Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Vinkovačko rodilište - iskustva

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vinkovačko rodilište - iskustva

Ima već u starim temama ponešto o našem rodilištu i iskustvima rodilja u njima. Voljela bih malo obnoviti iskustva, za nas koji tek trebamo zaglaviti tamo: molim one koje imaju svježa iskustva o stanju u vinkovačkom rodilištu, skrbi i doktorima koji tamo rade, da stave svoja najnovija iskustva.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Vinkovačko rodilište - iskustva

Rodila sam prošle godine i ove i katastrofa je. Osoblje je grozno, neljubazno i doktori i sestre. Prvi porod mi je trajao 12 sati, naravno nisam znala šta me čeka a nitko mi ništa nije govorio. Dali su mi drip a kada sam pitala šta mi daju rekli su da me se to ne tiče. Drugi porod mi je hvala Bogu bio super brz. Primio me dr. Čavar, rekao je da sam otvorena osam prstiju i da neće raditi klistir ni drip. Došle su dvije babice i počele brojati zašto mi neda drip (kao biti će brže). Probio mi je vodenjak i otišao, nakon 5 minuta djete je krenulo van ali babica je rekla da ne tiskam i otišla. Nije mi preostalo ništa drugo nego da vičem, onda su se svi ustrčali da djete izlazi, babica nije stigla staviti ni rukavice. Iz rađaone me je odvezla neka mlada crna sestra, ona je jedina ljubazna osoba na odjelu. Prvo djete mi nije sisalo jer su mi se uvlačile bradavice a nitko mi nije htio pokazati kako da naučim i da ustrajem u tome. Tako je bilo i sa drugim djetetom, neide pa neide, a one samo dođu i izderu se da djete mora sisati kao da ja to nebi htjela. Jedva sam čekala da odem kući jer su mi se grudi već upalile. I kod kuće je sisao. Doktorica za bebe mi je došla reči da je djete plavo i da neznaju od čega i dva dana mi nitko nije rekao šta je sa bebom. Užasno su neljubazni, užas, užas. Neznam dali bih opet išla tamo roditi, strah me je te njihove neljubaznosti. Kada ti je najpotrebnija pomoć nemožeš ju od njih dobiti.
    Bila sam u zadnjoj sobi i bila je zima a sestre su išle pušiti preko puta u wc, dim je ulazio u sobu, sve je smrdilo. A vizita-ginekološka- to je kao da gledaju kokoši na traci. Uđu i viču ajmo skidanje. Eto nisam ti ništa lijepo napisala ali meni je bilo užas, možda tebi ne bude. Kada si zadnji puta rađala u vinkovačkoj bolnici?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam još nikada rađala ni u jednoj bolnici, i čula sam priče slične tvojoj. Ono čega se bojim sam ja sama, jer ću se sigurno potući s nekim tamo ako budem doživjela što i ti. Inače sam sasvim mirna i staložena osoba, osim kada me nešto boli: onda sam agresivna do bola. Ako netko prema meni bude neljubazan ili nepristojan, morat će me uspavat da izvade moje zube iz njihovog vrata . Moram napomeniti svojoj doktorici da moje ponašanje neće biti uzrokovano stresom od poroda, nego da je to moje sasvim normalno ponašanje, pa ko voli nek izvoli: samo nek budu bezobrazni i neodgojeni prema meni.
    U našoj bolnici već sam čula za nekoliko doktora koji znaju biti nepristojni prema rodiljama, i na žalost, već sam se počela nabrijavat na takve postupke. Možda budem imala sreće da se porađam kada netko normalan bude dežuran.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Još ti je gore ako si ti prema njima grozna, kažu ti šta nisi onda rodila kod kuće. Ma sve to prođe samo ti je grozno ako ti sa bebom nešta nije uredu jer ti nitko ništa neće reći. Držim ti palčeve da ti sve dobro i brzo prođe!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala ti na palčevima, Neanea, nadam se da će sve biti u redu. Ma ja sam zaista jedna smirena i pristojna osoba, zaista je za mene zadnje da se s nekim posvađam ili zakačim, ali sam jako osjetljiva na uvrede i nepoštovanje, seksističke primjedbe i ružne riječi. Čak kada čujem da su upućene nekom drugom... S obzirom da se baš to dogodilo jednoj mojoj poznanici koja je nedavno prerano rodila, carskim rezom i s bebom nije nešto u redu, a doktor ju je napao kako je debela i žena je 3 dana plakala zbog toga što ju je majmun izvrijeđao - kada čujem tako nešto, vrištala bih od bijesa.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja imam samo i jedino pozitivna iskustva. Babice u malo reci divne. Doktori kako koji nebi o tome. Vecina ih je super, ali znamo koju smo smjenu izbjegavali do te mjere da sam mislila ako krene tada da cu ici u vu rodilisste. So se tice sestara na odjelu, nisam mogla vjerovati kako postupaju sa svakom zenom koja rodi.NAjbolja mi je bila neka mlada plava cura koja je stalno nosila majcu s natpisom psst prirodan porod u tjeku sestre zaa bebe e na jednu smjenu sam stvarno poludila i j i mm .Ali ostale ma sve pet. Zena koja je dosla zadnji dan mog boravka je jedva rodila i svi su bili u strahu za nju ( malo se dekompenzirala na porodu i zakomplicirao se toliko da je djete doslovce iscupano iz nje a ona je uzasno popucala), a ona je samo ponavljala klako joj djete lici na njm i kako ju nije stigla ni vidjeti ( malena je ostala bez kisika i bila je odmah odvojena)i popodne dodje jedna sestra i donese joj bebicu na pola sata i aze meni da ako bude bilo bilo kakvih problema da ju zovem.
    eto to je moje iskustvo za sve one sto ce biti u ovom rodilistu.E da meni nebi ni davali drip, ali je bilo 22 sata kada su me stavili u box i rekli da ce samo malo kako bi prije rodila jer sam se cijeli dan patila s trudovima. Nisu me ni rezali, davali meni i zeni do mene casu vode, rekli mi da se namjestim kako god hocu kako mi je lakse. MA u odnosu na vinogradsku di su me ostavili samu sa 500 puta jacom dozom dripa i trudovima kakve necu zaboraviti i nisu mi dala ni piti ni da se pomaknem, ovo je blazenstvo od poroda.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E hvala ti loo, ajde da netko ima i dobrih iskustava. Ja te molim samo da mi (vidim da ne želiš napisati ovako) na pp pošalješ čiju ste to smjenu izbjegavali kada si se išla porađati.
    Moja je dr divna i kada bi bila na odjelu u trenutku našeg dolaska, ja bih bila jako sretna, a vidjet ćemo kako će se sve odvijati.
    Iskreno se nadam da će i ostale rodilje iz VK na ovoj temi napisati svoja iskustva.

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja bila i prosle i ove godine i svi su bili vise manje o.k. jedina zamjerka sto su mi bebu nadohranjivali bez pitanja al ove godine su pitali kao ako nastavi gubiti na tezini slazem li se s nadohranom ja rekla ne i postovali su to
    e da i prosle god. odma na drip bez ikakvog objasnjenja al ove godine dr. inzistirao na prirodnom porodu brzo sam rodila i nisam pukla

dakle popravili su se

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Volim dobre vijesti :D :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma meni je samo jedna smjena sestara za bebe bila prvo jer mi je donjela malog na dojenje ne rekavsi mi da gamoram probuditi kako bi jeo, onda ga je odnjela i dala mu (kršitelj koda) bez bu i ba,pa sam ja , pa to vise nije radila, ali da bi se osvetila nije htjela donjeti mm i sineku roka na pokazivaje ( jadnicki dosli navecer, jer su vozili ms za sloveniju) i onda je moja sestra popi.... i uzela roka odnjela na staklo da ga vide.
    samo ta zamjerka.

tiho

Početno

Došla sam na amen potpuno otvorena,rodila za pola sata i svi su bili super. Doveli su pedijatra jer mi je prvo dijete bilo bolesno i bojali smo se da bi se i drugo dijete moglo roditi bolesno. MM su pustili na porod uz malo natezanje,bebu su nadohranili uz moj pristanak. Pokazali mi kako da dojim.

Moram naglasiti da sam upoznata sa svim zahvatima,babici sam iščupala ruku iz .... nakon petog vaginalnog pregleda u 5 min,dr. Vorgića sam odgurnula kad mi je skoro sjeo na stomak,a ja nisam imala zraka. Ne dajte se zbuniti i povedite MM- OBAVEZNO ! Nitko nije bio drzak,a da i je već bi me čuli!

Sestre na odjelu su mjenjale plahtu kad god sam to tražila. Beba je bila stalno sa mnom,pedijatri sun mi objasnili sve što sam pitala.

