ima li koji smajlić sa cigaretom??
Vjerojatno nema, no aaahh što je bilo dobro![]()
ima li koji smajlić sa cigaretom??
Vjerojatno nema, no aaahh što je bilo dobro![]()
Imala sam 2 sava. Prvi put smo pokusali nakon 2 mjeseca i mogu reci da me dosta boljelo. Nakon toga smo pauzirali i pokusali za,od prilike, mjesec dana.
Jos uvijek je bilo neugodno ali bolje nego prvi put. MM je bio stvarno njezan i nikad nije forsirao. Na tome sam mu zahvalna.![]()
Danas ne mogu reci da nam je seks kao prije poroda, a i moja zelja nije ista, ali smo se uspjeli vratiti u nekakvu normalu.
Na pocetku je bilo dosta tesko ali vrijedilo je truda.
Puno se lakse zivi sa zadovoljnim muzem.![]()
Dosta dugo je prošlo od poroda naime imala šavove koji su punih mjesec dana nemoguće boljeli jedva se dizala obavljat nuždupa mi iskreno sex nije bio ni u mislima.A kad smo i pokušali bilo je užasno bolno, :? :? Tako da je prošlo sigurno i više od 6 mjeseci
![]()
![]()
Sad sam 3 tjedna poslije poroda, još krvarim, sex samo u mašti. Zanima me kako se sexate sa cicama punim mlijeka? Jel to šprica na sve strane?![]()
Uglavnom da.Elinor prvotno napisa
Tek sam sada skužila da to ide meni u džepdisa prvotno napisa
![]()
Kada je sex u pitanju me ništa ne svrbi![]()
Elinor meni niti jedna kap mlijeka nije izašla u sexu, osim kada se MM zaigra sa cicom zna malo izaći njemu u usta![]()
![]()
moj najveći strah je da će sve to biti široko i da neću ništa osjećati...je li se ikomu to dogodilo???? :?
da li vam je bed radi bbe mislim ako je u krevetiću pored vas??? kako se opustite??
Hej skontala si meAna :-) prvotno napisa
pa kako rez jel svrbi jos?
A još uvijek svrbi, ali manje...mažem sa lanolinom i prolazi![]()
Luce kegelove vježbe su čarobne, ja sam ih počela raditi 2 tjedna nakon poroda i mogu ti reći da su jako pomogle jer itekako primjećujem razliku od onda kada sam ih počela raditi pa do sada![]()
I nije nikakav bed, u početku sam stralno bacala pogled prema bebi a sada je niti ne primjetim u tim trenucima...nemajka![]()
gdje mogu naći više o tim vježbama..hvala
Luce evo ti nekoliko linkova pa si malo pročitaj;
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...t2ID=&Show=881
http://mameibebe.net/dijete/2004021620.htm
http://hr.wikipedia.org/wiki/Kegelove_vje%C5%BEbe
hvala- evo vježbam pa ćemo vidjeti...![]()
....20 dana.
jos je bolje nego prije....
kako to objasniti, poima nemam :?
muževima sex na prvom mjestu a onda sve ostalo. Idea Uopće nije bitno kakva si majka ili kućanica, bitno je kakva si u krevetu. Tako je to s muškog gledišta. Otkad sam to shvatila život mi je mnogo lakši, a moram priznati i sex puno bolji (Lorena živi dokaz, nakon bezuspješnih višegodišnjih pokušaja.) Stoga zapamtite, ako nećete im vi dati , uvijek ima onih koje hoće. Evil or Very Mad
e toga me unaprijed strah.....
oko 2mj poslije...i bilo je uffff... :shock:
39 dan od poroda inimalo ugodan (nisam rezana imala samo jedan sav), a sutradan me je bolio rez od epi s prvog poroda
ja sam nakon 2 mjeseca bilo je odlično vježbala sam prije jer me bilo strah da ću dole biti široka no sve je kao prije možda čak malo bolje nego prije jer je sve usko i bolji je osjećaj.
