Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Prva menstruacija 2. dio

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anek :D !
    jel ginekologica vrsila pritisak, jel doslo prirodno ili?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    anek :D !
    jel ginekologica vrsila pritisak, jel doslo prirodno ili?
    tek sad ovo vidim!
    ..došlo prirodno /uz malo smanjeno dojenje/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nakon poroda 9 tjedana sam krvarila, nakon toga dva tjedna nista i onda stigla prva menga (2,5 mjeseca nakon poroda), a isključivo dojim bebača. Baš sam se razočarila, već mi je pun kufer uložaka.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

rodila sam na carski prije 4 tjedna a počela sam svježe krvariti kada sam prije tjedan dana pokušala nositi steznik! naravno skinula sam ga ali krvarenje se nastavilo nije obilno kao menzis ali dovoljno da SE ZABRINEM. da li je netko imao slično iskustvo?
    da i kad se naprežem tokom dana taj dan više krvarim. da li da odem ranije na pregled?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam imala takvih problema kod malo jačeg napora...uspori tempo i odi kod dr.-a za svaki slučaj

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    ja sam imala takvih problema kod malo jačeg napora...uspori tempo i odi kod dr.-a za svaki slučaj
    Valjda se ono krvarenje poslije poroda ne ubraja u menstroaciju....ja u biti ne znam da li sam je dobila ali nisam krvarila poslije poroda nego nekih 15-20 dana. E sada....recite mi da li je zena neplodna prije prve menstroacije????? Mislim, mi se pazimo ali ova informacija bi mi dobro dosla...Dakle, da li je moguce da zena zatrudni poslije poroda a prije nego li je dobila prvu postporodjajnu mengu???????

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jest ako je imala ovulaciju, što je rijetko ali moguće.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

13 mjeseci od poroda i 7 dana i još ništa!!!! a JA BIH JOŠ JEDNU BEBUUUUUUUUUU

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

10,5 mjeseci od poroda i još ništa...

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Šmrc, stigla danas, 7 mjeseci i dvadeset dana nakon poroda.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Rodila sam 10.07. i nakon poroda krvarila dosta dugo,onda sam 04.09. imala prvu kontrolu kod ginića i sve je bilo ok no kada sam došla doma tj.navećer imala sam iscjedak i to smeđi da bi slijedeći dan prokrvarila i to jedno 7 dana.Ja mislim da je to bila menstruacija, no sada već tjedan dana čekam pa ništa.S obzirom da smo počeli biti seks.aktivni napravila sam i test ( danas jer mi je 33DC ) no on je negativan.zanima me da li je to krvarenje stvarno bila menstr. ili sam se još čistila.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo i meni je došla 01.10., nakon duuugo vremena. Zadnja mi je bila (mislim prije poroda) 28.03.2004. Dakle, dvije godine i šest mjeseci. Moj ginekolog se naravno tome jako čudio, ali sve je u redu. Jajnici funkcioniraju pa sada možemo poraditi i na drugoj bebi...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

9 mjeseci i tjedan dana i jos nista, izgleda da niti nece tako "brzo", a i ja bih drugu bebu!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo je....7 mjeseci i 8 dana nakon poroda

prije 10tak dana sam bas pisala kako mislim da cu dobiti jer mi se cini da imam ovulaciju (iscjedak i bijelo pranje). onda sam prije par dana osjetila tupu bol ko pred menstruaciju. (jos su tu bili i pristevi) juce sam sjela na wc i iznenadila se. lagano krvarenje, svijetla krv, nikakva bol. danas...danas sam uplasena jel to menga ili nesto drugo- tece u potocima i svijetla je. nije nikad bila tako svijetla. u aorti mi valjda nije tako svijetla . valda cu imat dovoljno ulozaka dok mm ne dodje. ne oblaci mi se L. od glave do pete samo zbog zeko hop do ducana.

ciklus je poceo kad i dohrana i kad je L. zamijenila ciku za svoj palac

jos uvijek se nadam da je zaluala i da ce skuzit da jos nisam na redu...

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zdravo cure! Imam jedno pitanje; iz određenih razloga beba nije na prsima već skoro mjesec dana (sada je stara 2 mj). Budući da menstruaciju još nisam dobila da li postoji mogućnost trudnoće ili je 2 mj nakon poroda ipak prerano?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cuj, prvo dolazi ovuacija pa menstruacija tako da....uvijek postoji mogucnost. barem mala.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Zdravo cure! Imam jedno pitanje; iz određenih razloga beba nije na prsima već skoro mjesec dana (sada je stara 2 mj). Budući da menstruaciju još nisam dobila da li postoji mogućnost trudnoće ili je 2 mj nakon poroda ipak prerano?
    ja znam jednu mama koja je doslovno odmah ostala trudna!
    prvo je rodila u 2.mj a drugo u 12.
    Dojila, ne dojila, imala mjesečnicu ili ne... stvarno nema pravila.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A da, marko se rodio 03.11.04. prvu menstruaciju sam dobila 15.07.05
    uz dojenje

i još uvijek nisu baš najredovitije (opet uz dojenje)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dobila sam je jako razocarana 8 mjeseci i 26 dana nakon poroda uz iskljucivo dojenje. drugu nestrpljivo cekm vec 35 dana i molim se Bogu da nisam trudna jer smo se mm i ja dogovorili za jedno dijete.
    moje pitanje: jel normalno da jednom dodje ovak, drugi put onak, tj. jel normalno da tako kasni? a tako se cudno osjecam, smrde mi neke stvari, pije mi se samo sok od jabuke (ko u trudnoci) stalno sam gladna. ili je to samo pms :?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobila sam je :D

