Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bol kod mokrenja

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Bol kod mokrenja

Ovak,ponekad kad idem na wc piškiti znam osijetiti dosta snažnu bol u donjem dijelu trbuha. Traje kojih 5 sekundi (koliko i pi-pi).
    Da li je to normalno? Da li tko od vas isto osijeća? Zašto me boli? Ponavljam-ponekad samo....
    Sad sam 34+6 tj.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nisam imala takvih iskustava, ali ja bih bez obzira otisla do doktora i napravila urinokulturu, za svaki slucaj :/

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

prijavljujem bol kod mokrenja, ali ne kao peckanje već konkretnu oštru bol....

ja već od 3 mj imam Escherisiu coli u mokraci, i nikako se riješti te beštije, popila sam 3 ture antiobiotika.stoga je
    uzrok možda ona, iako kažu da nije...

i ja bi ti savjetovala da napraviš urinokulturu....

nikad ne znaš....

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

upala mjehura?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam zbog bolova u donjem djelu trbuha također bila hospitalizirana na 4 dana, napravljene su pretrage i ništa nije nađeno. Otpustili su me kući bez pravog objašnjenja. Bila sam u 26 tj. trudnoće.
    Prateći kada se bolovi javljaju, zaključila sam da nastaju zbog punog mjehura: kada ležim ne osjećam nagon za mokrenjem ali me zato zaboli donji dio trbuha i znam da moram ustati i otići u toalet. Trbuh mi se stegne i pomalo boli i kod samog mokrenja a poslije se sve smiri.

Svakako napravi sve pretrage, pij puno tekućine, posebno sokove i čajeve od brusnice i nikako nemoj zadržavati mokraću.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Nisa prvotno napisa
    Svakako napravi sve pretrage, pij puno tekućine, posebno sokove i čajeve od brusnice i nikako nemoj zadržavati mokraću.
    Svjeza brusnica je najbolja, iako sam cula da se ne smije u trudnoci (al to nisam ziher pa bi morala tocnije provjeriti).
    No takoder su jako dobre i borovnice.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da sam skužila u čemu je problem. To osijetim samo kada mi se mjehur prenapuni pa odem na wc,inače ne. :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evita, drago mi je da si skužila zbog čega ti se bolovi javljaju, evo isto kao i kod mene. Dok nisam shvatila, bila sam jako uznemirena jer su ti bolovi nalik menstrualnim, strašno sam se bojala prijevremenih trudova.

Za brusnicu sam dobila zeleno svjetlo od svoje doktorice. Što se tih biljnih preparata tiče, vidim da postoje oprečna mišljenja, neki dozvoljavaju uvin čaj u trudnoći, neki ne, isto tako i za brusnicu, kako vidim. Izgleda da te stvari ipak nisu dovoljno istražene čim postoje različiti stavovi.
    Ja se nalivam blagim čajem od brusnice već mjesecima, ne bih voljela da sam pogriješila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •