Draga moja Ina, stvarno ti čestitam od sveg srca i želim lijepu, mirnu i urednu trudnoću.
![]()
Draga moja Ina, stvarno ti čestitam od sveg srca i želim lijepu, mirnu i urednu trudnoću.
![]()
jos jednom ti cestitam draga Ina![]()
uzivaj u trudnoci...
ina, nemam rijeci, cestitam vam odi zelim da prica ima hepi end i vise od toga :D
ina želim ti svu sreću ovog svijeta, dopusti sebi da uživaš u svakom trenutku trudnoće![]()
:D :D :D Sjajno ina, šaljem puno vibri za vaše![]()
![]()
. Koliko si dexa pila dnevno 0,5? i koliko dugo? jer si počela sa danom punkcije ili kako-hvala lepo na odgovorima
![]()
![]()
![]()
Evo i zvanicno,
Cestitam draga Ina!
Zelim ti najljepsu trudnocu, najljepsi moguci porod i najljepsu bebicu na svijetu.
Hvala vam, cure! Decaob, dan nakon transfera 0,5 mg, dao dr. u ZG-u.
Čestitke još jednom! Da do kraja sve bude savršeno....![]()
Draga Ina, još jednom ti od srca čestitam!!! Želim ti mirnu trudnoću i puno postova o njoj.
Svi te volimo i jako si nas razveselila ovom viješću.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ina zaboravih da pitam koliko dugo si ga pila?Nadam se da te ne umaram ovim pitanjima, ali želim saznati sve o ovim postupcima, posebno uspešnim inemoj baš previše kuckati i sedeti za kompom, odmaraj i leškari.Ljubac![]()
![]()
![]()
ina uživaj u malomkoji se smjestio na najljepše moguće mjestašce, u svoju majčicu punu ljubavi ~~~~~~~~~~~~ za
i mamu i tatu
Decaob, još pijem, to se pije mislim do 10. ili 12. tjedna, moram još vidjeti.
ina - imaš li kakve nuspojave od dexe? da se znam pripremiti.
Ne. Jedino pojačan apetit i to me najviše vuče na ono što inače ne jedem - junk food a la topli sendvići s majonezom, ali ne znam je li to od dexa ili od trudnoće...
ja bi rekla da je ti je to od trudnoće. ja sam mislila na ono tipa malo izobličeno lice (moon face,ako sam dobro zapamtila
) i slično.
samo ti papaj i uživaj.
A to dolazi s jačim dozama, navodno je ova 0,5 mg preblaga, neki ginići je zovu i "placebo" doza...
da čitala sam za tu placebo dozu.
samo što ću ja sa svojim 18,6% killericama možda dobiti i jaču dozu.
![]()
Piši i izvještavaj nas o svojoj školskoj trudnoći još oko 8 mjeseci![]()
Od srca ti čestitam!!!! Opusti se i uživaj sada!![]()
Bezbroj vibri ti šaljem i da uživate u svakoj sekundi .
Da vam od sad sve ide ko majčino mlijeko
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ za vas.
sretno, ina![]()
Još jednom odčestitam i želim ti mirnu trudnoću! Ovakve stvari zaista dižu iz bedaka. Sretno!
Upravo mi zastekao net kad sam ti napisala veliko pismo... 8)
No ok...
Mila, jos jednom, iskrene cestitke i sto ti jos reci: uzivaj, uziiivaj u svakom danu i svakom satu sa svojim malim cudom, zagrli svog muzeka i gledaj - ostvarili ste svoju zelju- svi troje!!!![]()
![]()
![]()
Misica...imam jos jedno malo pitanjce: uzimas li progesteron sad? S obzirom na nase govorancije u svezi toga...![]()
tnx![]()
Draga Ina, od scracestitam i puno ~~~~~~~~~~~~~ za mirnu trudnocu!
![]()
Da, reklo 3x2 utrogestana vjerojatno do 12. tjedna.... Koje govorancije?
Draga Ina,
pa zakaj ti nas moliš da malo vibramo ?
Stara moja, vibramo mi vec 3 tjedna i to kak, kaj se nije dole na Visu osjetilo?
Uživaj....uživaj !!!![]()
draga-konačno da si službeno i hrabro objavila svoju prekrasnu vijest.
vjerujem da si još u nevjerici-bit ćeš još dugo pa i nakon što rodiš.
evo ja ću ti poželjeti samo da za jedno 8 mjeseci, ovako kao ja tipkaš jednom rukom, a u drugoj držiš svoju najveću želju na prsima i da budete sretni cijelog života.
sad tjedan po tjedan do kraja![]()
Inac....ma na nasem topicu : progesteron i na pp vezano uz temu progesterona...
![]()
draga ina33 to je nada za sve nas zajedno! Čestitam!!![]()
![]()
Ma naravno Ina da i dalje držimo fige najveće i ~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage.
![]()
Draga ina,od srca ti želim mirnu i bezbrižnu trudnoću,najveći san si ostvarila,sad samo naprijed...
pusa i pazi se![]()
![]()
![]()
Znaš ti mi daješ zaista nadu za nas koje se bore jako dugo....
od srcaza malenog
![]()
Draga naša ina, sve znaš ...![]()
... uživaj napokon jer ti to zaslužuješ !!!
![]()
Draga, saljem ti milijun poljubaca!
![]()
Ina, ma super, srceko prokucalo!!! Opusti se malo - koliko mozes - i probaj uzivati - prekratko traje!
zaista prelijepe vijesti,čestitam od srca i sretno!![]()
Tako sam sretna zbog tebe, ima Boga, ipak ti malo uspori, neka ti svi ugađaju, konačno je došlo tvoje vrijeme, svi na forumu te ljubimo, čuvaj se
![]()
, za nas ostale...svakih par dana jedan
...ima nade za sve nas
![]()
cestitam jos jednom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za happy end
Pa to su divne vijesti, čestitam draga ina!
Napokon topic!
Čestitam!
Evo Ina da ti još jedanput i ovdje čestitam i zaželim vam svima skupa, tebi, TM i bebi puno sreče i zdravlja i ta trudnoča prođe u najboljem redu.
Sad je red na mene ,jer sam negdje proljetos sanjala da si ti zatrudnila,a onda ja za tobom![]()
![]()
Draga Ina, znam da mojim krvotokom još uvijek teku rijeke hormona, ali svaki put kad pomislim na tvoju trudnoću sam beskrajno sretna, a tvoji postovi i poruke me uredno rasplaču![]()
Nekako sam uvijek znala da će se TO dogoditi, i sad znam da će sve biti u redu...
Uživaj draga, stvarno si zaslužila![]()
A evo i vibrica ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ...
Moja slatkica i ja vam šaljemo puno poljubaca![]()
Ma htjela sam da ti kažem da si toliko sevapa zaradila dijeleći svoje znanje i iskustvo sa dugima i tako dajući nadu i podršku drugima, da je sad sigurno došlo vrijeme da strahuješ i paničariš u prvom tromjesečju, pa da onda ponosno šetaš svoj trbuh u uskim maicama i pantalonama niskog struka u drugom, a onda da se lijepo pripremaš i počinješ biti nestrpljiva u trećem, i sažaljivo i sa razumjevanjem počneš posmatrati pretile ljude i kontati " ja ću se aBd, riješiti"Ti si jedna dobra duša čiji je
sretan što te je dobio za mamu.