Nezgodno je ovako komentirati te situacije. Mislim da bi u svakom slucaju trebala uzeti u obzir i te "otezavajuce" okolnosti tipa umor.
Ne znam kako je kod drugih, ali kod nas je time out koristen samo jednom ili dvaput. Isto zbog udaranja mislim. Ali, ja je tada nisam nigdje odvela ili zatvorila nego nakratko posjela kod sebe na kauc. I kad je prosla neka minuta, dvije, ponovo sam u par rijeci objasnila sto nije bilo u redu. ja imam neki film u glavi da izoliranje bilo kakve vrste nije bas dobro pa sam se odlucila na tu varijantu da mora sjesti dok se malo ne umiri, ali kod mene.
Ona sad nekad zna recimo ustipnuti ili zabosti prst u oko, ali to bude obicno kad je drzimo u rukama. (isto kad je umorna, nervozna i sl.)U tom slucaju joj kazem da to boli i da cu je spustiti na pod ako ponovi. Ako ipak ponovi onda je spustim na pod. Obicno se rasplace, ja joj kratko kazem opet da to boli i npr. da se necemo igrati ako i dalje to bude radila. Onda ona mene ili muza zagrli i uglavnom bude ok kasnije.