Drage curke, trebam savjet. Za dva-tri tjedna trebam roditi i iako mi je to drugi porod čini mi se da me strah više nego prvi put. Valjda sam zbog toga počela razmišljati o epiduralnoj. Pročitala sam dosta o tome i vidim da ima jako puno dobrih iskustava ali i onih loših tako da ni sama ne znam što da radim (i inače sam jako odlučna.
Zanima me od vas koje ste rodile s epiduralnom da li preporučate ili ne. Trebala bih roditi u Petrovoj i ne znam na koji način uopće mogu i dobiti epiduralnu?
Hvala vam na odgovorima...

.
. Danima nije mogla k sebi doći od glavobolje koju je imala zbog svega toga...Ne znam, mene toga ,malo strah. Kod prirodnog poroda ili bar onog gdje ne daju epiduralnu, boli sve do izgona, kad beba izađe zaboraviš na bol. Ali kod epiduralne, tek drugi dan kad sve popusti, krene sve boliti i kažu da jako...I nekako ne imati osjećaja kaj se događa, kada je trud...Ne znam
kojeg sam dobila iako sam im napomenula da asm prije par minuta bila na wc-u a i par sati prije toga. uglavnom, nakon klistira su me uhvatili takvi grcevi da nisam mogla hodati, disati, stajati, nista. na njihovom wc-u sam plazila po plocicama. dosla sam do stolice, premjestila se na stol (malo zadignut), nista mi nije pomagalo, i jedva ih uspjela priupitati za epiduralnu