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Irenica prvotno napisa
    dobila sam je jako razocarana 8 mjeseci i 26 dana nakon poroda uz iskljucivo dojenje. drugu nestrpljivo cekm vec 35 dana i molim se Bogu da nisam trudna jer smo se mm i ja dogovorili za jedno dijete.
    moje pitanje: jel normalno da jednom dodje ovak, drugi put onak, tj. jel normalno da tako kasni? a tako se cudno osjecam, smrde mi neke stvari, pije mi se samo sok od jabuke (ko u trudnoci) stalno sam gladna. ili je to samo pms :?
    To je najnormalnije, meni ni sad, 2 godine nakon poroda, menstruacije nisu redovite, prvu sam dobila 18 mjeseci nakon poroda, onda je preskočila jedan mjesec, a i dalje mi kasni po 5, 10 dana...
    dakle, normalno je da kasni, pogotovo kad dojiš, a čuješ, može biti i trudnoća u pitanju...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

joj, hvala, hvala.... toliko sam u neizvjesnosti da sam kupila test za trudnocu danas. sutra cu ga naprviti pa javim koliko je crta bilo

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo napravila sam test. uhhhh! odahnula sam! pojavila se samo jedna crta.
    sad mi preostaje samo cekati.
    kako znati imas li ili ne ovulaciju?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure imam pitanje...Krvarila sam posli poroda 20 ak dana a na kraju je bila smedkaste,tamne boje.Posli toga tu i tamo neki trag smedkasti a nakon toga zuckasti iscjedak a zadnjih 10 dana skoro nista.Jucer sam pocela opet krvarit ali krv je bas svjeza,crvena i osjecam pritisak na maternicu.Jel moguce da sam vec dobila menstruaciju s obzirom na to da iskljucivo dojim ili se jos moza cistim :?

Početno

[/quote]
    To je najnormalnije, meni ni sad, 2 godine nakon poroda, menstruacije nisu redovite, prvu sam dobila 18 mjeseci nakon poroda, onda je preskočila jedan mjesec, a i dalje mi kasni po 5, 10 dana...
    dakle, normalno je da kasni, pogotovo kad dojiš, a čuješ, može biti i trudnoća u pitanju...[/quote]

Prije si imala redovite menstruacije? ja sam imala 29 dan, ali nakon trudnoće mi se sve poremetilo.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Veronika2 prvotno napisa
    Prije si imala redovite menstruacije? ja sam imala 29 dan, ali nakon trudnoće mi se sve poremetilo.
    Prije trudnoće su bile redovite, svakih 30 dana, a sad nema nikakvog reda, skoro uvijek kasni, nekad 2 dana, nekad 10, ali ja se sve nadam da je to zbog dojenja.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam prvu dobila nakon 22 mjeseca!!! Ali moj sin je stalno i puno sikio. U prvih godinu dana na svaki sat, noću i danju. Nakon toga sve manje. S godinu i pol je sikio oko tri puta dnevno i dva puta noću.

Prije trudnoće mi je bila redovna, svakih 28 dana, bez pilula, prirodno. Nakon trudnoće se odmah ustalila na svakih 27 dana, a i dalje sam dojila. Doduše nakon treće menge sam odmah ostala trudna.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i meni već došla , 7 mjeseci i 4 dana nakon poroda

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad sam prvi put rodila,došla je nakon 8 mj a dojila sam godinu dana(menga došla kad smo mrvicu smanjili dojenje),drugi put sam dojila samo mjesec dana i kad ni nakon 3 mj nije došla pošla sam po kontr.tablete pa je prisilno došla a sad mi beba ima 3 mj i još ništa od menge,nadam se da ni neće skoro jer mi uopće ne fali

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Prvi put nakon 4 mjeseca, a ovaj put nakon 5 mjeseci (iskljucivo dojene bebe, a druga je praaava papalica pa je produljeno tih mjesec dana.. eh puno).... Bas sam se nadala da ce dulje trajati period bez.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A ja cure moje još uvek nemam mengu a dete mi još malo bude imalo godinicu dana ...nije isključivo dojena beba, uveli smo dohranu s 6 mjeseci jer sam počela radit i uopće nema neki uobičajeni ritam cikenja....a menge nema i nema....a ja bi isto sad odmah drugu bebu, oću punu kuću malih nožica..... :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo mene, pričam sama sa sobom s obzirom da se niko ni više javljao na ovu tematiku 8) ....stigla mengica u nedjelju,26.11.2006. i ja joj se veselim ko malo dijete jer to znači malo veće šanse za novom bebom koju si tak silno želim da sam valjda od želje i dobila mengu ....sad ću opet ko i prošli put jako silno željeti novu trudnoću i nadam se da ću se moći uskoro i javit među friške trudničice :D :D :D ....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo i ja prijavljujem prvu menstruaciju nakon poroda, posle 2,5 meseca.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

moja beba je 2 i pol mjeseca, a ja već dobila drugu . prva nekon 7.5 tjedana...no dojila sam/izdajala se samo prva 4 tjedna.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo, i ja dobila, nakon 2,5 godine, odnosno 20 mj. nakon poroda. I točno mjesec dana nakon što sam prestala dojiti. Koliko god je lijepo bez krvarenja, uložaka isl., ipak sam se obradovala. Moji jajnici ipak ferceraju, a možda se "zalomi" i još koji bebać 8)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja nakon malo više od mjesec i pol, ali ne dojim već mjesec dana...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja krvarim već tjedan dana. Jel to normalno da nakon poroda ta prva menga traje dugo?

Pijem pilule.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo stigla i moja prije 5 dana 4,5 mj. nakon poroda.
    A isključivo dojim i nisam primjetila da manje doji.
    Baš sam razočarana .
    Dali sad sve funkcionira kao prije ili?
    Mislim dali je redovito ili se može dogoditi da je opet nema par mjeseci

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Eto ja preživjela već i drugu turu :/ prva bila par dana prije nego je B. navršio 3 mjeseca, a druga skoro na isti dan (dva dana ranije).Inače prije trudnoće sam imala redovito, eventualno dan,dva prije ili poslije pa me sad baš zanima hoće se već ovako brzo uspostaviti ritam.To bi bilo super obzirom na računanje plodnih/neplodnih dana Inače sam rodila carskim i izdajam se cijelo vrijeme.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo danas me "iznenadila" -nepuna 3 mjeseca nakon poroda. A baš mi je bilo lijepo bez nje..nije mi nimalo falila. Mogla je bar do sutra pričekat pa da bude isti datum ko i zadnja pred trudnoću- 19.4.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ovo i mene zanima,jel zna netko?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Rency prvotno napisa
    ovo i mene zanima,jel zna netko?
    Ne znaš nikako

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa nemam pojma ,gledala sam po sluzi i zabrijala da je to to,i sad nakon nekih pet dana nema bas neke sluzi al me boli jajnjik,pa sam totalno zbunj :? m bi tebala dobit 25-og a kako mi je to prva m,ja racunala po ciklusu od 28 dana i sad vise nis ne znam...

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

L danas 17 mjeseci i još ništa. Nije da mi nedostaje ali sam nekako stalno u pmsu, več mjesecima... Jučer i prekjučer se budio samo jednom po noči (sisao) možda ću sada uskoro. Pitaju me mnogi je li to uopče zdravo za mene tj. je li normalno.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

13 i pol mjeseci i još ništa, a već dugo svaki mjesec PMS
    jadna moja okolina

Čak mi i nedostaje, onaj osjećaj čistoće nakon

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja dobila prvu nakon 10,5 mj ...

prva je bila jako obilna i trajala 7 dana (netipično za moje prijašnje koje su bile oskudne i max 4 dana trajale)
    druga došla doslovno u tragovima....onak krvav iscjedak/čišćenje
    treća došla normalna kao i prije..

ja sam skužila ovulaciju po licu (nekako mi koža postane prozirnija, čudna) i po iscjetku...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    ... Pitaju me mnogi je li to uopče zdravo za mene tj. je li normalno.
    ovo i mene zanima

Datum pristupanja
    Oct 2007
    56

Početno

meni je 3 mj od poroda, dojim i još ju nisam dobila ali imam neke iscjedke: prije 3 tj samo jedan dan malo krvavog iscjedka i dalje ništ, prekjučer smeđkasti iscjedak i ja mislila da je došla al opet ništa. dal se to još kome događa i zašto?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj fatmama prvotno napisa
    meni je 3 mj od poroda, dojim i još ju nisam dobila ali imam neke iscjedke: prije 3 tj samo jedan dan malo krvavog iscjedka i dalje ništ, prekjučer smeđkasti iscjedak i ja mislila da je došla al opet ništa. dal se to još kome događa i zašto?
    Meni se dogodilo par puta, tako isto.
    Mislila evo je, kad ništa.
    Al stigla je jedno mj, mj i pol iza tih takvih iscjedaka.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    Citiraj ivanaos prvotno napisa
    ... Pitaju me mnogi je li to uopče zdravo za mene tj. je li normalno.
    ovo i mene zanima
    savrseno normalno.
    ja sam dobila 23 mjeseca nakon poroda i moj ginekolog se nista nije uzbudjivao oko toga.
    pa tako su ranije (a i sada u primitivnim plemenima) odrzavali neku ravnotezu u broju djece; dojilo se barem 5 godina, iskljucivo se dojilo vrlo dugo (vise od godine dana), djeca su godinama nosena u marami, i na taj nacin su zene mogle zanijeti tek nekoliko godina nakon poroda, cime je rasla stopa prezivljavanja majki i djece.
    to nam je pricala profesorica povijesti na temi americki indijanci

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •