bleeda, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!
(rođendan,hehe)
:D![]()
![]()
bleeda, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!
(rođendan,hehe)
:D![]()
![]()
thanksmama_mia22 prvotno napisa
![]()
sad nemrem spavat, pa idem probudit MM-a za jedan....nesmijem vam reć koji po redu sex jer ćete me izbacit s ovog pdf-a![]()
Otkrij nam tajnu!! :D
Ili bolje nek si mislimo sta hocemo..![]()
Super svima onima koji se drmaju i uzivaju.Meni je nekako san bitniji.
Zelja i dalje izostaje iako mi je muz super privlacan al sam valjda umorna.
Iako, priznajem, bas sinoc bilo akcije.![]()
Ja MORAM na svoju ogromnu žalost priznati da mi sex poslije poroda nije niti sličan onomu prije....![]()
Reći ćete da je to psihička blokada ali osjećam se "razdrljano"...osjećam jednu široku, pomalo konstantno otvorenu rupu "dolje"...
Stalno gljivice, stalan svrab, stalne upale... boli me ponekada snošaj...kao da me probada tisuću malih žiletića...rekla ginekologu on meni da fantaziram...
Na strani na kojoj sam šivana ne osjećam ništa...totalno mrtvilo, doslovno ništa, mrtva koža, čak me ta strana niti ne boli, niti svrbi...ništa...kao da ne postoji, zato ona druga "zdrava" strana podnosi za obje... na njoj me prilikom ulaska (na samom rubu, odjeljak vagine i rodnice) često zna strašno peći i svrbjeti...
Apsolutno ne znam što da radim.... :/
Prošlo je tek dva tjedna od poroda, šavovi me još bole i lagano krvarim tako da tehnički sam onemogućena. Problem je što ne mogu dočekati da svi ti problemi nestanu. Muž mi izgleda neodoljivo kao da smo se tek upoznali. Bojala sam se da će on možda imati neku traumu zbog toga što je bio na porodu samnom ali ništa od toga. Stalno se mazi oko mene. Uh... stvrano mi divljaju hormoni.
nema tajne....prvi put me je bilo strah da će boliti i kako će to sve izgledati....ono - hoće li biti isti osjećaj. kad sam skužila da je sve pet rasplamsala se divljakuša u meni...heheheh....lelita prvotno napisa
a što se tiče želje za snom...moja bebica iako joj je tek 6 tjedana spava otprilike od 10 navečer do 7 ujutro bez ijednog buđenja....tako da mama i tata imaju vremena radit malog brata![]()
prvi seks 2 tjedna poslije carskog.. nije bilo baš divlje![]()
i opet 3 tjedna od carskog.. dakle, ovo je već bila prava stvar..
20 dana :shock: :shock: svaka ti castwe&baby prvotno napisa
![]()
jos neki dan sam se htjela javiti tu, al je mm sjedio kraj mene, pa mi bilo glupo, jer hocu reci da mi se ne daha! uostalom kao da on to ne vidi
![]()
bojim se da ce boliti :/ a poroda se nisam bojala. osim toga, taman i da boli, nakon poroda kakva moze biti ta bol! al eto, neka blokada. osjetim i ja ko da sam sva razvaljena, nesto se cuje kad poslije tusiranja hodam samo u gacicama, onako nesto mljacka![]()
![]()
neku vecer smo se u stvari taman poceli maziti, kad smo zaculi zvuk iz krevetica: bebe se pokakioode romantika
![]()
![]()
nakon par neuspjelih pokušaja jučer je konačno sve bilo kako treba![]()
tj. doooobroooooo :D :D :D
sve mi je danas nekako lakše
Naš prvi sex bio je na 40. dan od poroda nakon što me MM ohrabrio. Bilo je super![]()
Nakon 3 tjedna, 8)
Nakon 2 mjeseca!
nakon 7mj i to jer je mm bio mjesecima uporan, strpljiv, nježan, kreativan...
nakon 5mj sam prvi put uzela ogledalo i pogledala se dole,
i da 5mj se nisam dole prala rukom nego vatom, da nebih osjetla taj dio tijela prstima.
18mj sam sa nelagodom pristupala seksu i u velikom grču.
danas sve "ok" sa fizičke strane ali emocije i psiha..................
