Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 190

Tema: Prvi sex 2. dio

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bleeda, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!

(rođendan,hehe)

:D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    bleeda, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!

(rođendan,hehe)

:D
    thanks

sad nemrem spavat, pa idem probudit MM-a za jedan....nesmijem vam reć koji po redu sex jer ćete me izbacit s ovog pdf-a

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Otkrij nam tajnu!! :D
    Ili bolje nek si mislimo sta hocemo..
    Super svima onima koji se drmaju i uzivaju.Meni je nekako san bitniji.
    Zelja i dalje izostaje iako mi je muz super privlacan al sam valjda umorna.
    Iako, priznajem, bas sinoc bilo akcije.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja MORAM na svoju ogromnu žalost priznati da mi sex poslije poroda nije niti sličan onomu prije....

Reći ćete da je to psihička blokada ali osjećam se "razdrljano"...osjećam jednu široku, pomalo konstantno otvorenu rupu "dolje" ...

Stalno gljivice, stalan svrab, stalne upale... boli me ponekada snošaj...kao da me probada tisuću malih žiletića...rekla ginekologu on meni da fantaziram ...

Na strani na kojoj sam šivana ne osjećam ništa...totalno mrtvilo, doslovno ništa, mrtva koža, čak me ta strana niti ne boli, niti svrbi...ništa...kao da ne postoji, zato ona druga "zdrava" strana podnosi za obje... na njoj me prilikom ulaska (na samom rubu, odjeljak vagine i rodnice) često zna strašno peći i svrbjeti...

Apsolutno ne znam što da radim.... :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prošlo je tek dva tjedna od poroda, šavovi me još bole i lagano krvarim tako da tehnički sam onemogućena. Problem je što ne mogu dočekati da svi ti problemi nestanu. Muž mi izgleda neodoljivo kao da smo se tek upoznali. Bojala sam se da će on možda imati neku traumu zbog toga što je bio na porodu samnom ali ništa od toga. Stalno se mazi oko mene. Uh... stvrano mi divljaju hormoni.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    Otkrij nam tajnu!! :D
    Ili bolje nek si mislimo sta hocemo..
    Super svima onima koji se drmaju i uzivaju.Meni je nekako san bitniji.
    Zelja i dalje izostaje iako mi je muz super privlacan al sam valjda umorna.
    Iako, priznajem, bas sinoc bilo akcije.
    nema tajne....prvi put me je bilo strah da će boliti i kako će to sve izgledati....ono - hoće li biti isti osjećaj. kad sam skužila da je sve pet rasplamsala se divljakuša u meni...heheheh....

a što se tiče želje za snom...moja bebica iako joj je tek 6 tjedana spava otprilike od 10 navečer do 7 ujutro bez ijednog buđenja....tako da mama i tata imaju vremena radit malog brata

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prvi seks 2 tjedna poslije carskog.. nije bilo baš divlje

i opet 3 tjedna od carskog.. dakle, ovo je već bila prava stvar..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj we&baby prvotno napisa
    ....20 dana.

jos je bolje nego prije....

kako to objasniti, poima nemam :?
    20 dana :shock: :shock: svaka ti cast

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jos neki dan sam se htjela javiti tu, al je mm sjedio kraj mene, pa mi bilo glupo, jer hocu reci da mi se ne da ha! uostalom kao da on to ne vidi
    bojim se da ce boliti :/ a poroda se nisam bojala. osim toga, taman i da boli, nakon poroda kakva moze biti ta bol! al eto, neka blokada. osjetim i ja ko da sam sva razvaljena, nesto se cuje kad poslije tusiranja hodam samo u gacicama, onako nesto mljacka
    neku vecer smo se u stvari taman poceli maziti, kad smo zaculi zvuk iz krevetica: bebe se pokakio ode romantika

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nakon par neuspjelih pokušaja jučer je konačno sve bilo kako treba
    tj. doooobroooooo :D :D :D
    sve mi je danas nekako lakše

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Naš prvi sex bio je na 40. dan od poroda nakon što me MM ohrabrio. Bilo je super

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nakon 3 tjedna, 8)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nakon 2 mjeseca!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nakon 7mj i to jer je mm bio mjesecima uporan, strpljiv, nježan, kreativan...
    nakon 5mj sam prvi put uzela ogledalo i pogledala se dole,
    i da 5mj se nisam dole prala rukom nego vatom, da nebih osjetla taj dio tijela prstima.
    18mj sam sa nelagodom pristupala seksu i u velikom grču.

danas sve "ok" sa fizičke strane ali emocije i psiha..................

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A ja sam prvi put uzela ogledalo i pogledala se dole nakon par dana! Zanimalo me kako izgleda!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da je mene netko to prisilio oporavak bi bio još duži,
    nedaj bože.... eto kako smo svi različiti!

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

erik

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a kakva su iskustva s prvim sexom nakon carskog? :?

