ina33![]()
..a obzirom da je bilo podugo i iscrpno ja sam skoro cijanotična!Strobery Shortcake prvotno napisa
Eto sad ste svo gradivo obradili i utvrdili pa mirno možete dalje! I zaslužili ste!![]()
:D Pusa Ani i tebi što si sve izdržala!
A ovo
ja već sada radim, a trudnoće nigdje na vidiku!ina33 prvotno napisa
![]()
Draga Ina,
nisam imala pojma kroz što sve prolaziš...a za svako pitanje si mi uvijek brzo odgovarala i puno ti hvala.
Šaljem veliku pusu tebi i maloj Ani i želim ti ugodne trudničke dana u udobnoj rastezljivoj trudničkoj robi![]()
Draga Ina33,jako mi je drago da je sve u redu,puno pozdrava!
Draga Ina, prekrasne vijesti!
Nije bilo dana da te se nisam sjetila i navijala za je sve ok.
Tebi i tvojoj maloj Ani želim svu sreću ovog svijeta. Čuvajte se cure.![]()
joj ina, tek sad vidim!
koje prekrasne vijesti
jako se veselim , tebi i curici po saljem po jedno![]()
![]()
![]()
Fala Bogu... ajde da odahnem...
Bravo mama i super curka!![]()
![]()
a za našu malu Anu
![]()
Sada se fino ponosno šepuri sa sve većim i većim stomakom i uživaj u svojoj dugo očekivanoj trudnoći.
Ina, samo neka tako ide i dalje.![]()
Ana...baš lijepo.![]()
Super vijesti, ina33!![]()
Ina predivno! :D
Veeeellliiikkkaaa pusa za Anu!![]()
Tako mi je drago što je sve OK!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina, predivnoooooooo :D :D
e sad stvarno uživaj.... :D![]()
Ana![]()
Baš mi je drago da je sve ok! :D
E, a sad je vrijeme da odahneš!![]()
Draga Ina 33, drago mi je da je sve super prošlo i da možeš opušteno uživati u daljnoj trudnoći!
![]()
Bravo ina, a mojoj imenjakinji![]()
Ja sam odbila sve pretrage. Jednostavno me strah.![]()
![]()
![]()
![]()
Ana je već sad sretna jer ima tebe za mamu.
Draga Ina, jako mi je drago zbog vas dvije hrabre cure !![]()
![]()
bas sam sretna zbog vas, i puno srece i mir za dalje
![]()
Draga Ina, sretno i![]()
Drago mi je da je sve u redu![]()
![]()
Draga moja Ina, ne stignem puno na forum pa sam ovo tek sad vidjela sa sretnim završetkom. Šaljem puno poljubaca tebi i Ani (najljepše ime) i pozdrav TM!
![]()
Čestitam na maloj Ani!!! :D
Mala Ana![]()
Prekrasno. Tako sam sretna... Nadam se da će se naše male cure upoznati![]()
Mali updejt, da nije da se javljam samo kad su neki problemi. Ančica nam lijepo napreduje, kažu da ima duge noge i da ima obraze na tatu (danas smo vidjeli facicu na normalan UZV, za umrit od smija kako su ti obraščići isti kao u MM-a). Ja zatvorena skroz, kuk zasad dobro nosi sve to (kuc-kuc), a i nisam se nešto (još) puno nadebljala tako da su pravi izazovi još pred kukom (sad sam 24 tjedna, ujutro imam +3 kg, navečer +5). Jedini i kontinuirani problem su stalno neke baje, trenutno je bris pokazao strep B i klebsiellu, pa na to išao klindamicin (to je još bilo prije amniocenteze), sad urin pokazuje proteus i klebsielu pa još malo amoksil dobila pa opet vadit urin itd. Još malo pa ću i prestat radit jer slijedi onih 45 dana plus godišnji za 2008., nevjerojatno kako je to brzo prošlo. Trenutno me hvata histerija uređenja stanja i panika da nećemo stić (mora bit malo panike samnom
). Osjećam se skroz dobro, puno bolje nego što sam mislila da će sve to ići, lagano već razmišljamo o porodu... Eto, svima
od nas!
Sve ćeš stići i bebica će doći u lijepo zbigsan stan,i porod će biti super![]()
ina![]()
pojma nisam imala što se događa - ali mi je jako drago zbog tebe ina![]()
...
i doći ću pogledati tu divnu trbicu... ako niš drugo - bar da te vidim s kojom kilom više![]()
...
o.t. - ina i ja smo večeras skužile da se znamo... cirka 5 godina ak se ne varam...![]()
![]()
Dakle cure, o tome i ja maštam.
ina33 lijepo je čitati da je sve uglavnom ok i stvarno ne mogu vjerovati da si već tako daleko stigla. Sretno do kraja!![]()
ina33,pratim tvoju cudesnu pricu od pocetka,a jos malo i eto vam Ancice
,prekrasno
![]()
Ljubim te i tvoju Ančicu. Ima curka na koga imati duge noge (koliko se ja sjećam TM je visok).
Nadam se da ćeš slijedeći puta imati sličice sa ultrazvuka.
vama curama i tati, naravno.
Držite se još malo i onda sreća do neba :D .
Sređivanje kućice je siguran znak da je ostalo još malo...
Baš takoMIJA 32 prvotno napisa
![]()
I još samo da ti napomenem - ako u trudnoći nisi otvarala bolovanje onda nemaš pravo na 45 nego na 28 dana prije termina koji ti dr. napiše u knjižicu. Provjeri to da se ne preračunaš.
Kiss kiss
još ranije, pre svog uključivanja u forume, čitala sam nijeninu i oduševljavala me njena postojanost i spremnost da u sitne detalje raspreda o ovim našim problemima. sad kad sam se uključila, čitam tebe ina i često citiram. glupo će izgledati ali nekad bih se pre s tobom savetovala nego s dr. bez laskanja, vas dve ste zaista heroine ovog foruma (barem koliko ga ja pratim) i jako mi je drago što ste uspele :D
Super! Stvarno je vrijeme proletjelo brzo.
Uživaj!![]()
sređuješ gnijezdoAh....stvarno ti je malo ostalo. Želim ti prekrasan i opušten
ostatak trudnoće i lijep porod (SD?). Navijam za Anu
![]()