meni se čini da se nećemo sexati barem godinu dana![]()
![]()
![]()
ne mogu to ni zamisliti.
sad mi je jasno zašto parovi ne rade odmah bebe, da se mogu u miru sexati barem neko vrijeme- pogriješili smo izgleda![]()
Čitajući vaša iskustva moram priznati da je meni bio odličan prvi sex nakon poroda ( nakon mjesec dana) još uz to me od hormona totalno šora konstantna kriza
![]()
![]()
ora i kod mene je isto bio odlican, mislim na prvi sex poslije poroda.... i svaki iduci, moram priznat, bolje nego prije....
malena beba slažem se u potpunosti:D
vjerojatno zbog kombinacije-hormoni...želja...hormoni...strast...hormoni![]()
![]()
![]()
prvi sex 6 tjedana nakon poroda. i otada nijedan nije bio kao prije poroda. čekam da mi se vrati želja..........![]()
:/ Nemoj čekati da ti se vrati želja...potakni juBlackCat:čekam da mi se vrati želja..........![]()
Želim ti brzi povratak želje i strasti :D [/quote]
hvala, ora. ali kao da mi je sada bitnije biti majka nego ljubavnica. i žao mi je muža nekada, ali jednostavno je ona sex mašina otprije proda nestala...
BlackCat - jedan mudar čovjek mi je rekao jednu vrlo pametnu stvar: postoji trenutak kada muškarac mora biti dovoljno pametan i strpljiv da shvati da u jednom periodu ne može biti ženi na prvom mjestu. Nakon nekog vremena pametna žena će se sjetiti da se osim djeteta u njenom životu nalazi i njen muž te će mu pružiti potrebnu pažnju, ako ništa drugo onda za njegovu strpljivost![]()
Dakle za muža: STRPLJEN-SPAŠEN, a za tebe: držim fige da se sve vrati na staro i bolje![]()
![]()
BlackCat,razumijem te. meni su trebali mjeseci da mi se želja vrati,a prvi put mi je bilo bolno da su mi suze krenule.
a osjećaj tih prvih par puta mi je bio kao, što je netko već negdje na ovom topiku prije napisao,da baciš hrenovku u hodnik![]()
nakon prvog poroda koji je bio carski mogli smo normalno voditi ljudav već nakon prvog pregleda i bilo mi je normalno.
no sada (nakon vaginalnog) mi je koma, nikako ne uspijevamo kao da sam zacementirana. MM ništa ne forsira i stane kad me počne boliti. želja mi je velika ali ne ide.....sad bude dva mjeseca od poroda...probali smo dva puta ali .......
Meni je proslo tek 16 dana od poroda a vec imam strasnu zelju...MM jos vecu. Ali jos dosta krvarim pa nista od toga. Nemam niti jedan sav, apsolutno nista me ne boli, 4 sata nakon poroda sam vec sjedila pa si mislim, ako uskoro prestanem krvarit, jel prerano za 1.?
meni želja nije nikako ni splasnula, mi smo ja bi prije rekla vodili ljubav, točno 15 dana nakon poroda, tj. carskog, i otada recimo dosta često, ipak neke stvari trebaju vremena, dosta je usko (ako znate na što mislim), kao da je prvi put...
ne smeta nam ako je bebica pokraj nas u krevetiću , možda je to čudno ali mi smo nekako shvatili da je jednostavno sada tako ....![]()
Nije.koksy prvotno napisa
Mi smo nakon 18 dana.
Ja ne bih, preporuka je 6 tjedana, a sve ćete nadoknaditi! :Dkoksy prvotno napisa
P.S. Ima i drugih načina...
toga je mene bilo jako strah...ali mm kaže da je i njemu ostala ista...a i meni je...ovisi od žene do žene,vjerojatno...luce23 prvotno napisa
![]()
Uh...vidi vaskod mene nista jos...a vidite mi datum dole...jos nisam ni zadnja dva mjeseca trudnoce...nemam zelju uopste
sreca pa ni mm ne navaljuje,kao da se i on porodio
![]()
Meni se cini i preusko, :/ na pocetku mi je jos uvijek bolno.luce23 prvotno napisa
Kod mene je to išlo ovak. Prvih 6 tjedana niš ali onda je sve išlo polako, kak sam ja mogla. Nekad me bolio rez nakad nije. Ali sada se sve vratilo u normalu.
U skladu s temom.... pa nek moderatori obrišu ak im se ne sviđa...![]()
prvi sex
OT ,ali Moover imaš najbolji potpis na forumu :D
Nakon što me je dragaaaa suseda noćas oko pola 1 probudila svojim jakim orgazmom i nemogućnošću susprezanja glasnica tijekom istog (koji je btw i ne tako čest), cijeli dan mi je bio u banani jer se nisam dovoljno naspavala!!!!
Ali Moover ovaj tvoj prvi sex me toliko nasmijao da mi još i sada suze cure, a gdje nađeš samo tako nešto...![]()
![]()
![]()
![]()
Mi probali neki dan, proslo je 7 tjedana od poroda i boli za popizdit!!! Tako da nista od toga za sad. A bas imam zelju.
Nije mi jasno zakaj me tak boli??? Nekako pece cijela vagina. Nisam popucala i nemam savova, sve ok.
Jeste i vi tak osjecale? Kad ce bol proci?
nisam bila rezana ni sa jednom bebom tako da u vezi toga pitanja nisam imala problema
AJme, mene su šivali i šivali i šivali... (beba od 4,5 kg), tako da se grozim od pomisli na sex jos uvijek (2 mjeseca su prošla)! Imam osjećaj da ću se groziti još duuuugooooo... :/
i mene peče. rekao mi je dok da je to zbog suhoće vagine i propisao vaginalni gel. al mene peče i dalje i usko je do bola. a prošlo je već 4 i pol mjesecammagnolija prvotno napisa
![]()
mi smo to obavili nekih 2,5 mj. nakon poroda, dugo sam zarastala i imala puno šavova.
mene je bolilo ka kuga, imala sam osjećaj kao da se neki uski prsten nalazi na pola puta i to mi je bio najbolniji dio ( valjda je to bio onaj prvi unutarnji šav), upotrijebili smo dvije šake lubrikanta i malko je pomoglo.
kasnije je bilo svaki put sve manje bolno, ali je bolilo sigurno još pola godine ( ja sam i svaki put lagano pukla jer mi je šavove jako zategnuo u lijevo, pa mi je desni kraj gospođe jako nategnut).![]()
MM veli da je njemu isto, meni se još uvijek čini da je uže nego prije, sve u svemu meni je prije bilo bolje.
curke sad vidim da spominjete pečenje, mene je izluđivalo jakoooo dugo, bila sam kod tri različita ginekologa i svi su rekli da je sve ok ( brisevi, papa, itd ) , a mene je peklo na dodir kad bi se prala, o seksu da ne pričamo.
probala sam krema i kremica i nekih prirodnih jogurta, čaja od hrastove kore i svašta još.
ono što mi je pomoglo bilo je 2 mj. neprekidne terapije Lactoginom plus 2 ture Rojazol vaginaleta.
to mi nije dao doktor nego sam pukla na živac i kupila sama i pomoglo mi je od tada nisam imala takvih problema.
ono što me više izluđivalo od pečenja je što su me doktori gledali kao da sam luda, a kad bi rekla da mi sluznica puca pri odnosu valjda su mislili da visimo sa lustera.....a mi ka dva penzićabez naglih pokreta
ja jedva čekam taj prvi sex. imam strašnu želju ali nažalost još ništa od toga. još uvijek krvarim i konac mi još nije otpao (imala sam samo jedan šav). više ne boli, sad samo još čekam da prestanem krvarit i da odem na prvi pregled.