Evo da i ja javim naše iskustvo: počela sam raditi kad je maloj bilo 2 i pol mjeseca. Radna okolina je relativno "razumna", tako da mogu skočiti doma i nahraniti je 1-2 puta na dan (radno vrijeme mi je cca 10 sati), a nekad mogu nešto i od kuće obaviti. U međuvremenu dobije moje izdojeno mlijeko (Nukova izdajalica), i **** 1. Cicu hoće i dalje (možda zato što sam zbog oštećenih bradavica počela dojiti sa (kršitelj koda)ovim šeširićima). Bočice smo probali razne, i zadržali se na (kršitelj koda)ovim - imaju široku dudicu i nekako mi se čini da joj najbolje odgovaraju. Sve skupa (i grickalice za zubice) steriliziram u otopini koja se napravi od tablete (ima za kupit u Tubo limachu - cca 30kn pak 30 kom), i koja traje 24 sata. Imam i sakupljače mlijeka (Turbo limach, cca 30 kn) koje koristim kada ne mogu na vrijeme doma (a upijajući jastučići mi tada ne pomažu, tj. napune se mlijekom, pa nisu ugodni za nošenje), kao i kad dojim za drugu dojku zbog potočica koji ponekad imam. To mlijeko joj također dajemo prije bočice. Eto... Baš sa se raspisala, nadam se da je barem malo korisno