A ja sam prvi put uzela ogledalo i pogledala se dole nakon par dana! Zanimalo me kako izgleda!![]()
da je mene netko to prisilio oporavak bi bio još duži,
nedaj bože.... eto kako smo svi različiti!
a kakva su iskustva s prvim sexom nakon carskog? :?
mi smo probali prvi put nakon dva mjeseca. šok i nevjerica, strašno jer bolilo, imala sam osjećaj da sam totalno zašivena.![]()
nakon tri mjeseca malo bolje ali je i dalje bolilo. evo, sad nakon četiri mjeseca stvari kreću na bolje iako znam još malo prokrvariti
cure, jeste li vi čekale pregled kod ginića ili ste se već prije bacile u akciju?![]()
Pa tko bi čekao da prođe 6 tjedana do pregleda?Willow prvotno napisa
![]()
Šalim se, sve dakako ovisi o tome kako se ti osjećaš. Ja nisam čekala, ali uzmi u obzir to da sam prošla bez epi i bez ijednog šava...
Willow prvotno napisa
ja sam čekala pregled na kojem mi je i sam dr rekao: odnosi mogu ali čisto sumnjam da će vam biti ugodnoi bome imao čovjek pravo
Ja sam čekala... gotovo sve s kojima sam pričala su govorile da nakon poroda boli jače nego prvi put, kad ono šok i nevjerica. Nisam ni osjetila da je ušaoWillow prvotno napisa
... kakvo razočaranje, a imali smo savršen sex. Nakon Kegela i Kegela i Kegela (100 puta na dan) sve se vratilo na staro, lažem sad je još bolje. Rasplamsala se divljakuša u meni, sad mi nikad dosta.
![]()
Mogu mislit...pretvorila si se u štrumpfetu...ti dam, ti dam, ti damštrumpf prvotno napisa
![]()
mislim da ću se i ja (umjesto na muža) baciti na Kegela![]()
Mi smo nakon nekih dva mj.nakon poroda.Bilo je ok,al još uvijek nije onak kak je bilo prije poroda.Ko da se sve raširilo...Jel ima kakve koristi da sada počnem radit Kegela?Mala mi ima 6,5mj.
pa kegel se uvijek preporučuje, ima više dobrih strana, sprečava inkontinenciju a ojačani mišići nisu na odmet ni za seksanje![]()
Ti dam, ti dam, ti dam... pjevam po cijeli dan.![]()
Ja sam kombinirala obojicu... užitak je većiWillow prvotno napisa
![]()
Patriša korist će se pomalo pokazivati kad god počela.
mi smo odmah nakon mjesec dana....nisam šivana a i iscjedak je prestao....bilo nam je super....(to je bilo nakon malog)...a iza male nakon 1,5 mj. premda isto nisam šivana :D :D :D .... samo je iscjedak duže curio....bilo je ok....muž mi je rekao kad rodim još jedno da ću imati rupu bez dna![]()
.....a sad ćemoi vidjet kad rodim..pozzz
Ja sam spavala odmah nakon par dana kada sam došla iz bolnice,rodila carskim,al svejedno je maternica šivana,nije to ništa,a odmah smo normalno sve počeli nakon prvog pregleda.Da, sex i mlijeko u grudima,super...još sam supruga malo špricala,hahahahaha
Ja sam rodila na carski, ali ne znam zašto imam velikih problema.
Sve me peče kao da me netko žiletom reže.
Na tom prvom pregledu nakon 6 tjedana gin mi je radio papa test.
Nikada me u životu nije toliko boljelo i peklo nakon uzimanja uzorka kao tada. To je bilo prije 4 tjedna. Je li moguće da je to posljedica toga?
Čak sam mislila da imam gljivice ili nešto pa odradila turu Canestena, ali stvar je ostala ista.
Nakon prvog poroda isto carskim nisam imala takvih problema,
išlo je ok. U početku teže dok se nisam naučila ponovno opustiti
i poslije je bilo dobro.
mene je jako sav bolio-peko neznam kako bi to nazvala i dosta poslije poroda pregledana sam i sve je kako treba i jednostavno je sve proslo s vremenom...mogu reci iako nisam rodila vaginalno da me je i sam snosaj bolio prvih par puta ali sam ja cekala da prođe babinje i onda krenula u pohod hiiii .... kod mene je problem sto mi jos uvijek treba da se opustim dosta ali to ce biti kasnije lakse....
Nakon dva mj - prvi put. No bilo je tako bolno da već 3 tj. ništa. A stvarno imam želju - kad nisam mrtva umorna!![]()
Morat ćemo probati opet!![]()
ja sam rodila prije 15dana i imam želju za sexom ali mislim da ću pričekati bar još 20 dana jer nije pametno žuriti,treba bar malo pričekati da se tijelo oporavi. :/ ali bojim se da i nakon 20 dana neću moći jer me užasno strah...kako da ne mislim na bol?????????? :? :? :?
Ja sam počela sa sexom 2-3 dana nakon dolaska iz rodilišta, bilo mi je super, onako nježno i polagano..
Lijepo..![]()
Svaka čast !!! Želja je tu , ali neznam kada ću skupiti hrabrosti ...za mjesec dana :?zorica39 prvotno napisa
a kaj nije da bi trebalo pricekati prvi pregled?
kak nam telefon doma ne radi, kazem ja MM da s posla nazove pedijatra da nas naruci na 1. pregled, a da ginekolog moze pricekati, a on ce meni na to, ak cemo se moci nakon pregleda, zovem i ginekologa![]()
:shock: kkkkkk...kako? :?zorica39 prvotno napisa
ja nisam čekala 1. pregled, mi smo nakon mjesec dana.
Ja sam sa sexom počla odmah kada sam došla iz bolnice isto polako kao i zoraica.
Bilo me strah malo ali ipak sam si dala oduška.
Jeste da sam krvarila ali nam to nije smetalo i nismo se sexali svako malo bar jednom/dva puta tjedno prije prvog pregleda.
Ako se ti osjećaš ok i ako ti je dobro može se počet polako.
Jedva sam sačekala prvi pregled a kad je rekla da se mogu uh toga je bilo svaki dan.
ma, ne znam, mene je malo strah, htjela bi da ipak prvo gin pogleda. a idem za tjedan dana, tako da cemo se strpiti jos toliko. nije me toliko strah sexa, koliko ponovne trudnoce (i ova je bila neplanirana, iako smo se cuvali, svi su frendovi komentirali da je dosta da me MM malo ljepse pogleda i ja ostanem trudna).
haha nama je tako bilo oba putaL&L0809 prvotno napisa
al neka..najljepše moguće iznenađenje
i prvi puta sam čekala prvi pregled a i sad ću, tako sam mirnija. Za tjedan dana idem i onda udriiiii
![]()
vec sam mislila da nam javljas sretnu vijest, a kad ono, i ti cekas prvi pregled![]()
nis, mislim da ce nam iduci vikend biti buuuran (i da definitivno necemo visiti po forumu)![]()
idući vikend je vikend bez posjeta, mora se bakaservis organizirati i sve 5! ajme koje pripreme, a nekad se nije ni stiglo planirati![]()
ja sam rodila prije vas dvije, a još krvarim..i to ne "zanemarivo"-nego baš krvarim...
![]()
a hormoni lude , nemam šavove, beba se budi samo za cicanje...ma, meni se seksa od dolaska iz bolnice![]()
samo ovo krvarenje izgleda kao da će 3mj trajat.![]()
a joj, krumpiric, meni je krvarenje (i to ono oskudno) prestalo pred, pa ima bar tjedan dana. al ak te moze utjesiti (koliko se sjecam Tonka ti je prvo dijete), i meni je nakon prvog poroda to krvarenje trajalo i trajalo...al, ti lijepo, duple plahte na krevet (ili kauc, ako dijete spava u vasoj sobi), i udri! ja sutra idem na pregled, nadam se da se ovaj vikend bas i necu naspavati
![]()
A ja već mj i po izbjegavam otvorit ovu temu,a kamoli doma...
nadam se da će me mm "čekat" kao teenegericu jer se još ne osjećam spremno![]()
samo da vas sve uredno obavijestim - obavila ginekologa, maternica i sve ostalo je kao i prije trudnoce (kad me covjek vidi, ne bi ni rekao da sam majka dvoje djece). malo sam bila zabrinuta, jer se bas i nisam pazila, nanasala sam Lovru (ima 11kg), kuhala, prala, cistila...kako sam dosla iz bolnice.
dakle, jadikovke ovim prestaju, krecemo sa ponovnim aktivnim sex. zivotom :D :D :D (mjesec dana nakon poroda)
malo me brine kontracepcija, al sta je tu je, ne bi se nista dogodilo i da ova dva mala cuda dobiju bracu ili seku!
ja obavila još jučer a pao je i prvi keksić, više je bilo isforsano s moje strane niti sam bila opuštena a o umoru šutim..mora da me neka bezvoljnost ulovila jer za mene nikad nije bilo umora po pitanju seksa..bit će bolje
ah da..pilule ne smijem dokle god dojim tako da nam preostaju gumice a to mrzim iz dna dušea veli doktor meni- neka suprug pazi, a uostalom ne možete ni ostati trudna dok dojite. Da, da, pokazalo se
![]()