to vrijeme stvarno brzo prolazi.... meni isto samo buša raste.
Ja se nadam da će se Ančica zadržat u tvojoj buši što duže, da bude što veća i jača kad nam stigne![]()
draga Ina samo da te pozdravim i da pozelim srecu do krajapo tebi vidim kako vrijeme leti i jako sam sretna zbog tebe i tvoje bebe
ja sam s emalo povukla pa s ei n ejavljam cesto, ali obavezno pratim da vidim jesi li ti dobro i ostale cure ovdje (to s epodrazumjeva)
![]()
curama, pozdravi tati. Jel sve spremno za doček šefice?
Ajme, vidi meni potpisa! Želim ti prekrasan susret!rikikiki prvotno napisa
Rene2, pa super, nije to malo, čestitam ti i želim uspjeh do cilja!
. Sad sam tek skužila da gledam u krivi dio potpisa - gledala sam na dno, umjesto na najgornji dio
!
Ina![]()
Draga ina velika pusa!Ja imam termin do 14.03. i jedva cekam da sve prođe!Već sam pomalo nestrpljiva da vidim tog malog pišonjicu!Tebi želim sve najbolje!![]()
Draga ina..ja te jos uvijek ne mogu zamisliti sa velikim trbuhom![]()
Kao jucer se sjecam kako si marljivo pisala podatke o IVF-postupcima i svojoj idiopatskoj neplodnosti......a tako je iznenada doslo i skoro vec i proslo.......SRETNO!
Ina, kako si, kako Ančica? Pročitala sam na AS da je curka nešto sitnija?
![]()
Helou, Ibili! Ma, kažu da je u gabaritima i još je "na liniji" tj. unutar nekih normalnih rangeova, a svi moji su sitniji, nećakinje ili su bili sitniji (ja, sestra), jedino je MM bio "komad diteta". Ajmo reć' da će vjerojatno meni bit kuko-friendly, tj. pogodna za nošenje i nepreteška za moj kukIbili prvotno napisa
. Još smo uvijek 2 in 1, iako me jučer počelo nešto grčit da sam u 2 ujutro slagala torbu, just in case. Sad smo 35+5, a cura je 2500 kg - trbuh za 33. tjedan, femur za 35.-ti, a glava za 34.-ti
. Ja sam 8 kg u plusu.
Ina koliko sam pratila "ležeću" trudnoću moje seke još 2 dana i vas dvije ste u terminu..barem se tako vodilo mojoj sestri koja se otvorila još negdje prije 20-og tjedna pa je bilo frke. Za težinu naravno nije važno, moje malo cunce je težilo 2500 a sad je pravi mali vragec, tazmanijska neman!!
Ja ti želim ipak 40 punih tjedana!
Ina, sritno do kraja![]()
ina33 sve dobro zvuči, sretno i dalje![]()
Ibili novi avatar, odmah primijetila(onog prije sam sačuvala
)
Tiki,hvala.
Ina, pa to je već velika curka. Mene su hospitalizirali u 34 tjednu sa dijagnozom zastoja u razvoju, kao, dvije mjere nisu bile baš po zadanoj krivulji. Ležala sam u Petrovoj dva tjedna prije CR i curka se rodila sa 36+4, 2280g i 47cm i Bogu hvala, sve je ok.
Ne brini, bit će sve uredu.
Puse maloj, pa skoro imenjakinji, od moje Anje.![]()
Ina33 sve najbolje od srca želim ti![]()
![]()
![]()
:D Super, sve je to S U P E R ! ! ! ! ! !
Kako vrijeme ludo brzo prolazi - još malo, malo pa se mazite i pazite i dojite, dojite i dojite![]()
Jooj, tako se dugo nisam javljala. Zaokupljeni smo svojom srećicom![]()
Ali, svratim tu i tamo pogledati kako ste mi vi drage suborke.
A ti draga Ina, na tebe mislim staaaalno! I na tvoju malu Anu! I uvijek je se sjetim kad mi pjevamo onu ..."kad Anine noge gaze, tad razbijaju se vaze..." (a to ti je svaki dan po nekoliko puta).
Još malo i grlit ćete svoju srećicu! Tako sam sretna zbog vas. Uživajte, uživajte, uživajte!!! Bome ste zaslužili!
Ina, vrijeme fakat leti!
Drzim fige da docekate termin u komadu, a da porod bude ekspresan i lijep![]()
Draga Ina, evo nakon dugo vremena "navratila" sam malo na forum i odmah idem gledati kaj je s tobom.
Izdrži još malo, a onda uživaj u svojoj bebici. Sretno![]()
Bliži se termin!!!
![]()
![]()
Navijamo li na ovom topicu ii otvaramo odbrojavački?![]()
Koja će to fešta biti!!!![]()
Joj Ina, već 36 tjedana. Leti vrijeme, još malo :D
Još malo, puno sreće!![]()
![]()
ina, ne uzbudjuj se oko tih mjera. meni su stalno govorili da mi mala kasni dva tjedna u abdomenu i da je s kilama na granici, ja sam se cak i brinula zbog toga. tko god bi nas pregledao rekao bi kako joj je abdomen pretanak. a ona je samo gradjom na mene, ja bih im rekla da sam i ja takva ali se u trudnoci ne vidi. i tako se ta moja tanana curica rodila sa 3.9kg! pa ti vidi........ ajde jos malo.
ajme još malo :D![]()
Joj, ja bih bas, kao i čokolada, odbrojavacki topic negdje za inu, ali ne još...još je rano...izdrzat ce one još, necemo 4 tjedna navijati
![]()
Curke, držite se i ne se brinuti, sve je to pod normalno![]()
Inajos samo malo. Drzim fige da sve bude za 5 i da sto prije drzis svoju malu srecicu u narucju
![]()
He, he... a moja Maris je do pred kraj trudnoce bila sitni decko, najvise 3500 g do rođenja. A rodila se cura od 3800 g!Timmy prvotno napisa
Bit ćete vas dvije super! Samo ti uzivaj u pupu dok je jos tu, a poslije... :D
..ina ~~~~~~~~~~~~~~~tebi i Ani..
I ja se pridruzujem cestitkama Ini i njenoj bebici! 03.03. idem u Mb na uzv i nadam se da ce sve biti OK.
Pozdrav iz suncane BLuke
inacekamo. sve zvuci savrseno (kuc-kuc). pravit cemo ovdje dernek kako rekose curke. :D
Draga Ina,
sretno, još malo i ti korak do svoje sreće najveće! A kad se upoznate obavezno nam se javi što prije s novostima
pusa
Draga Ina, ja navijam za 15. 3. (to je naime i moj rođendan). Prošle je godine jedna moja znanica išla roditi kasno navečer 14. 3. i ipak je uspjela sve obaviti prije 15. Voljela bi da Ana dođe isti dan kad i ja. No, ka god došla - dobro došla!
Ina sretno![]()
inasad je već stvarno jaaaako malo...
pa kako ćemo mi bez tebe neko vrijeme![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
E, ovo se i ja pitam! :?Ginger prvotno napisa
ina i Ancicce![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ina nije ništa pisala 2 dana!
INA ima li što novoga? Kako si?![]()
![]()
Ina je u bolnici, sve je ok, ovaj tjedan će biti carski, u bolnici joj je dobro, zadovoljna sa sobom, hranom,...
fjora prenesi joj naše pozdrave i puno podrške pod šifrom ~~~~~~~~~~~
Znači jako se približio iščekivani događaj. Ina ~~~~~~~~~~~![]()