-
Ja sam prije imala japanske prepelice i nema toga što od tih jaja nismo radili. Čak i kremšnite ( zamisli si odvajanje žutanjka i bjelanjka). S njima možeš sve što i s običnim kokošjim jajima, s time da ti na jedno kokošje ide 5-6 prepeličjih. Jako zgodno izgledaju pečena na "oko", fina je i kajgana sa dodatcima ili bez njih, razni kolači, frape, mi smo čak radlil i Španjolske Ptičice iliti teleći šnicli, tanko istučeni, pa unutra urolati krišku kiselog krastavca i po jedno kuhano prepeličje jaje ( inaće se stavi 1/4 kokošjeg), šnitica pršuta ili kakve šunke i sira. Sve zarolaš i nabodeš čačkalicom da se ne otvara te pripremaš na saft s rjačicom. Joj sada sam odmah gladna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma