Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Jel' se i vi linjate?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joooj kad se sjetim...meni je jaaako dugo opadala kosa ma u pramenovima ! ni danas nije baš nešto ali puno manje opada..puna mi je kuća dlaka(ne psećih nego mojih :shock: ) !!
    sjećam se koristila sam onaj vichy šampon ali neznam baš da li je djelovao :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da otpada!? Još bih i periku mogla napraviti od izgubljenih vlasi. I da sve bude još luđe - počela sam sijediti. (nepune 32 godine. Sami procijenite je li to rano ili kasno)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kulenova_seka prvotno napisa
    Da otpada!? Još bih i periku mogla napraviti od izgubljenih vlasi. I da sve bude još luđe - počela sam sijediti. (nepune 32 godine. Sami procijenite je li to rano ili kasno)
    Ja sam prve sijede dobila s 18, govorili su mi da su 1 ili 2 sijede vlasi sreća . Zato sam (valjda od silne "sreće" koja me u životu pratila) s 25 postala plavuša (da prikrijem sijede), a sad (još malo pa 36) se ispod farbanih kriju prirodni pramenovi.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma, još mi je ostao nekakav socijalni repić, kada se prefarbam režem i to :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni opada godinama i uopće ne znam kako još imam kose

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni je pocela opadati ima par tjedana u sve vecim i vecim kolicinama, kosa mi je stalno u repu a ipak dlaka svukuda ima, a sad je pocela opadati i malenome kosa pa i njegovih dlaka po krevetu....(mm isto pomalp opada ali je to old news)

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u obje trudnoće mi niti dlaka s glave nije otpala, ali nakon poroda sam mislila da ću očelavit
    frizerka mi je preporučila vichyev crveni šampon i kapsule
    sad neznam jel su kapsule i šampon pomogli, ali nakon pola kure je kosa prestala ludo opdadati, mislim sad se linjam u granicama normale ( proljeće i jesen pojačano )

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja se hvala bogu ne linjan....barem ne u velikoj mjeri!!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kaj mi s nogu dlake ne popadaju, nego s glave

da, linjamo se svi. i mali i ja (nadam se mi privremeno) i MM. stariji klinac čuva čast familije
    najgore mi je kad si namažem usta s labelom ili sjajilom, pa se zaboravim i poljubim maloga u glavicu; onda pol sata pljuckam i gutam dlake

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •