kada se pupak vraća u normalu? meni je moj strašno ružan, neki razvaljen i tamniji od ostatka kože na tijelu![]()
kada se pupak vraća u normalu? meni je moj strašno ružan, neki razvaljen i tamniji od ostatka kože na tijelu![]()
meni se pupak vratio u normalu kad mi se i trbuh oporavio, kad je prestao biti onako mlitav i pudingast, za jedno 3 mj. je bio o.k., a za 6 je bio kao prije.
meni trbuh više nije mlitav ali je još uvijek malo veći nego prije trudnoće. nadam se da će se i meni uskoro poravnati.
sad da ne otvaram novi topic, zanima me kad će strije postati srebrne? planiram ovo ljeto na more u bikiniju![]()
i ja se pridružujem tom pitanju.... ličim na zebruNina20 prvotno napisa
![]()
Meni pupak izgleda grozno! Bila sam trudna ljeti, dosta pocrnila i dobila dosta pjegica, pa kad se to skupilo u koncentrirani oblik :shock: . Ko da me sapun nije vidio godinu dana...
Mene je čovjek neki dan pitao je li to uskoro trebam roditiNina20 prvotno napisa
, oer dana poslije žena pita onako sva sretna jesam li to trudna
eto kakav mi je stomak a pupak mi je ogromna, razvaljena crna rupa.
![]()
Što se tiče kostima, nadam se da neću morati nositi onaj trudnički a na bikini sam zaboravila već nakon prvog poroda. Meni više ništa nije bilo kao prije...![]()
Tri mj. nakon poroda trbuh još uvijek mlitav i smežuran i izgleda ko da sam trudna 6 mj. A trbuh - ogromna duboka rupa. Jednom riječju katastrofa.![]()
Mislila na pupak, a ne trbuh.![]()
Mislila na pupak, a ne trbuh.![]()
Meni je pupak prije trudnoće bio uvučen, a sad je ispupčen, hoće li se vratiti u svoje prvobitno stanje, ima li tko iskustva s tim?
meni je isto prije trudnoće bio uvučen, a u trudnoći ispupčen i nakon poroda mi se ponovo uvuko samo što je sad to ogromna rupa a ne onako normalna rupica ko prije trudnoće. mislim da će ti se vratiti.Beta prvotno napisa
Moj pupak je nakon dvije trudnoće g r o z a n![]()
Trbuh se vratio u normalu, ali pupak je ostao skroz rastegnut.
moj pupak je nakon prve trudnoće ostao velik i nije se više uvukao unutra skroz, tako da bih ja radije i veliku rupu neko ovakvog vrha crva :shock: . a sad mi je vidljiv kroz sve majice, kao poveći mjehurić...a prije trudnoća sam imala piercing, pa sam mislila možda je ostao izvaljen od toga, al čini mi se da bi to mogla bit jedna od mojih hipohon teorija....
taština je grozna stvar, jer prije sam zaista imala prekrasan trbuh...nekad bilo.... čak sam i razmišljala postoji li neka plast operacija sam da ga malo uvuče unutra, ne mora bit lijep sam da nije ovak![]()
ja sam imala i prekrasan trbuh i prekrasne cice...ah, bilo pa prošlo :/
...sada imam dvije PREKRASNE DJEVOJČICE![]()
spooky prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
spooky
I meni se pupak nakon trudnoće "raskesao", skupa sa trbuhom...istina ne izgleda tragično kao 1. mjesec nakon poroda (a maleni sad ima 3mj) ali imam osjećaj da nikad više neće biti kao prije![]()
Moj pupak nakon prve trudnoće nikad nije došao u normalu,kao ni trbuh koji se tri puta rastegao do ogromnih razmjera pa nije ni čudo da ima strije itd.Ali nije da se zamaram,kao što cure kažu,imam troje prekrasne djece,trbuh i pupka su najmanje važni
mani je isti kao i prije obje trudnoćezar se trebao promijeniti? :?
Sretnice! 8)iridana2666 prvotno napisa
Ma nije da se trebao promjeniti ali ipak je...iridana2666 prvotno napisa
![]()
I meni je isti kao i prije. I stomak mi je isti ( bez strija i sl) samo puuuno veći. Zapravo se vratio na normalu, lijepo se stisnuo ali ovaj pojas za spasavanje nikako ne može nestatiA ja ne mogu prestati papati
![]()