Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Dr. Ratko Matijević

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Dr. Ratko Matijević

e sad, ima li netko iskustva s ovim doktorom koji radi na Svetom duhu?Naime, za porod hoću vezu doktora, spremna sam i platiti kako bi se tijekom poroda psihički umirila znajuć da netko tamo ipak ima koristi malo paziti na to kako teku stvari kod mene. Znam, neće meni niko stajati nad glavom i nositi me ko kap vode, ali psiha puno znači i nju se da prevariti na ovaj način. Obzirom da ja njega ne znam, ali sam čula da je dobar, ima li netko iskustva s njim?

fala

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bila sam kod njega na pregledu. Svaka preporuka: doktor je vrlo pristupacan i srdacan, umirujuci. Ostavio je i meni i mm jako dobar dojam. Zvala sam ga tjedan dana kasnije da mu procitam neke nalaze i odmah me se sjetio, cijele price... to me se bas dojmilo.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam dva puta rodila na SD i općenito sam bila tamo prezadovoljna.

Dr. Matijevića sam vidjela jednom kad sam bila na kontroli pred porod a mijenjao je dr. Ujevića kod kojeg sam išla i nekoliko puta na viziti... i ostavio mi je jako dobar dojam

... ali vjerojatno će se javiti cure koje su s njim imale više kontakta

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Doktor je odličan, ali mislim da ga nećeš moći platiti da bude na porodu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kada kažete da ste bile kod njega na pregledu, to znači da ste išle ono par puta prije poroda ili kaj? ja idem privatno i ne znam kada se treba na pregled javiti u bolnicu poroda.dakle on nije nikada prisutan na porodu?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako ti je bitno da ti je samo na porodu preporučujem ti da si radije nađeš babicu jer ona puna više znači i vodi cijeli porod.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako se nalazi babica? :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa isto kao i da ti doktor bude na porodu tj. preko veze ili para.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je Matijević prtio trudnoću i nisam imala ni jednu primjedbu. Čovjek je naprosto super, i kao liječnik i kao osoba.
    Došla sam kod njega preko veze, ali sam shvatila da sam isto tako mogla doći i sama jer ako nisam imala uputnicu svog primarnog ginekologa, morala sam taj pregled platiti nekih 150 kuna, za što sam dobila račun.
    Za sam porod mi je odmah rekao da će biiti tamo ako bude njegova smjena, a ako ne, onda je njegov dolazak neizvediv. Uopće nije ostavio prostora da sad ja njemu nešto ponudim. Stvar je bila ili-ili.
    Da sad ne gnjavim s detaljima, mislio je da je najbolje da me naruči na inducirani pa je to napravio kad je bila njegova smjena, ali ja sam tu noć dobila trudove i kad je on došao, već sam bila pola sata do samog poroda. On je cijelo vrijeme bio u blizini, ali su pored mene cijelo vrijeme bile babice i one su me zapravo porodile. On je provjerio prije je li sve ok, i došao je poslije vidjeti trebam li šivanje, a nakon pola sata me došao pitati za cjelokupan doživljaj poroda i usporedbu s prijašnjim.

Uvijek bi ponovo išla k njemu i svakoj prijateljici bi ga preporučila.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U mom slucaju tako nesto ne dolazi u obzir, ali hvala za informaciju. Jednostavno mi nije bilo jasno GDJE uopce upoznati primalju nego tek taj dan kad dodjes u radjaonu... Pa sam pomislilia da neke bolnice imaju mogucnost da se upoznas s primaljama i sl. Ovo s placanjima bilo cega i koga u sustavu javnog zdravstva bez racuna i opcenito mito su mi

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Loli, puno hvala na informacijama, to s induciranim porodom je skroz ok, naruči te i ti dodjes i mirna si. jedna moja poznanica je tako išla, naručili je, dali drip pa epiduralnu, uglavnom prespavala je porod doslovno, naslkavala se s malom bebom kada je ona izašla i otišla je spavati. porod joj je bio za poželjeti. nije imala onaj grč koji imaju žene kada čekaju doma da dobe trudove, pa voda, pa čep, pa jel krenulo ili nije...sve je to izbjegla. babicu nemam ni jednu, niti znam ikoga ko zna neku.a ne znam kaj da radim jer sada trudnoću vodim privatno, pa mi se baš nejde u onu bolničku ambulantu jer mi je nekak depresivna, te sam to mislila ostavaiti za zadnjih 2 mjeseca npr. kaj misliš o tome?ili si ti išla odmah kod njega?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

To si induciranim nije baš takva bajka, mislim da ima cura koje puno znaju o tome pa se možda jave. Ja sam bila sretna što sam na kraju spontano dobila trudove, a iskreno rečeno, nisam sigurna niti da bi se on odlučio za indukciju da nije bilo indikacija. Naime, moj drugi porod je trajao izuzetno kratko pa je postojala bojazan da treći put ne bih stigla na vrijeme stići do bolnice. Kako je plodna voda već u srijedu bila mliječna, on je dogovorio porod za slijdeći ponedjeljak, tako da izbjegnemo rađanje "na semaforu".
    S čekaonicom nije tako strašno, nisu prevelike gužve jer ne naručuju više od određenog broja. Meni se događalo i da sam kod privatne gin. čekala duže nego kod Matijevića. Važno je samo naručiti se na vrijeme, bar 3 tjedna ranije.
    Pred kraj trudnoće mislim da ionako ginekolozi daju uputnice za preglede u bolnici. Ma sve ti je stvar dogovora. Odi jednom, plati 150 kuna i pitaj ga sve kaj te zanima. On je stvarno normalan i ništa mu neće biti čudno.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

O Matijevicu sam cula samo najbolje. Ali ja osobno sam ga, nazalost, ocito ulovila na los dan. Bila sam na induciranom pobacaju u 22 tj. i on mi je jednom prilikom stavljao onaj prokleti gel. Uzasno me boljelo i molila sam ga da malo stane ali njemu se valjda nekud zurilo pa je forsirao. Tek kad sam ja "pukla", zakacila mu se noktima za ruku i viknula da prestane, okrenuo se o ljutito otisao. Ja sam jos dobra 2 sata plakala zbog bolova. Stvarno nisam cvilidreta i svasta mogu podnjeti ali on je prema meni bio stvarno grub.
    Tako da ja nemam najbolje misljenje o njemu...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

osobno poznajem Ratka i mogu reci sve najbolje o njemu.On ti nece doci na porod ako nije njegova smjena ili si mu osobna prijateljica.novce mu nemoj ni pokusati ponuditi jer ce te doslovno izbaciti iz ambulante

mamaiema

Početno

Ja sam rodila prošle godine carskim rezom koji je radio dr.Matijević i sve što mogu reći je da je to jedini doktor koji osim što je stručnjak istodobno je i humanist što je danas kod ljiečnika rijetko.Nisam imala vezu nego sam prije poroda ležala na SD zbog nekih komplikacija i postala njegov pacijent jer sam ležala u sobi koju on vodi. ako ću ikad ponpvno postati majka želim samo tog doktora i ni jednog drugog

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa
    Loli, puno hvala na informacijama, to s induciranim porodom je skroz ok, naruči te i ti dodjes i mirna si. jedna moja poznanica je tako išla, naručili je, dali drip pa epiduralnu, uglavnom prespavala je porod doslovno, naslkavala se s malom bebom kada je ona izašla i otišla je spavati. porod joj je bio za poželjeti. nije imala onaj grč koji imaju žene kada čekaju doma da dobe trudove, pa voda, pa čep, pa jel krenulo ili nije...sve je to izbjegla.
    procitaj malo o rizicima i nedostacima dripa i ostalih intervencija, na podforumu porod i na portalu. inducirani porod moze izgledati ovako, ali takodjer moze i sve poci po zlu i zavrsiti vakuumom, carskim, traumom i za majku i za dijete. negdje se spominjalo da cak polovica induciranih poroda zavrsi hitnim carskim :/ pa ti misli.
    iscekivanje poroda ne mora znaciti grc i strah. sve je u glavi.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kako mene rastužuju ovakva razmišljanja o porodu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

znam, znam nije idealno, rekla sam samo da od cura koju su to radile čujem samo pohvalu. ja se ionako svega bojim, pa tako i toga, malo bi htjela epiduralnu a malo ne, jer se opet nečega bojim. kako god, hoću doktora nekog dragog da znam da imam nekog i to je to. daleko sam od poroda pa ću o ostalome još raspravljati. u svakom slučaju čekanje na porod izgleda mi kao grč i ne mogu se odagnati toj misli, ipak nadam se da će s mojom bebom biti sve ok i da ću se te dane veseliti njenom dolasku i zaboraviti na grč koji imam.što ću, takva sam, planer u svemu u životu...sve ima svoje vrijeme i mjesto, ne volim ništra preuštati slučaju i ne volim iznenađenja...
    dakle nam mjesta tuzi radi mojeg razmišljanja o porodu, tj. iščekivanju istog

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam prvo dijete rodila u Mekuru, vodio me slavni Podobnik, ne bih više nikada. Imam PTSP s prvog porođaja. Ne želim sad čovjeka ocrnjivati jer je u njegovome privatnome rodilištu kako čujem sve drukčije, ali takav podvojen odnos, (kada dođeš k njemu privatno i u bolnicu), to je završilo neopisivo loše.
    Prijateljica me danima nagovarala da sad kad sam ponovno trudna sve vodim kod dr. Matijevića i neizrecivo sam joj zahvalna na tome. Pa to je sasvim nešto drugo u svakome smislu. Tek sad vidim da tako pozitivan pristup nisam doživjela nikad i nigdje, ni kod kojeg liječnika, od opće prakse do drugih specijalista. Smiren, samouvjeren, koncizan, temeljit, pozitivan, stručan, human... bit ću slobodna pa ću reći i 'lijep', ali u smislu da ljepota čovjeka zbilja dolazi iznutra. Tako mi je nekako i bio opisan, ali nisam vjerovala. Ako vi možete vjerovati da to postoji, preporučujem Matijevića.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje,
    rodila sam prije 3,5 godine. Trudnoću kontrolirala od gotovo samog početka kod dr. Matijevića, koji je tad radio jednom tjedno u Viliju. Iako sam na prvi ultrazvuk došla kod dr. Radončića, i teška sam se srca prebacila kod drugog liječnika, ali eto prevagnulo je što dr. Matijević ipak radi u bolnici i meni je kao prvorotkinji to tad nešto značilo. Puno toga o porodu nisam znala. Dobro, sad znam. Naime znam da više sigurno ne bih pristala na inducirani porod dva tjedna prije termina, iako je beba bila dobro, CTG uredan, plodna voda bistra. Nakon pregleda u ambulanti na SD-u na takav me porod poslao dr. Matijević zato što sam bila otvorena dva prsta. Pa zar to nije dobro? Nikakve trudove nisam imala. Uslijedilo je prokidanje vodenjaka na koje me nitko nije ni upozorio da će se napraviti, DR. Matijević je taj dan radio, ali nije bio na porodu, došao je vidjeti kako ide i rekao da ću roditi za pola sata. Rodila sam nakon 6,5 sati stravičnog dripa, nesvjestice, nalijeganja na trbuh, ogromne epiziotomije, velikog gubitka krvi. Da nisam svjesna da se ja nisam znala izboriti za ono što želim, rekla bih da mi je dotični liječnik oduzeo porod.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj edamama prvotno napisa
    rekla bih da mi je dotični liječnik oduzeo porod.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ne znam dotičnog liječnika, niti sam ikad čula za njega.

Ali mene zanima kako je ovakav topic opstao dulje od 2 godine, a:
    1.) prvi post ove teme govori o protuzakonitoj radnji/tj. o mitu ili korupciji
    2.) Dotični liječnik bi da ovo netko pročita mogao imati gadnih problema, a možda nije ni kriv ni dužan, tj. možda ga se ne može potkupiti.

Hajde da je tema o doktoru pa da ljudi iznose svoja iskustva s njim, to još i nekako. Iako, ako se ne varam, ni to nije dopušteno pravilima foruma jer o osobi sa imenom i prezimenom negativno pišu ljudi s nickovima? :/

Ili je možda bolje da žmirim i ni ne otvaram ovakve teme

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne kužim, zašto bi mogao imati gadnih problema?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa meni bi bio dovoljan problem da se stvori priča o čovjeku koja možda nije istinita :/

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo malo moderatorskog objasnjenja
    u prvom postu korisnica spominje da je spremna platiti, ali nigdje kasnije ju se ne navodi da to i ucini, ili da je netko ucinio isto tako.
    Korisnici foruma iznose misljenje o lijecniku, nitko ga ne vrijeda niti po jednoj osnovi, niti se navode neki tracevi rekla-kazala, tako da ne vidim izmisljene price.

O negativnom iskustvu pise edamama, ali nigdje ne vrijeda niti insinuira na nesto sto bi moglo kompromitirati lijecnika, nazalost svi smo razliciti i nemamo sa svima iskljucivo pozitivno ili iskljucivo negativno iskustvo, dakle bilo bi malo bedasto da ostavljam samo pozitivna iskustva.

Ostavljam topik otvorenim za daljnju raspravu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nisam shvatila što Ninči hoće reći jer ne vidim ništa na ovom topicu radi čega bi dr. Matijević mogao imati problema, dapače za neke nezakonite radnje koje su spomenute jasno je rečeno da kod njega ne prolaze. Nekako mi je normalno i očekivano da postoje teme o doktorima koji se bave porodima na ovakvom forumu, ima takvih tema o masu doktora. A iskustva normalno da su dobra i loša, meni je Ratko MAtijević spasio život, doslovno, ali dozvoljavam da ga je netko doživio i drugačije od mene.

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni je dr. Matijevic vodio sve tri trudnoce (sto u Viliju sto na Sv. duhu) ali me niti jednom nije porodio.
    Poradjali su me babica Goga/Zeljka, dr. Blagaic i Serman jer su oni bili u smjeni.
    Svaki put sam bila zadovoljna i preporucila bih Ratka za vodjenje trudnoce jer sam cula da je jako dobar sa UZV.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni je dr matijević bio na drugom porodu, jer sam došla u njegovu smjenu. ranije sam bila na par pregleda kod njega, pitao me jel želim roditi kad sam bila 3-4 cm otvorena, ja sam rekla da mi se ne žuri, i to je bilo to. nije inzistirao.

na samom porodu mi je htio leći na trbuh, ja sam ga zamolila (ok, rekla mu, ali to grubo zvuči ) da to ne radi, i odmah je prestao.

tako da mi se čini pretjeranim tvrditi da je on nekome oduzeo porod.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hoću reći, ne djeluje mi kao takav tip, niti malo. ne možemo očekivati da će netko za nas napraviti plan poroda i provesti ga u djelo.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je on bio najbolji doktor na SD-u na kojem sam provela mjesec dana u prvoj trudnoći.
    nije me porodio, jer se na kraju porađaš sama ne treba ti doktor

na porodu je bila babica i jedan kineski doktor koji je slabo pričao hrvatski

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam htjela prirodni porod, a sve što je uslijedilo nije imalo nikakve veze s tim. Baš zato carski nije dolazio u obzir, osim ako se baš mora. I razgovarali smo cijelu moju trudnoću o tome, tj. da neću epiduralnu, indukciju itd.da želim čekati prirodne trudove. Tada je na SD-u bila gužva, kao i uvijek, nisam htjela ostati u bolnici, ali je dr. inzistirao da bolje budem tamo pod kontrolom jer sam se počela otvarati. Ponovila sam da bih išla doma, ali nakon što sam vidjela da zaista inzistira, to sam shvatila u smislu da ipak on zna najbolje. Ja sam samo znala da još nisam spremna roditi. Na indukciju sam poslana nakon što sam u bonici provela samo jedan dan. Dobro, mogla sam odbiti. Nisam se snašla, nije me pitao to jutro želim li ići roditi, nego je rekao da je beba "zrela" da ide van. Ništa mu ne zamjeram. Ali sve o čemu smo razgovarali palo je u vodu tog jutra kao potpuna amnezija. Ja sam ga poslušala, tko mi je kriv. ipak mi je to pomoglo da puno toga povezano s porodom osvijestim, steknem hrabrost za traženje onoga što želim pri porodu, tako da svako iskustvo nosi svoje. Medicinski, sve je napravio dobro. A ja se nisam osjećala zbog toga dobro, još dugo mi je bilo teško što je sve tako ispalo, iako sam bila presretna da je s bebom sve u redu.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    Evo malo moderatorskog objasnjenja
    u prvom postu korisnica spominje da je spremna platiti, ali nigdje kasnije ju se ne navodi da to i ucini, ili da je netko ucinio isto tako.
    Korisnici foruma iznose misljenje o lijecniku, nitko ga ne vrijeda niti po jednoj osnovi, niti se navode neki tracevi rekla-kazala, tako da ne vidim izmisljene price.

O negativnom iskustvu pise edamama, ali nigdje ne vrijeda niti insinuira na nesto sto bi moglo kompromitirati lijecnika, nazalost svi smo razliciti i nemamo sa svima iskljucivo pozitivno ili iskljucivo negativno iskustvo, dakle bilo bi malo bedasto da ostavljam samo pozitivna iskustva.

Ostavljam topik otvorenim za daljnju raspravu.
    ...hmm...imaš pravo! Kad pogledam iz te perspektive, drugačije mi ovo izgleda

Ipak, znam par puta kako su moderatori skakali na samo spominjanje potkupljivanja, a ovo je valjda prošlo zbog starosti teme. :/

jantara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moje iskustvo sa dr. Matijevićem je završilo hitnim carskim rezom, zašto ne znam, " stvari" su se posložile krivo. dakle, prije tri godine rodila sam svoju princezu carskim rezom koji je došao kao izravna posljedica induciranog pobačaja.
    Nakon 40+5 dana preuredne trudnoće, zavšila sam u bolnici sa tlakom 140/100, iako penjanje po stepenicama sa +24 kg nije baš lagano.Dakle, nakon dva dana hospitalizacije gdje je tlak, moram to reći, bio školski 120/ 80, dr. Matijević se odlučuje na inducirani porod, jer zašto da ja čekam. To je jedan od onih dana kada vam se sve kockice krivo poslože, kada vas zapravo doktor i ne gleda jer je prevelika gužva,a njemu se žuri ili mu je samo naprosto "takav" dan. Ma ja to razumijem, halo, ljudi smo, ali kada čekaš život, upućuješ ga na svijet, pa želiš barem malo humanosti, suosjećanja za strah, podršku u tom velikom činu.
    E pa ja to nisam imala, porod je sa dva apliciranja prostangladinska ( valjda je to to) gela trajao 18 sati i završio hitnim carskim jer su padali djetetovi otkucaji srca.
    Ali uspjele smo i to preživjeti zahvaljujući dr. Blagajiću a djelomično i praznim boksevima u 2, 30 ujutro.
    Dakle, poanta je, želim da me dožive kao čovjeka, želim ga prodrmati i reći mu hej, ispred tebe nije broj 1322 već ta i ta, gledaj me, osjeti me i pomozi mom djetetu da ugleda ovaj prekrasan svijet, najmanje što želim je da me "porodiš".
    I još jednom na kraju, ne "krivim" ja njega zbog carskog, gela itd.
    Krivim ga jer na ključnom raskrižju on se pokazao kao loš prometnik, nadam se da me razumijete

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jantara,
    kao da čitam svoju priču s poroda. Također se dr. to jutro žurilo, bio je nervozan, ništa me nije pitao, osjećala sam se kao na traci. A ja sam ga bila tokom cijele trudnoće doživjela drugačije, kao zagovornika prirodnog poroda i bez previše medicinskih intervencija. O tome smo i pričali. A onda hladan tuš, kao kad nekome zaista vjeruješ, a on te povrijedi bez da je trepnuo jer nije ni svjestan da je morao drugačije. Nisam ni sanjala da ću dobiti "cijeli paket" (indukciju dva tjedna prije termina, a plodna voda skroz bistra, pa ja sam se bezbolno otvarala, zar to nije zapravo dobro? prokidanje vodenjaka, nalijeganje na trbuh, veliku epiziotomiju). Moja beba nije bila spremna ići van, moji hormoni nisu odradili svoje, i ono čega mi je najviše žao, ali zaista i dandanas žao, valjda zbog šoka od dripa toliko prije termina, mlijeko mi nije ni došlo, tj. došlo je skoro pa 10 dana poslije poroda, točno kad bi se izgleda sve prirodno dogodilo. Dojenje nam nije uspjelo, nije dojila ni dana, ništa. I što da kažem za dr., bolje ništa. jer izgleda da sam još ljuta što je tako postupio, a i na sebe jer se nisam usprotivila.

jantara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

edamama,
    ono što te ne "ubije", sigurno te ojača. Ja zasigurno znam da će drugi porod, ako ću imati te sreće da ga bude, a i truda mog muža , biti bolji, pamtljiviji (jer ovu strahotu nisam ni upamtila kao spada), jer sada znam kako se postaviti.
    Moje dijete je imalo tu "sreću" da doji i do dana današnjeg, 3 su joj godine, pa kao što sam se za to izborila izborit ću se i za porod dostojan čovjeka!
    A tebi i tvojoj "kiflici" puno sreće u novim životnim pobjedama!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

O dr. Matijeviću imam samo riječi hvale. Drugu trudnoću odlučila sam voditi kod njega jer sam nakon 1.5 mjesec hospitalizacije na SD u 1. trudnoći stekla o njemu jako dobro mišljenje. Trudnoću sam vodila kod njega u Vili-ju, pregledi jednom mjesečno, i što je meni bilo jaaako bitno, nije me vaginalno pregledavao. Sa 29 tj. poslao me u bolnicu zbog otvaranja i ponavljanja priče iz prethodne trudnoće, tako da smo se svakodnevno viđali mjesec dana. Smatram da je ovaj vremenski period dovoljan da stekneš dojam o osobi u njenim "bed" i "good" danima. Dojam na osnovu pregleda u prepunoj trudničkoj ambulanti ne može biti objektivan. On je doktor koji je poznat da puše i na hladno, no ja više cijenim takve, nego one nonšalantne pa kad pođe po zlu, kasno je. Od samog početka imala sam u njemu veliku podršku što se tiče moje odluke da pokušam VBAC. Sve mi je objasnio, razgovarao samnom o prednostima i rizicima. Poslao me na porod direktno sa svog pregleda u trudničkoj ambulanti jer sam bila 6 cm otvorena i pod trudovima. Nažalost na porodu mi nije bio.Kolege je zamolio da učine sve da uspijemo sa VBAC-om. Moram priznati da su dr. Blagajić i ostala ekipa koji su taj dan bili dežurni u rađaoni lagano kolutali očima u vezi moje odluke o VBAC-u, jer je beba bila preko 4 kg, ali je VBAC ipak na kraju uspio.

I na kraju, kad se već potezala priča o mitu , tvrdim da će vam, dr. Ratko doći na porod "od doma" jedino ako ste mu sestra, kuma ili bliska obiteljska prijateljica.

Da treći put budem trudna, definitivno bih ponovno izabrala dr. Matijevića!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Samo da se kratko nadovežem. Za dr. Matijevića imam samo riječi hvale. Potpisujem tvoju priču Emira jer moja su iskustva jednaka.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li netko zna jel dr.Matijević još radi privatno u Viliju i kako doći do njega?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj diddl prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko zna jel dr.Matijević još radi privatno u Viliju i kako doći do njega?

Radio je utorkom i četvrtkom poslije 16 h, ali novije informacije nemam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na njihovim stranicama piše da je stručni suradnik tamo,ali ...tko zna

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na njihovim stranicama piše da je stručni suradnik tamo,ali ...tko zna
    Pa zašto ih jednostavno ne nazoveš i pitaš ?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U Zagrebu postoji privatno rodilište za one koji žele platiti da bi imali liječnika od povjerenja kraj sebe na porodu. Sve ostalo je obično mito i korupcija. Ako netko ima nagon za takvim aktivnostima, ovaj forum mu zaista ne bi trebao biti podrška u tome.
    Posljednje uređivanje od marijanada : 28.01.2011. at 10:13

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zašto ih jednostavno ne nazoveš i pitaš ?
    Pa zapravo sam zbog toga i zbunjena- na stranicama piše jedno,a kad sam nazvala i pitala jel radi tamo -kaže ženska NE. ?????

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u rujnu je radio, nemoj pitat radi li kod njih nego reci da bi se naručila kod njega

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Matijević je u međuvremenu na SD postao v.d. ravnatelja pa je moguće da sad ima više obaveza u bolnici pa ne radi u Viliju (to je samo moja pretpostavka)

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Htjela sam se naručiti kod njega u trudničku ambulantu-SD na pregled ali nema ga više ni tamo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I dođi sad ti do njega! Niti se zna gdje radi niti kad...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

radi gore na patologiji trudnoće, al je teško doć do njega, ja sam bila naručena za četvrtak, ali je bio na nekakvom sastanku i pregledala me neka zamjenska dr.
    kad sam se naručivala, otišla sam gore, pokucala na vrata, a sestra samo što me nije pojela... da kaj si ja umišljam, da se ne može samo tako naručiti kod njega, blabla... a kad sam bila tamo s tom dr. ta ista sestra mi se klanjala do poda... wtf :S

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    Matijević je u međuvremenu na SD postao v.d. ravnatelja pa je moguće da sad ima više obaveza u bolnici pa ne radi u Viliju (to je samo moja pretpostavka)
    A mislim da i radi na med. fakultetu.
    Posljednje uređivanje od pepi : 31.01.2011. at 07:34

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •