-
Moje iskustvo sa dr. Matijevićem je završilo hitnim carskim rezom, zašto ne znam, " stvari" su se posložile krivo. dakle, prije tri godine rodila sam svoju princezu carskim rezom koji je došao kao izravna posljedica induciranog pobačaja.
Nakon 40+5 dana preuredne trudnoće, zavšila sam u bolnici sa tlakom 140/100, iako penjanje po stepenicama sa +24 kg nije baš lagano.Dakle, nakon dva dana hospitalizacije gdje je tlak, moram to reći, bio školski 120/ 80, dr. Matijević se odlučuje na inducirani porod, jer zašto da ja čekam. To je jedan od onih dana kada vam se sve kockice krivo poslože, kada vas zapravo doktor i ne gleda jer je prevelika gužva,a njemu se žuri ili mu je samo naprosto "takav" dan. Ma ja to razumijem, halo, ljudi smo, ali kada čekaš život, upućuješ ga na svijet, pa želiš barem malo humanosti, suosjećanja za strah, podršku u tom velikom činu.
E pa ja to nisam imala, porod je sa dva apliciranja prostangladinska ( valjda je to to) gela trajao 18 sati i završio hitnim carskim jer su padali djetetovi otkucaji srca.
Ali uspjele smo i to preživjeti zahvaljujući dr. Blagajiću a djelomično i praznim boksevima u 2, 30 ujutro.
Dakle, poanta je, želim da me dožive kao čovjeka, želim ga prodrmati i reći mu hej, ispred tebe nije broj 1322 već ta i ta, gledaj me, osjeti me i pomozi mom djetetu da ugleda ovaj prekrasan svijet, najmanje što želim je da me "porodiš".
I još jednom na kraju, ne "krivim" ja njega zbog carskog, gela itd.
Krivim ga jer na ključnom raskrižju on se pokazao kao loš prometnik, nadam se da me razumijete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma