Čestitam :D :D :D
Pa taj život ima stvarno ponekad nevjerojatna iznenađenja! Ma čestitam od srca! :D :D :D
... i čuda se i dalje događaju![]()
Čestitam i javi se na proljetnicama![]()
Nenaa, ovo je zaista nevjerojatno. Čestitam od.
draga nenaa!
sve najbolje od srca!![]()
ČESTITAM! Prekrasno! :D
Inače poznajem jedan par kojem se dogodilo nešto slično...Baš kad su krenuli u postupak posvojenja, ona je skužila da je trudna. Ali oni su posvojili djetešce pa sad imaju dva![]()
...
:D
nenaa, pa ovo je fantastično!!! :D![]()
Cestitam![]()
Zaista nas život češće iznenadi nego što mislimo...Bravo za tebe i tvog M,čestitam od srca! :D
Cestitam i ja!!! :D :D :D
Nenaa,.
Molim Vas da li mi neko moze pomoci po pitanju usvajanja djece u BiH. Da li je mozda neko upoznat sa tom problematikom, koliko se ceka na usvajanje i kojim CZSC se obratiti.
Pozdrav curama
Pa čestitiamo :Dnenaa prvotno napisa
nenaa, čestitam, ovo je fenomenalno!
javi se![]()
nenaa prvotno napisa
Sta ti je majcinstvo,osjetila je trudnocu,puno srece ,oni su dokaz da je puno prepreka za trudnocu ,u glavi :D :D :D :D
beberonka prvotno napisa
To je bilo presudno. Dan kad sam predala papire već sam bila trudna 4 dana, a da to još nisam znala.
Moja mišica ima već 10 mj. Ali mi smo ucrtali to posvojeno dijete u naša srca i to je sljedeći korak i onda još jedno biološko, a uvijek sam govorila da je jedno dosta. A sada mi se čini da ne mogu stati.
kako sretna prića :D :D :D ,želim vam puno sreće da djećica dođu u vaš dom što prije , radost već imate u svom velikom srcu![]()