-
O dr. Matijeviću imam samo riječi hvale. Drugu trudnoću odlučila sam voditi kod njega jer sam nakon 1.5 mjesec hospitalizacije na SD u 1. trudnoći stekla o njemu jako dobro mišljenje. Trudnoću sam vodila kod njega u Vili-ju, pregledi jednom mjesečno, i što je meni bilo jaaako bitno, nije me vaginalno pregledavao. Sa 29 tj. poslao me u bolnicu zbog otvaranja i ponavljanja priče iz prethodne trudnoće, tako da smo se svakodnevno viđali mjesec dana. Smatram da je ovaj vremenski period dovoljan da stekneš dojam o osobi u njenim "bed" i "good" danima. Dojam na osnovu pregleda u prepunoj trudničkoj ambulanti ne može biti objektivan. On je doktor koji je poznat da puše i na hladno, no ja više cijenim takve, nego one nonšalantne pa kad pođe po zlu, kasno je. Od samog početka imala sam u njemu veliku podršku što se tiče moje odluke da pokušam VBAC. Sve mi je objasnio, razgovarao samnom o prednostima i rizicima. Poslao me na porod direktno sa svog pregleda u trudničkoj ambulanti jer sam bila 6 cm otvorena i pod trudovima. Nažalost na porodu mi nije bio.Kolege je zamolio da učine sve da uspijemo sa VBAC-om. Moram priznati da su dr. Blagajić i ostala ekipa koji su taj dan bili dežurni u rađaoni lagano kolutali očima u vezi moje odluke o VBAC-u, jer je beba bila preko 4 kg, ali je VBAC ipak na kraju uspio.
I na kraju, kad se već potezala priča o mitu , tvrdim da će vam, dr. Ratko doći na porod "od doma" jedino ako ste mu sestra, kuma ili bliska obiteljska prijateljica. 
Da treći put budem trudna, definitivno bih ponovno izabrala dr. Matijevića!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma