Bila sam tražila savjete na rodi, kod pedijatra... dala stolicu na analizu i uspostavilo se da je sve u redu.Zato ti samo doji ,prati da li ti je beba zadovoljna i sve će biti ok.

D 1998.
    I 2007.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •