cure, vibram za vas![]()
cure, vibram za vas![]()
Držimo palčeve ina~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
I sigurna sam da će sve biti super...samo promijeni sklop u glavi...ponovo se prešaltaj na onaj da ti miruješ, a TM radi po tvojim uputama.
Za dva tjedna možeš puno toga srediti (tj može to učiniti TM...presložiti ormare, pripremiti stvari za Anči, presložiti namještaj u sobi, a sve pod tvojim budnim okom iz horizontale). Ako osjećaš da ti treba detaljno veliko spremanje, pranje prozora, zavjesa, peglanje svih bebinih stvari, čišćenje kupaonice svim živim i neživim agresivnim sredstvima...možeš si jednokratno naći ženu koja će ti to za vrlo razumne novce srediti. Izlazak svaka tri dana super isplaniraj i idi baš tamo gdje ti je gušt...iščekivanje (pa i malo) je super. Udebljati se nećeš, kao budeš disiplinirana u ishrani, ne budeš iz dosade klopala sve što ti dođe pod ruku (a za tebe sam sigurna da to nećeš) već samo ono što je tebi i Anči potrebno. A ona će biti dobro i dobit će sve što joj treba...i lijepo će rasti i napredovati dok se mama odmara i brine za nju. I na kraju, ako zadnje tjedne budeš morala provesti u bolnici, a prije toga budeš imala sve pod kontrolom...osjećat ćeš se puno bolje.
![]()
Zaboravih napisati...vecinu ovog pisem iz vlastitog iskustva![]()
sve će biti u redu. Noge u zrak, daljinac ili dobru knjigu u ruku i da vidiš kako život i tako može biti lijep.
~~~~~~~~~~ iza Ancicu! Uopce ne sumnjam da ces i to hrabro izdrzati i ubrzo opet biti na nogama.
ina33 puno~~~~~~~ da Anči bude dobro.
Biti će i mora biti sve u redu, tim više što minimalno možeš i izaći, a iskreno se nadam da će sve ponovo krenuti jednim normalnim tokom. Moja prijateljica je nakon 3-ćeg mjeseca morala strogo mirovati, u bolnici, mislila sam da će to potrajati do kraja, kad eto nje u šetnji i svakodnevnim poslićama nakon 2-3 tjedna. Sretno cure, a tm će te iznenaditi kako će sve doma funkcionirati (možda još i bolje).
![]()
Puno ~~~~~~~~~ za tebe i Ančicu da sve hrabro izdržite do kraja!!!![]()
I još ~~~~~~~~~ za TM koji će vam to sve s puno ljubavi olakšat!!!![]()
Ina draga, samo malo strpljenja, sve ce to proci, a onda imas svoju princezu! Jako mi je poznata ta nervoza tipa "nista necu stici" (i sama sam takva, sto bi se reklo control-freak). No sjeti se samo sto si sve prosla, vrati se u mislima godinu dana unazad pa ces se prisjetiti koliko si u stvari u ovom trenutku sretna, i koliko su banalne sve ove stvari koje te sad brinu.
Samo polako i cuvaj se,
![]()
![]()
![]()
ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe, Anci i TM-a!
Sigurna sam da ces uspjeti sve super izorganizirati, a nadam se da neces morati strogo lezati cijelo vrijeme do poroda!![]()
Ajmo ina još malo... bez panike![]()
Sigurna sam da će Anči dobiti sve što joj treba (i sada i poslije poroda), a za detalje po kući...ne luduj nego odmaraj!!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~
Inaza tebe i malu Anu. Sve četiri u zrak i odmaraj, sigurna sam da će sve biti u redu.
Ina, Anči ~~~ za vas dvije.
Držite se, sve će biti dobro, to je sam mala pauza.
Opet ćete vi na noge duge i u šetnje.![]()
ina, puno pozitivnih vibri za tebe i tvoju anči
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ina, sigurno nije ništa strašno, samo se smiri, jer ti je unutarnji mir najpotrebniji, slušaj doktoricu, a tekući problemi sa čišćenjem i spremanjem nisu uopće bitni u odnosu na tvoju bebicu koju si tako dugo čekala.Ne može uvijek biti kako planiramo....a bit će sve dobro, vidjet ćeš.![]()
![]()
Za tebe i Ančicu~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne brini oko pospremanja, to se barem može "kupiti"! Odmaraj i probaj ne brinuti previše
Draga Ina, puno sreće. Ležala sam i ja cijelu drugu trudnoću, cijelo jedno vruće ljeto, ali kad sve prođe dobro i imaš svoju bebu, čak i tog ležanja se sjećaš poslije sa nekom nježnošću..
Još jednom sretno i biti će sve dobro.
Opusti se i misli sretne misli, a muški jako dobro profunkcioniraju kad to zatreba![]()
Ti sada trebaš samo misliti na sebe i svoju kćer.![]()
Potpuno te razumijem jer nakon što su mi rođakinju poslali u 6.mj. t. u bolnicu pa na kućnoj njezi i mirovanju do kraja, mene hvata panika pred svakim pregledom. Zato sam većinu stvari spremila, raspremila, pokupovala i organizirala.
Pusti spremanje ormara i ostale velike pothvate. To ti stvarno nije bitno. Ako ti se skupi veša za peglanje, plati neku ženu za to (nije neka velika lova), TM neka ode u kupovinu i uz tvoju pomoć neka pripremi sve šta je potrebno.
Vjerujem da ti je sada grozno ali misli na Anči i miruj čim više![]()
Drži se Ina! Sve ti možeš za svoju Ančicu koju si tako dugo čekala, a koja ti je došla kad si se najmanje nadala. Vjerujem da će sve biti OK. Meni Svijet izgleda sasvim OK iz ležeće perspektive.
ina draga, bit ce sve u redu, samo ti odmaraj, sve ce se posloziti kako si zamislila, najvaznije je da Ancica i ti budete dobro.
Draga Ina,
MM i ja vibramo svim srcem za tebe i Ančicu ~~~~~~~~~~
Sigurni smo da će TM i u ovom slučaju biti na visini zadatka i da će sve biti savršeno![]()
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tebe i ančicu
žao mi je što ne može do kraja biti skroz bezbrižno, ali sve će biti u redu i sve stvari će brzo doći na svoje mjesto...sad uživaj, mazi anči![]()
![]()
Ina ti i tvoja Ančica ste prave hrabrice pa ćete i ovo mirovanje odraditi na najbolji mogući način!![]()
![]()
ina za tebe i ančida sve bude u redu
Draga naša hiperaktivna, bude to sve u redu! TM će sve poslove obavit jednako dobro ko i ti (zašto sumnjati!) a ti ćeš samo otkriti koliko precizne (ili neprecizne) upute možeš dati.
Malo se ja zekam s tobom, al, kad sam pročitala što si natipkala, osim opravdane brige za Ančicu i svoj kuk, vidim ja tamo i puno onog poznatog trudničkog - piturala stan dva tjedna prije poroda.... skidala tapete sa zidova... razmonirala ormar, prenijela ga u drugu sobu i sastavila..... i slične iznimno bitne poslove koje trudnice već mogu izmisliti... Draga, Ančica neće skužiti da su ti ormari pretrpani, nit će se ljutiti što nisi oprala zavjese prije neg su visibabe procvale.
Opusti se, nogice na jastuk i pjevuši! Slušaj doktoricu i tih nekoliko tjedana će brzo proći.
Pusa velika![]()
ina33, pusti ormare i spremanje, lezi, odmaraj i uzivaj![]()
Draga ina33 držim fige, bit će sve ok!![]()
Tko šljivi pospremanje tak i tak, sve će se stići!
P.S. Ako bilo kaj trebaš, javi se![]()
Draga vibrbam za tebe i Anči. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sve će biti OK. Zašto odmah mrak scenarij tipa ležanje i bolnica? Pa znaš i sama da je to dio realnosti kod svake trudnoće kao mogućnost da se odleži od početka do kraja. Eto ti si lijepo do sada funkcionirala normalno (i više nego normalno) da sam se zapitala pa gle nju kako i sa svojim kukićem i trudnoćom super funkcionira i dogurala do 30. tjedna. Ma ostaje još malo (većinu si prevalila).
No sikiriki, TM ćeš sigurno u svemu izorganizirati, a ti lijepo dok ležiš fino čitaj knjige koje nisi stigla (rekla si da ih imaš puno) i ne brini brigu kako ćeš raspremiti ormare. Mogu ormari i čekati.
Bit će sve OK.![]()
Čim stanem na ovu svoju nogu računaj i na mene.
Ej draga bit će sve u redu, samo ti slušaj doktora a ostalo će se već nekako posložiti![]()
Aj draga da sam ti bar malo bliže. Ja bih ti odmah doletila jer sam nenormani freak koji voli čistiti (a osobito kad je priprema za bebu u pitanju..trebala si me vidjeti prije rođenja moje nećakinje) i još bi ti k tome pružila moje usuge masaže i laganih vježbica za kukove, cirkulaciju...ali ti to sigurno sve i sama znaš i zato horizontala, vježbaj u krevetu i uživaj jer još malo pa se družiš sa svojom Ančicom. a ormari i ostalo će već doći na red i sve će to biti za 5!
za vas dvije naše princeze!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Ančicu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mamicu![]()
Bit će to sve super!!!
Ina moja lipa, mozak na pašu i upotrijebi to ležanje u svoju korist.
A ja ~~~~~~~~~~~~~~~ 24/7 za tvoju malenu Ančicuda nam ona fino raste i uživa u maminoj bušici
![]()
O mummy_s ajde da si negdje blizu meni, ajde mooooolim temummy_s prvotno napisa
.
Uh, meni tako treba jedan freak kao ti. Ma evo obećajem brzo ću i trudna ostat pa da može i ona masažica.
Ina, draga, nema smisla da ponavljam ove naše pametne cure - SVE su ti rekle, a i sama znaš da je tako...
Zamisli samo, što bi sve bila dala prije, da si trudna, pa makar morala odležati i cijelu trudnoću (tako nešto bilo bi čak realno za očekivati kod tebe, (a još i više npr. kod mene)... rekla bi ''Sve za bebu, ja to mogu!''
I zato, SVE za Anu, ali isto tako i za tebe jer i ona treba tebe najviše na svijetu
Bit će sve dobro, ''be a patient patient'' i nema zime! 8)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma vidit ćeš sad ponosa i slave od TM kad on krene u akciju sređivanja kuće i svega ostaloga za dolazak tatine princeze. Stoga, lezi i odmaraj, sve će biti u redu![]()
Hvala vam svima! Evo drugi dan pretežnog ležanja, nekako je lakše, ma nije čak ni toliko teško psihički, ali moja "ostepenična" kičma uh.... muči se u tom ležećem stavu... Lakše ležat kad si mlad, točno mi je u ovih 5 godina to baš primjetna razlika, prije me ništa nije bolilo i bilo mi je piece of cake odležat, sad ako je ležanje više od 10 h u kontinuitetu, ajme... Toga sam se nekako i najviše bojala, pa i nisam tako loše prošla - većinu toga smo odradili turbo aktivni i na nogama. Evo, nekako se progibam opet malo, to mi je dozvoljeno, pa opet dobro. Sad mi je glavna mantra - samo da me dr. Habek sa SD-a za 2 tjedna ne zadrži u bolnici nego dozvoli ovaj režim, prvi put ću tad bit kod njega... Ipak je doma lijepo, a MM se zasad baš iskazuje, evo ga redi po mojim uputama stvari
!
ina, ma brzo ćeš ti uvideti blagodeti ležanja
~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ne bude teško
SREĆNO!
Hrpa jastuka, među njima obavezno jastuk za dojenje, tako da si poduprta sa svih strana, lijevi bok i da vidiš nirvane![]()
Još ćeš ti žaliti za ovim ljenguzastim danima...![]()
Draga, kaj da ti velim, cure sve napisale, hajde pa bila si ti turbo aktivna veći dio trudnoće !!!
A da te utješim mi se planiramo seliti, a kako čovjek koji je u stanu kamo mi idemo mora prvo renovirati svoj stan kamo ide ispada da ćemo se seliti ili u 4. ili 5mj., a termin mi 10.05....pa ti vidiAli isto tako sam rekla da se neću uzrujavati, odraditi će drugi to umjesto mene......
Velika pusa !!!!![]()
Draga moja sefica in33, hm sto da ti kazem osim da sam sigurna da je vase puncka odlicna i da u ovom trenutku pokazuje mami da je ona od sada pa onda duuuuuugoooooo duggggggoooooo vremene glavna sefica u kuci i da ce mama i tata biti ponizni slugeSalim se draga, Anci je sigurno dobro, u 30. tjednu si i uz mirovanje i stalozenom psihickom stanju ces fino dogurati do 40. tjedna ... Ne kukaj i uzivaj i svojoj prekrasnoj busi, slusajte muziku, citajte lijepe knjige, narucuj djecju garderobicu preko interneta (rado cu ti poslati linkove
), pa jos samo 2,5 mjeseca i vasa curka stize! Ako ti je dosadno slobodno nam se javi pa ti mi napravimo premetacinu po stanu
![]()
Inaaaa, ti si trudnaaaaaa, pa to je fenomenalno, radujem se i ja skupa sa ostalima !!!!!!!!!!!
Samo hrabro, želim ti da ti ove poruke budu na ohrabrenje, a i jedno malo slatko biće u tvom trbuhu onda kada ti je teško i bojiš se !!!
Puno te pozdravljam i čestitam iako te znam tek dan i pol.
ps.: sorry na zakašnjeloj reakciji, friška sam
inaostalo je jos tako malo do ostvarenja tvog sna. malo mirovanja nista ne znaci i nemoj da te nervira. fino lijepo rasporedi sve zadatke. i pisi...
![]()
![]()
Draga izdržat ćeš ti to sve za svoju Anći ma koliko teško bilo.i šaljem Vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ančica šalje puno ~~~~~~~ mami i velikuAnčici
![]()
Ina, navijam za tebe i malenu!![]()
shvati to ležanje kao zadnju priliku za više sati u komadu, još ćeš žaliti za time kad Anči stigne![]()
Muž neka radi, bolje da se navikne što prije![]()
Puse vam svima šaljem!![]()