Jedino blesavo u svemu je što u vrijeme posjeta sestre ne paze na djecu,nego mame,tako da malo ide jedna van,malo druga,ali obje u isto vrijeme ne možete (ti i mama koja je s tobom u sobi ).

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno vk rodilište

uh boli me želudac kad se sjetim... a spremam se ponovo, ali sad bogatija za to iskustvo pa me ne budu više veslali. dakle svi su bili ljubazni, na to nemam primjedbi, ali toliko ljubazni da su me obilazili pa sam rađala 17 sati, pretpostavljam da nisam dobila drip inače bi išlo brže, nemam pojma, misliš da mi je netko rekao. smjena za izbjegavanje je vjerovatno Vorgićeva koji mi je na kraju kleknuo na stomak (instiktivno sam ga zveknula pa sam se poslje izvinjavala al nisam trebala, nek je dobio svoje). po tvojoj priči o krasnoj dr pretpostavljam da pričaš o Šoti, i meni je bila krasna cijelu trudnoću, ali je dežurna samo jedan dan u tjednu i šanse da pogodiš njenu smjenu su manje nego da upadneš Vorgiću u šake. na odjelu su bili ok, samo nas udavi dr. Zobenica s tempiranjem dojenja svaka 3 sata, pa 15 min jedna dojka pa 15 min druga, ma daj to zaboravi. daj bebi da doji kad želi i koliko želi i sve će biti ok. dr Jurković je Roda simpatizerka i dosta prodojećih nazora, mlada i prati sve novosti vezano uz bebe, drž se nje.
    i ja sam bila u zadnjoj sobi, malo teže je priznajem, zbilja puše tamo i soba smrdi na dim, uz to odande kreće teta čistačica pa kad u 5 ujutro izlazi s onim svojim vozilom... dum tres..., a i ulaz je daleko pa onako jadna prva dva dana nisam mogla ni doći do izlaza ni vidjeti posjete ni MM, ni nikoga.
    sretno, ako još nisi otišla.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam još, ali sada je to već sasvim blizu: u devetom sam mjesecu, termin mi je 24-ti po UZV, ali ja mislim da će i ranije. Naime, dr. koju sam spominjala je Vukčević, i ona je na svu sreću češće na odjelu, jedino ambulantno je rijetko 1-2 puta mjesečno. Čula sam da inače voli biti na porodima svojih pacijentica, pa ćemo na zadnjem pregledu vidjeti šta će mi reći. Također, ukoliko mi bude predložila CR s obzirom na stanje koje će biti na zadnjem pregledu, odlučila sam da je u svemu poslušam jer me je sada najviše strah za moju bebu - samo da se njemu ništa ne dogodi tijekom poroda, to si nikada ne bih oprostila. Hvala ti božana na tvom iskustvu, pripaziti ću na Vorgića (u krajnjem slučaju, reći ću mu da se radije drži tambure, u tome je sigurno dobar ), a za dr. Jurković ne znam, nije mi poznata i to mi je također dobra informacija. Išla sam u "malu školu dojenja" tako da mi neće moći prodati "šarene laže" i nadam se da će sa dojenjem biti sve u redu. Hvala ti što si se javila sa svojim iskustvom, ovdje nema puno o našem rodilištu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Eto i ja sam rodila u vk,prije 3 god.Vidim da se stvari nisu puno promjenile,i dalje se vješto izbjegava dr Vorgić .. Srećom, ja sam došla roditi u dežurstvo dr Juzbašića i samo mogu reći da je bio stvarno odličan.Prije svakog pregleda mi je govorio što sada slijedi i kako ćemo dalje.Rekao mi je i za drip a jadna mislila da to nije ništa i da ću roditi odmah,nisam se ni bunila dok me nisu počeli šorati trudovi.Sva sreća pa sam rodila za 2 i po sata.Na porodu je bila babica Gordana i Danijela (koja je sada trudna i nosi blizance )-za njih svaka pohvala,skidam im kapu jer su mi jako puno pomogle.Sestre na odjelu kako koja,od svih njih jedna mi je pomogla oko dojenja a ove druge niko ništa,dj vizita ok,doktori odgovarali na sva moja pitanja i naravno promiču dojenje.Sve u svemu,jedno iskustvo više i prošla bi ga još puno puta jer ti to maleno dijete otjera sve muke i bolove.E da i ja sam bila u zadnjoj sobi i ja sam osjetila cigarete i svaki put jedva izlazila van u posjete! Pusa