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi smo probali prvi put nakon dva mjeseca. šok i nevjerica, strašno jer bolilo, imala sam osjećaj da sam totalno zašivena.

nakon tri mjeseca malo bolje ali je i dalje bolilo. evo, sad nakon četiri mjeseca stvari kreću na bolje iako znam još malo prokrvariti

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure, jeste li vi čekale pregled kod ginića ili ste se već prije bacile u akciju?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa
    cure, jeste li vi čekale pregled kod ginića ili ste se već prije bacile u akciju?
    Pa tko bi čekao da prođe 6 tjedana do pregleda?

Šalim se, sve dakako ovisi o tome kako se ti osjećaš. Ja nisam čekala, ali uzmi u obzir to da sam prošla bez epi i bez ijednog šava...

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam čekala pregled na kojem mi je i sam dr rekao: odnosi mogu ali čisto sumnjam da će vam biti ugodno i bome imao čovjek pravo

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam čekala... gotovo sve s kojima sam pričala su govorile da nakon poroda boli jače nego prvi put, kad ono šok i nevjerica. Nisam ni osjetila da je ušao ... kakvo razočaranje, a imali smo savršen sex. Nakon Kegela i Kegela i Kegela (100 puta na dan) sve se vratilo na staro, lažem sad je još bolje. Rasplamsala se divljakuša u meni, sad mi nikad dosta.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj štrumpf prvotno napisa
    Rasplamsala se divljakuša u meni, sad mi nikad dosta.
    Mogu mislit...pretvorila si se u štrumpfetu...ti dam, ti dam, ti dam

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da ću se i ja (umjesto na muža) baciti na Kegela

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi smo nakon nekih dva mj.nakon poroda.Bilo je ok,al još uvijek nije onak kak je bilo prije poroda.Ko da se sve raširilo...Jel ima kakve koristi da sada počnem radit Kegela?Mala mi ima 6,5mj.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa kegel se uvijek preporučuje, ima više dobrih strana, sprečava inkontinenciju a ojačani mišići nisu na odmet ni za seksanje

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ti dam, ti dam, ti dam... pjevam po cijeli dan.
    mislim da ću se i ja (umjesto na muža) baciti na Kegela
    Ja sam kombinirala obojicu... užitak je veći

Patriša korist će se pomalo pokazivati kad god počela.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo odmah nakon mjesec dana....nisam šivana a i iscjedak je prestao....bilo nam je super....(to je bilo nakon malog)...a iza male nakon 1,5 mj. premda isto nisam šivana :D :D :D .... samo je iscjedak duže curio....bilo je ok....muž mi je rekao kad rodim još jedno da ću imati rupu bez dna .....a sad ćemoi vidjet kad rodim..pozzz

Početno

Ja sam spavala odmah nakon par dana kada sam došla iz bolnice,rodila carskim,al svejedno je maternica šivana,nije to ništa,a odmah smo normalno sve počeli nakon prvog pregleda.Da, sex i mlijeko u grudima,super...još sam supruga malo špricala,hahahahaha

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam rodila na carski, ali ne znam zašto imam velikih problema.
    Sve me peče kao da me netko žiletom reže.

Na tom prvom pregledu nakon 6 tjedana gin mi je radio papa test.
    Nikada me u životu nije toliko boljelo i peklo nakon uzimanja uzorka kao tada. To je bilo prije 4 tjedna. Je li moguće da je to posljedica toga?
    Čak sam mislila da imam gljivice ili nešto pa odradila turu Canestena, ali stvar je ostala ista.

Nakon prvog poroda isto carskim nisam imala takvih problema,
    išlo je ok. U početku teže dok se nisam naučila ponovno opustiti
    i poslije je bilo dobro.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mene je jako sav bolio-peko neznam kako bi to nazvala i dosta poslije poroda pregledana sam i sve je kako treba i jednostavno je sve proslo s vremenom...mogu reci iako nisam rodila vaginalno da me je i sam snosaj bolio prvih par puta ali sam ja cekala da prođe babinje i onda krenula u pohod hiiii .... kod mene je problem sto mi jos uvijek treba da se opustim dosta ali to ce biti kasnije lakse....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nakon dva mj - prvi put. No bilo je tako bolno da već 3 tj. ništa. A stvarno imam želju - kad nisam mrtva umorna!
    Morat ćemo probati opet!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno pomozite

ja sam rodila prije 15dana i imam želju za sexom ali mislim da ću pričekati bar još 20 dana jer nije pametno žuriti,treba bar malo pričekati da se tijelo oporavi. :/ ali bojim se da i nakon 20 dana neću moći jer me užasno strah...kako da ne mislim na bol?????????? :? :? :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam počela sa sexom 2-3 dana nakon dolaska iz rodilišta, bilo mi je super, onako nježno i polagano..

Lijepo..

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj zorica39 prvotno napisa
    Ja sam počela sa sexom 2-3 dana nakon dolaska iz rodilišta, bilo mi je super, onako nježno i polagano..

Lijepo..
    Svaka čast !!! Želja je tu , ali neznam kada ću skupiti hrabrosti ...za mjesec dana :?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a kaj nije da bi trebalo pricekati prvi pregled?

kak nam telefon doma ne radi, kazem ja MM da s posla nazove pedijatra da nas naruci na 1. pregled, a da ginekolog moze pricekati, a on ce meni na to, ak cemo se moci nakon pregleda, zovem i ginekologa

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zorica39 prvotno napisa

Lijepo..
    :shock: kkkkkk...kako? :?

ja nisam čekala 1. pregled, mi smo nakon mjesec dana.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    a on ce meni na to, ak cemo se moci nakon pregleda, zovem i ginekologa

Početno

Ja sam sa sexom počla odmah kada sam došla iz bolnice isto polako kao i zoraica.
    Bilo me strah malo ali ipak sam si dala oduška.
    Jeste da sam krvarila ali nam to nije smetalo i nismo se sexali svako malo bar jednom/dva puta tjedno prije prvog pregleda.
    Ako se ti osjećaš ok i ako ti je dobro može se počet polako.
    Jedva sam sačekala prvi pregled a kad je rekla da se mogu uh toga je bilo svaki dan.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma, ne znam, mene je malo strah, htjela bi da ipak prvo gin pogleda. a idem za tjedan dana, tako da cemo se strpiti jos toliko. nije me toliko strah sexa, koliko ponovne trudnoce (i ova je bila neplanirana, iako smo se cuvali, svi su frendovi komentirali da je dosta da me MM malo ljepse pogleda i ja ostanem trudna ).

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    ma, ne znam, mene je malo strah, htjela bi da ipak prvo gin pogleda. a idem za tjedan dana, tako da cemo se strpiti jos toliko. nije me toliko strah sexa, koliko ponovne trudnoce (i ova je bila neplanirana, iako smo se cuvali, svi su frendovi komentirali da je dosta da me MM malo ljepse pogleda i ja ostanem trudna ).
    haha nama je tako bilo oba puta al neka..najljepše moguće iznenađenje i prvi puta sam čekala prvi pregled a i sad ću, tako sam mirnija. Za tjedan dana idem i onda udriiiii

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

vec sam mislila da nam javljas sretnu vijest, a kad ono, i ti cekas prvi pregled
    nis, mislim da ce nam iduci vikend biti buuuran (i da definitivno necemo visiti po forumu)

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

idući vikend je vikend bez posjeta, mora se bakaservis organizirati i sve 5! ajme koje pripreme, a nekad se nije ni stiglo planirati

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam rodila prije vas dvije, a još krvarim..i to ne "zanemarivo"-nego baš krvarim...

a hormoni lude , nemam šavove, beba se budi samo za cicanje...ma, meni se seksa od dolaska iz bolnice

samo ovo krvarenje izgleda kao da će 3mj trajat.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a joj, krumpiric, meni je krvarenje (i to ono oskudno) prestalo pred, pa ima bar tjedan dana. al ak te moze utjesiti (koliko se sjecam Tonka ti je prvo dijete), i meni je nakon prvog poroda to krvarenje trajalo i trajalo...al, ti lijepo, duple plahte na krevet (ili kauc, ako dijete spava u vasoj sobi ), i udri! ja sutra idem na pregled, nadam se da se ovaj vikend bas i necu naspavati

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A ja već mj i po izbjegavam otvorit ovu temu,a kamoli doma...
    nadam se da će me mm "čekat" kao teenegericu jer se još ne osjećam spremno

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

samo da vas sve uredno obavijestim - obavila ginekologa, maternica i sve ostalo je kao i prije trudnoce (kad me covjek vidi, ne bi ni rekao da sam majka dvoje djece). malo sam bila zabrinuta, jer se bas i nisam pazila, nanasala sam Lovru (ima 11kg), kuhala, prala, cistila...kako sam dosla iz bolnice.

dakle, jadikovke ovim prestaju, krecemo sa ponovnim aktivnim sex. zivotom :D :D :D (mjesec dana nakon poroda)

malo me brine kontracepcija, al sta je tu je, ne bi se nista dogodilo i da ova dva mala cuda dobiju bracu ili seku!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja obavila još jučer a pao je i prvi keksić, više je bilo isforsano s moje strane niti sam bila opuštena a o umoru šutim..mora da me neka bezvoljnost ulovila jer za mene nikad nije bilo umora po pitanju seksa..bit će bolje

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ah da..pilule ne smijem dokle god dojim tako da nam preostaju gumice a to mrzim iz dna duše a veli doktor meni- neka suprug pazi, a uostalom ne možete ni ostati trudna dok dojite. Da, da, pokazalo se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •