Sretno![]()
Čini mi se avantura je tek počela, kad ono već se i kraj nazire :D ! Sretno do kraja, i ne napuštaj nas, mnogima si pmgla savjetima i podrškom.
Ina,sretno tebi i Ani.![]()
![]()
Draga polako,imaš vremena za sve.Mala Ana će stići u uređen stan,samo ti uživaj i odmaraj![]()
Znači Ana bu manekenka!!! :D
Sigurno već sve istražuješ o porodu?
Sretno do kraja!
Ina, evo povremeno uletim na forum da vidim što ima novo, pa me tako razveseli kad pročitam da si dobro, da Ana dobro napreduje i da je sve ok.
Uživaj u svojoj trudnoći i za sve nas koje još čekamo taj trenutak.
Sretno.![]()
Ano, Ančice, dušo i srce, tebe volim ja i još ponekoga!![]()
tek sad vidjeh sve ovo.
Ina sve najbolje ti želim.
Ančici![]()
a ja sam išla danas vidjeti mamu i trbicu....
prvi poriv mi je bio da se zaletim, i pomazim tu trbicu (tak je slatkaaaaaaa![]()
), a onda sam stala na kočnicu...
![]()
![]()
naša ina33 se tako proljepšala, tako zrači - da mi se nije dalo otić od nje![]()
...
Draga Ina, super što je sve u redu!
Još malo, pa tvoj anđelčić dolazi!![]()
ina, jel si obavestila buducu baku ( tvoju mamu ) i kako je reagovala ?
ljub![]()
Je, je, to je dobro prošlo, hvala Bogu, evo kako je to bilo (kopiram sa Superbaby - "chat" foruma):miss piggy prvotno napisa
"Evo mene na obali Jadrana, a od bure izgleda kao da je obala Sjevernog mora. Uslijedila objava. Prošlo puno bolje nego što sam očekivala, nestvarno im je to sve još jer nije baš da mi je trbuh do zuba. Mama prvo nije vjerovala, onda je kršila ruke, ajme kako ćemo mi to, ajme oće li bit sve dobro, ajme, kako to smrznuto bidno dite (embrio-transfer "smrzlića"), ajme, a ja ti ne mogu pomoć, ćerce, ajme, a koliko ih je unutra (bojali su se višeplodne trudnoće zbog IVF-a i mojih kukova) ali opet na kraju za nekih sat-dva se smirila. Tata primio sve ok - samo je pitao koliko ih je, kad je čuo da je jedan plod, ajde super, a kad su čuli da su u početku bila dva, nekako su odahnuli na to – u stilu zamalo (jako su se toga bojali zbog mog kuka da kako ćemo mi s blizancima, tako da je prošlo u stilu "Pfiew, we dogded the bullet"). Nekako je ova trudnoća došla buf, kad smo se svi skupa već nekako pripremali emotivno za posvojenje i mama isto ima prijateljicu čije je pokćerka u Austriji posvojila dvoje koji su preslatki, pa su ostali u šoku jer to stvarno nisu očekivali, mislim, da ćemo uspjet ostat trudni nakon toliko godina i u ovim mojim godinama. Stari je pitao tehnikalije – što to u Mariboru rade drugačije nego ovdje jer nije mogao vjerovati da smo u u godinu dana od „obraćanja“ u Maribor došli do trudnoće, a u Hrv. se liječimo već stvarno godinama. Sutradan su se već i počeli veselit, onako, uz strah, nakon što se sve slegnulo. Najteže je prošlo s nećakinjom, nju je moja sestra pripremila večer prije. Počela joj je pričati priču o jednoj obitelji koja je imala dvije nećakinje i uvijek su se tužni rastajali jer su se jako voljeli igrat s djecom i onda je Bog toj ženi poslao bebu u trbuh. Na taj dio priče je super reagirala - ono, hepiend, al' kad je shvatila da se radi o nama, briznula je u suze i onako kroz jecaje tipično dječji kazala „A onda će ona (ja) sigurno nju vodit na Plitvice, a ne mene!!!“ Prihvaćanje je išlo onako u fazama, „Dobro, ali kad budemo išli na izlet ti (njena mama) ćeš čuvat bebu, a ja i ona (ja) ćemo se igrat sve do sedam navečer!“, onda „Zažalit će ona, bebe su dosadne, bilo bi mi draže da je neko dijete moje dobi“… pa do laganog veselja jer kao nije ni to loše jer će nju sigurno ta mala beba voljet jer je ona dijete… I onda u zadnju neki rezime kao nije i ovako ni loše prošla jer nas je imala skoro 7 godina samo za sebe: „A sigurno im dragi Bog nije toliko dugo slao dijete jer je znao da ja to ne želim.“ Ta moja nećakinja je moja mala duša i mogla sam točno zamisliti kako se osjeća, ali sestra ju je stvarno odlično pripremila. Sve u svemu, ja prezadovoljna reakcijama, vjerojatno će sisterica bit više na udaru nego ja jer kao mene ne smiju nervirat pa će od nje mama pokušavat dobit podatke. Vjerojatno će nekako isto i razmišljat – u ruke Božje… Samo neka nama ona ovako bude kako je sad i da ne tone dublje u krizu i bit će to odlično."
ajme ina,kao neka priča iz bajke...a mislim da si ti i uspjela jer nas je puno željelo da tako i bude![]()
Huuu, znam što si sve prošla dok nisi došla do svoje bebice, mogu zamisliti to po svom malom i više nego obeshrabrujućem i tužnom iskustvu. Tu pregršt sreće svakako si zaslužila... Sad više ne znam plačem li zbog tebe ili zbog sebe.
![]()
o joj pa ja tek sad ovo vidim.
draga ina to je preedivnooo.
nemaš pojma kako mi je drago zbog tebe.
tebe koja za svakog, ama baš svakog, imaš neku toplu riječ, utjehu, provjerenu informaciju...
ma presretna sam.
svu sreću svijeta vam želim.
![]()
![]()
Draga Ina na pdf posvajanje sam davno pročitala da su nalazi u redu i baš se sad nešto mislim idem pogledati kad ćeš dobiti bebu (čoko me raznježila) a kad tamo kako dobro opisan cijeli tvoj tijek trudnoće!!! Od srca ti želim da sve do kraja bude "školski" (zamalo sam napisala da beba dođe šta prije, šta ti je posvojiteljska deformacija
), puno mira i blagoslova tvojoj obitelji
.
Od srca ti hvala - vjeruj mi, da si to i napisala, ne bih ni primijetila jer je isto to standard našeg donjeg PDF-a, nego bi i ja to strpala u rubriku "dobre želje", ali bi se vjerojatno ostale forumašice čudileleonessa prvotno napisa
.
samo da pozdravim dragu Inu i imenjakinju![]()
[ Mama prvo nije vjerovala, onda je kršila ruke, ajme kako ćemo mi to, ajme oće li bit sve dobro, ajme, kako to smrznuto bidno dite (embrio-transfer "smrzlića"), ."[/quote]
Obožavam smrzliće, čudo neviđeno, radost života, znam mnoge smrzliće čiji smjeh odzvanja planetom, i jedva čekam i ovu smzlicu da joj pošaljem dobrodošlicu!
Kako sam se raznježila na priču s nećakinjom, stvarno je mala bistrica!
I ja ti želim da sve prođe školski i da bebica dođe točno na vrijeme!
Ina sretno i pusa Ani![]()
ina, sretno!!!
nisam bas puno stigla pratiti forum u zadnje vrijeme, po samo da pitam: koliko si sada trudna?
zelim ti sretnu trudnocu do kraja, a onda naravno jos sretnije majcinstvo!
![]()
Tj. nekih 5 i po mjeseci i još kusur, nakon 27. tjedna ulazim u 3. tromjesečje...
e ina!
tak si me nasmijala sa tvojom pričom i opisom reakcije staraca....
nek se "bidno smrznuto dite" sam i dalje drži buše i raste, i raste......
puse vam šaljem.![]()
Ina moram ti zahlvaiti na tvojoj priči u nastavcima. Mojoj supruzi bili su velika potpora na našem putu, iako naš kraj nije tako sretan.
O tome ću vam pisati uskoro, a za sad ti želim puno sreće i sve najbolje tebi i maloj Ani.
Noraforac
Joj Ina kad citam tvoje pricice toliko sam sigurna da ces biti predivna mama!!!
Draga Ina,tebi i maloj Ani. Krasno mi je čitati da ste super!
![]()
Ma naravno da tebi i maloj Ani želim sve naj, najbolje u Novoj 2008., kada ćete se napokon i ugledati (u živo). Također i MM-u.![]()
![]()
![]()
Samo da poželim svu sreću ini i maloj Ani!ina33 prvotno napisa
Samo svratila procitati novosti...
:D :D za Anu i tebe,dragaina![]()
![]()
Šmrc - moram mirovati tj. ležati! Danas smo točno 30. tjedan i ginićka je odmah na vaginalnom pregledu rekla da je to za krevet, nisam toliko uloživa, ali je cerviks promijenjen (nisam baš to stigla isproučiti), na UZV ušće više nije čvrsto T, posteljica je morfološki promijenjena, tako da više nije stupanj 0 nego od 0-1, cura nešto slabije napreduje, ali kao nije dramatično - nego je za mirovanje. A kako jučer sam curama veselo na telefon pričala da mi je ovo prvi put da sam na godišnjem u svom stanu u ZG-u, a da nisam na nekom bolovanju... Sve sam mislila fino srediti, ormare raščistit (nakupilo se krame), sad me hvata panika hoće li se Anči roditi nomralno fino relativno donešena, hoće li me za 2 tjedna kad mi je zakazan pregled kod dr.-a na SD-u strpat u bolnicu, hoće li MM znat to sve napraviti teledirigirano što treba, hoće li moje kukovlje i koske izdržat to ležanje i hoću li se pak sad jako nadebljat, a bebica hoće li proporcionalno napredovat.... I svašta nešto me mori. Kad je dr. vidjela koliko sam klonula tješila me da ne mora značit da ću sad ležat do 40. tjedna... Ma, ko zna... Znam da nisam ni prva, ni zadnja, ali opet nije lako... A baš sam se veselila kako ću fino reduckat doma i sve spremit za Ančicu, a sad se bojim da će se rodit u kaosu, a i nema mi baš puno ko pomoć osim MM-a i njegove mame... Uf... Valjda će bit sve OK, idem odmah mentalno pripremat zadatke za MM-a večeras za scenario da me za 2 tjedna zadrže u bolnici...
Kao, mogu čak i svaki 3. dan vani lagano do samoposluge i na kavu, ali 70% budnog vremena bi trebala ležati s laganom podignutim nogama u zraku, da se Ančica što bolje hrani i da cirkulacija ide u trbuh. Držite nam palčeve, da sve bude OK i da se brzo preorganiziramo na novi režim.
Ina ~~~~~~~~~~~~~~ da što lakše ponesete novi režim i da što prije možete po starom![]()
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram za sto skoriji nastavak bezbriznog perioda!![]()
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem!
a ti i tvoja Ančica ste pravi borci i ne posustajete samo tako, i baš zbog toga sam uvjerena da će sve biti ok!
nadam se da ćeš uskoro šetati kad ti to poželiš!
a hoćeš li uspjeti organizirati tm - uopće ne sumnjam![]()
![]()
![]()
vibre za Anči![]()
(ako kaj trebaš oko bebe, samo reci)
Pomisli samo draga koliko puta nisi imala vremena za dobre knjige, a sad je idealno, još i Ančici čitaš![]()
pusa i big big hug da sve prođe što lakše.