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sada sam svježa sa iskustvom iz vinkovačke bolnice, pa vam mogu reći svoje utiske. Rodila sam CR pa nemam iskustvo iz rađaone, ali što se tiče odjela rodilišta imam samo pohvale za osoblje: sestre su super, sestre za bebe također, pedijatri su odlični i odgovaraju na sva postavljena pitanja, čak i čistačice (osim što su malo bučne pa smo ih zvali tete-lupalice) su dobre. Sobe nisu pretrpane, WC-i doduše nisu baš nešto a i treba nositi sve svoje (papir, vlažne maramice, uloške), treba nositi pelene za bebe.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Baš mi je drago da si puna lijepih utisaka. Reci kako sada stoje stvari sa davanjem adaptiranog mlijeka? Jesu li Bornu nadohranjivali? Da li su ti sestre pokazale kako trebaš dojiti?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Što se tiče adaptiranog mlijeka i nadohranjivanja, hrane se bebe majki koje ne mogu dojiti (zbog CR kao ja, meni su donosili Bornu jednom do dva puta dnevno prva dva dana, a treći sam ga ja tražila da bude cijelo vrijeme sa mnom, čim sam se mogla sama ustati i uzeti ga. Od tada mi više nisu dohranjivali bebu). Također dohrane bebe onih mama koje to traže, ali pokazuju svima kako dojiti - neke sestre sa većim uspjehom, a neke sa manjim. Moram reći da bi puno pomoglo da više trudnica pohađa vašu Malu školu dojenja, jer sam čula (bila sam u sobi odmah preko puta sestara i beba koje su stalno kod njih) da puno mama traži nadohranu i da nisu sigurne u svoje mogućnosti da nahrane bebu. Moj je problem bio u tome što su Bornu hranili odmah po rođenju (čašicom, jer sam odmah rekla da ću dojiti) i to većim količinama hrane, a kada sam ga počela dojiti od kolostruma se nije mogao toliko najesti. Prvih 12 sati bilo je teško, plakao je i bio više gladan nego sit, ali već sljedeći dan mi je nadošlo mlijeko i bilo je sve u redu.
    Mislila sam doći u školu sutra, ali bojim se prehlada i gripe - moj je Borna tek 19 dana sutra. Željela bih reći da sam u rodilištu upozoravana na dvije stvari koje ne stoje: prva je da treba bebu dojiti po 15 min na svakoj dojci, a druga da treba ograničiti unos tekućina da se ne stvori previše mlijeka i ne dobije mastitis. Kod vas sam naučila da to nije točno. I ja ih nisam slušala za to: dojila sam na zahtjev svoje bebe, koliko on želi i kada, a vodu sam pila kad god sam bila žedna.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: vk rodilište

Citiraj božana prvotno napisa
    dr Jurković je Roda simpatizerka i dosta prodojećih nazora, mlada i prati sve novosti vezano uz bebe, drž se nje.
    Ti se šališ

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bila sam 7 dana u rodilištu i dan-danas mi nije ugodno susrestu tu doktoricu, živimo blizu. J. je imao infekciju, ja sam, nemajući pojma što to znači, pitala što mu se najgore može dogoditi...nakon carskog, nadrogirana i u silnom strahu za dijete. odgovor - pa znate što je najgore što mu se može dogoditi!!! Hladno, odsječeno i izlazak iz sobe bez daljnjih komentara. ma da je ne znam kako stručna, što joj to vrijedi kad joj fali osnovna humanost.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Draga moja, drugi puta je lakše

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo ja ću roditi ovaj mjesec pa ću javiti svoja iskustva
    baš me zanima na kojeg dr.ću naletiti.....
    ali da me strah, nadam se da će biti dr.Juzbašić, ali to je zbilja pogodit.... teško.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Vibram da porod ide školski i da ti i ne treba ginekolog. Mene je drugi put porađala samo babica (i muž) i imam odlično iskustvo.
    Ako trebaš savjet... razgovaraj sa babicom. Pitaj ju kako se zove i upoznajte se na neki način... Babica koja inače slovi kao beštija je meni bila

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ni ne znam tko je ta dr. Jurković, bile su dvije sasvim mlade doktorice pa je možda jedna od njih. Kako izgleda ta žena? Ove muške uglavnom znam jer su svi već godinama u našoj bolnici, ali žene su mi prilično nepoznate izgledom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel se dr. Jurkovic zove kojim slucajem Marija?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Aha... Mlađa, kratka tamna kosa, malo jača građa... Barem bila prije godinu dana kada sam ju zadnji puta vidjela.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nda, to sam si i mislila. Savjet, zaobici.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moram se uključiti i reći nakoliko riječi o dr. Jurković koju sam sretala u najtežim trenucima u životu. Uistinu se trudi oko svakog djeteta i ako Vam se čini gruba to je zbog svakodnevne rutine u poslu,ali kada je zaista frka i kada je u pitanju teško bolesno dijete, divna je i jaaako teško sve to podnosi. Ona je oživljavala moga sina 45 minuta i pokušala sve što je mogla i znala. Kada je izašla reći mome MM da nam je sin umro -grlila nas je i plakala zajedno s nama.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Njen problem je što ona svako zdravo dijete tretira kao bolesno i napravi frku oko ničega - meni je ostavila dojam jako nesigurne osobe.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Njen problem je što ona svako zdravo dijete tretira kao bolesno i napravi frku
    E da.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dr.Jurković je specijalizirala neonatologiju,rad sa tek rođenim bebama.U VK radi kroničnog nedostatka pedijatara radi sve ,pa joj se mala nesigurnost može oprostiti.Što bi rekle da nije oprezna?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa moje je iskustvo i vezano za neonatologiju, njene komentare drugi dan po rođenju djeteta. Na pedijatriji se nikad nismo srele.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Misliš li da postoji blag način da ti kažu da sa bebom nešto nije OK.
    U ZG na Rebru su nam rekli jednostavno,hladno-"Vaše dijete umire i nema nikakvih šansi preživljavanja.Imate li pitanja?"

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jumbina prvotno napisa
    Misliš li da postoji blag način da ti kažu da sa bebom nešto nije OK.
    o, da, postoji puno nacina da se nesto ruzno kaze na obziran i blag nacin. itekako. i ne treba biti psiholog, samo malo ljudske empatije i sucuti.
    zao mi je zbog vase bebe i zbog odnosa prema vama

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jumbina, jako mi je zao! ruzna vijest ce uvijek ostat ruzna vijest, ali slazem se sa felix da ima razlike u pristupu....
    prvi put nisam rodila u VK, ali sada valjda hocu. cula sam da se rodiliste dosta popravilo i sad sam bas znatizeljna - ako bude bolje nego u osijeku, odlicno, samo daj boze da ne bude gore. *haha*

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jumbina, jako mi je žao!

Itekako mislim da postoji niz boljih načina.

Dakle, moj je J. imao infekciju (tada nisam znala da je to prilično često), počeli su mu davati antibiotike. kaže ona meni: vaša beba ima infekciju, ono kako se u narodu kaže - otrovana krv!!! Ja sva u bunilu, prepuna cjevčica, pitam - što to znači? što mu se može dogoditi? Njen odgovor - znate vi dobro što mu se može dogoditi! i hladan izlazak iz sobe. Bez ijedne riječi, bez ikakvog medicinskog objašnjenja ostavlja netom operiranu rodilju uplašenu za život svoje bebe koji, hvala dragom Bogu, ipak nije bio upitan!

Umirio me tek dr. Jukić sljedeći dan. A do tada - strah i jad.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prošla sam strašno puno bolnica,a o broju doktora da i ne govorim:pedijatri,kardiolozi,kardio-kirurzi,neonatolozi,neurolozi...loše vijesti,strašne dijagnoze su jednostavno loše vijesti i strašne dijagnoze koje želite čuti hladno ,bez uvijanja,bez lažnih nadanja i toplih riječi utjehe koje na vrijede ništa.
    Možda Vam je to teško shvatiti!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jumbina, mislim da pričamo o različitim stvarima.

Dr. ti je čini mi se bliska osoba, s njom sam imala samo taj jedan kontakt, prošle su tri godine i ne osjećam se ugodno kad je sretnem na ulici, a to je često, jednostavno nije dobro odradila posao taj dan, što ne znači da inače nije stručna. Ajd, mislim da je dosta o ovome.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pozdrav!!!

Meni je termin 3,11,2009, ali me strah ići u naše vinkovačko rodilište...Razmišljam o Varaždinu...
    Zapravo, nekih svježih info o vk rodilištu i nemam, pa molim ako ima svježih info samo dajte....

Pitam se kako bi reagirali da ja odem i fino pitam: A kako se to kod vas točno radi? jel se može ovo... a ovo....?

I nije tema, ali planira li roda radionicu o dojenju u Vk uskoro?
    Hvala

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

halo, mamice koje ste rodile u vk bolnici.
    imam jedno pitanje u vezi stola za radanje. dakle dok jos nije stigao pravi trenutak, nravano lezis na ledima i sve po propisima ali mene zanima sam izgon. cula sam da oni podignu taj stol, pa skoro da ne sjedis, pa ti tako opet sila teze pomaze - jel' to tako, il sam ja pogresno cula?! bas me zanima. hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da,sestra putem daljinskoga podiže dijelove kreveta,tako da si pri izgonu gotovo u čučećem položaju,a ispod leđa napuše ti jastuk.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jumbina, hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moje iskustvo iz vk:
    nitko ti ništa neće reći, ako ih ne pitaš. kao da imaju životinju ili predmet pred sobom, užas. dr. Vorgić - užas. ali svejedno ne bih nikad mogla raditi njegov posao, pa mu se nekako divim, i svim ostalim doktorima i sestrama.
    sve pohvale sestrama za rodilje i bebe, nemam zamjerke nijednoj.
    wc i tuševi - potrebno totalno preuređenje.

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nekako je žalosno da nisam čula ništa pozitivno o vk rodilištu, pa mi se sve više čini da neću roditi u vk....
    jedino ako me neka od vas sa iskustvom rađanja ne bude razuvjerila

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dvije su babice iz našeg rodilišta bile na obuci u Varaždinu, eto, valjda i to nešto znači, samo pitanje je jesu li stare ili mlade, tj. koliko utjecaja imaju i hoće li to i kakve promjene donijeti u naše rodilište...

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

dobro si to rekla, pitanje je koliko imaju utjecaja...
    nekako mi vk doktori imaju krive stavove....što se tiče prirodnog poroda...zašto bi išta išlo prirodno...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ako se dobro postaviš možeš imati baš lijepi porod. I bez doktora.

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Ako se dobro postaviš možeš imati baš lijepi porod. I bez doktora.
    x

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo samo nekoliko riječi o vk rodilištu.Tri puta sam radjala u vk i bilo je ok.Sve zavisi na koju se ekipu naleti.ja sam sva tri puta imala sreću i sve je bilo ok.Na zadnjem porodu sam imala super babicu Elzu,. žena je prekrasna a i dr.Hardi.Za razliku od prije 6 god. kad sam rodila prvo dijete puno se toga promijenilo na bolje.Jedino su mi bili užasni wc-i i tuševi.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidim da nisam napila dojam...ili ima neka slična tema....
    ne znam što bih rekla....očekivala sam dr. J. i dobila sam ga i razočarala se jer me nije pregledao niti jednom. cijelu sam noć s puknutim vodenjakom bez iti jednog truda ležala na stolu dok ujuto nije došla dr.Š- i rekla da nisam za porod i ajd na ginekologiju.

sutra dan na drip, trudovi tako tako....na dripu od pola 11, trudovi jaki i nesnosni svaki 3min, dr. malo po malo gledaju koliko sam otvorena, slabo, jako slabo, od 15h sam bila u bunilu misleći da ću umrijeti, između odvratno jakih trudova nisam znala za sebe, vikala sam da bih na carski, ali babica govori da ne mogu jer je s bebom sve ok.

oko 17h na jedva jedvite jade se otvaram, na stomaku mi jaše babica i dr.K. jer nisam imala snage tiskati, trudovi i prestali i tako.....
    dobila sam i klopu poslije... a dojmovi....rasturalo me sve dolje, beba samnom u sobi plače i urliče, ja nisam znala za sebe, nisam se mogla pomaknuti, ako nisam tada dobila slom živaca....idući porod ne znam kako ću preživjeti to sve u bolnici....jer pomoći puno nema, još prvo dijete i ne znam ništa.....uh....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Žao mi je što si imala tako dug i bolan porod i mislim da znam o kojim se doktorima radi ja sam se samo bojala da ne dodjem u ruke dr.K i bio mi je na drugom porodu ali sva sreća nije me ni pipnio sve je bilo u redu i ja i babica koja mi je jako pomogla sve smo rijesile na brzinu.Drugi put ce biti bolje vjeruj mi jer ces biti iskusnija i znas sta te ceka.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •