Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Podstanari, postrojite se!

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Podstanari, postrojite se!

Evo mi se u četvrtak selimo iz majčinog i očevog stana u podstanarstvo. Stan je lijep, prostran, svjetao, dvije spavaće sobe i mir. Odlučili smo se nakon pet godina zajedničkog života gdje smo naučili da nam je bolje samima. Nas četvero. Istina da treba pljunuti 2500 kn za stan no još uvijek nemamo uvjete za kredit, za kupovinu našeg. No istina je i to da zapravo živimo dan za dan i ne planiramo mnogo. No zato ćemo stati na loptu i polako razmotriti sve opcije za naše vlastito blagostanje - kućicu u zelenilu, van Zagreba.
    Vrijeme nam je da se smjestimo jer cure nam rastu...

Zanima me kako vi? Zašto ste podstanari, ako jeste? Ili ste bili...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi bili. Dvije godine na početku braka. Opciju suživot s roditeljima nismo uopće razmatrali. Znali smo da će se 'nešto riješiti' (po pitanju stambenog prostora; hvala svekru i svekrvi!) pa smo vrijeme čekanja odlučili provesti u 'vlastitom' prostoru.
    Prije tri godine, uselili smo u svoj stan (bit će naš kad otplatimo kredit).

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo prijavljujem se ...
    Podstanar sam zadnje dvije godine.Naravno da je puno dati 2500kn mjesecno plus 1500kn rezija...
    Mislim da se od jedne place to ne moze...
    Kupila sam stan,ali jos nisam uselila...jel drazi mi je placati kredit i bar znam da placam nesto svoje...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nemojte da ja počnem..bili podstanari 2 godine.ja ostala trudna, navrat-nanos kupili stan kojem je bila potrebna adaptacija.za to vrijeme,jer nismo bili u mogućnosti plaćati i podstanarstvo i kredit, uselili k mojima koji ionako žive u zgradi gdje smo i kupili stan.to je trebalo biti rješenje za 2-3 mjeseca dok ne uselimo. to je bilo prije godinu i 2 mjeseca. ključna riječ:majstori.
    i da...još uvijek nismo uselili...stan je gotov, praktički pred useljenjem, zvali smo dimnjačare za atest jer smo stgavljali novi bojler, test ispao negativan. potrebna adaptacija dimnjaka. to se rješava od strane zgrade sa upraviteljem.samo kaj je ljeto i stanari su većinom na moru, pa moramo čekat jesen da se nekaj pomakne s mrtve točke.
    dotle ćemo se ili rastat ili poubijat... nas 6 u trosobnom stanu, pola stvari su mi u kutijama ili u podrumu...mi već 14 mjeseci spavamo u dnevnom boravku,nemre ti nitko doć u posjetu, nemaš mira 2 minute i tak...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

petarpan - jesam ja to dobro pročitala? 6 (šest) ljudi u TROsobnom stanu - i gužva? :?

kakve veze ima dimnjačar i kutije? pa to možeš staviti u taj stan... a ako je pred useljenjem - valjda možete tamo spavati? sve ostalo možeš kod mame...

nas četvero (kad sam bila klinka) je uselilo u jednu sobu. s tim da kuća nije bila ni približno dovršena. falio je zid u hodniku, i svaki dan smo izbacivali snijeg... a kroz taj hodnik smo prolazili u kuhinju.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

trosobni stan podrazumjeva 2 spavače sobe (u jednoj starci, u jednoj brat) i dnevni boravak (nas troje)...
    stvari ne mogu uselit dok se ne obave sitne finese jer ne bih htjela da mi se išta uništi...ovdje gdje jesam nemam ormar,odn.mjesta u istom.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    trosobni stan podrazumjeva 2 spavače sobe (u jednoj starci, u jednoj brat) i dnevni boravak (nas troje)...
    takav stan smo mi zvali DVOsobni... jer dnevni boravak je DNEVNI boravak...

sitne finese? ... moj pojam takvih finesa je npr. da mogu zaključat vrata, da mi prozori ne otpadaju, da žbuka ostaje na stropu...

daj se opusti...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tako ti je bilo u doba komunizma, pa smo i mi zvali dvosobno. onda su došli novi ljudi i smislili nova pravila pa se sadd zove trosobni..

e,da..i pozivam te da provedeš jedan vikend s nama, pa da se probaš opustit i javiš mi kak ti ide

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e,da..i pozivam te da provedeš jedan vikend s nama, pa da se probaš opustit i javiš mi kak ti ide
    meni bi bilo ok... samo ne znam kak bi bilo vama...

ja mislim da bi se ti nakon toga dobrovoljno preselila u stan bez finesa...

(vidiš kako bih ja napravila dobro djelo )

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi smo bili podstanari godinu i pol. Ni u jednom trenutku nam nije palo na pamet da bi živjeli s roditeljima. Moja mama nam je nudila da dođemo kod nje (velika kuća, ona je tada bila sama sa bratom...sad se brat oženio) i bez obzira što se jako dobro slažemo jednostavno sam željela svoj mir. Da počistim kad mi se čisti, da skuham kad mi se kuha i sl. Imali smo sreću da je MM-ova baka imala stan od cca 37 m2 u kojem je do prije par mjeseci živjela MM-ova sestra sa svojom obitelji. Sada je ona kupila veći stan, mi digli kredit i isplatili joj njezin dio i napokon smo u svome. Samo što nam ni to nije konačno rješenje, planiramo još kikača, a stan je relativno mali tako da ćemo za par godina opet morati smišljati neko novo rješenje. Ali ipak je drugačiji feeling kad si u svome pa makar i jedno i pol sobnom stančiću

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    meni bi bilo ok... samo ne znam kak bi bilo vama...

ja mislim da bi se ti nakon toga dobrovoljno preselila u stan bez finesa...

(vidiš kako bih ja napravila dobro djelo )
    ajd sad da ti ja pojasnim šta ja smatram finese nakon godinu i sitno radova, pa da ti vidiš jer je to dobro djelo...

nema podova...ima šuta...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za godinu dana napraviš kuću. kakav to pod želiš - a da se ne može napravit u nekom pristojnom roku? :?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

o, najnormalniji laminat. problem je što majstore muči podloga. ispod starih parketa bijahu daske, ispod dasaka rupe, u rupama brdo šute...pa zapelo..svi se kao čohaju po glavi i viču hm,hm, da trebalo bi...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad smo malo zachatale podstanarski topik... moja prijateljica je godinama bila podstanar.

na kraju je kupila takav stan. uzela je malj, SAMA razbila pregradne zidove, SAMA raskopala pod - i iznesla vreće i vreće šute. a onda je pozvala majstore, i rekla im kakav pod želi... kako je uštedjela na majstorima svojim radom - stavila si je neki ludo skupi parket...

ja sam bila podstanar 17 godina. a da sam si mogla srediti par svojih kvadrata - mislim da bih izučila i za električara i vodoinstalatera, i zidara, i parketara...

eto, neću više... da me ne opale mlotekom...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bili smo podstanari prve 2,5 godine, i S. se rodio u podstanarstvu
    mislim da nam je to bio jedan od pametnijih poteza, i nismo nikad pozalili tih x tisuća kuna koje smo dali za najam i rezije, to je bila placa za slobodu i danas se raznjezim kad gledam fotke, i nekako mi je toplije oko srca kad se provezem tim dijelom grada.
    ljudi kod kojih smo stanovali su bili (i jos uvijek jesu) prekrasni (to je sigurno detalj koji puno pridonosi mojim lijepim sjecanjima na podstanarstvo), ostali smo u vezi s njima, i danas se cujemo i tu i tamo ih posjetimo

otisli k familiji radi odluke da pocnemo ozbiljnije stediti za samo svoj prostor. malo se otegnulo, ali nadam se da budemo uskoro konacno i to realizirali

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Podstanarstvo

Mi smo podstanari.
    Okrečili, iznijeli njihov namještaj u podrum (mm i moj brat), posudili kombi od mog šefa i donijeli u njemu svoj trosjed, fotelje...)mm, moj brat i prijatelji). Najgore mi je što nije bilo čisto - štoviše, bilo je dosta prljavo
    Makli neke njihove tepisone, kupili linoleum.
    Emajlirali kadu.
    MM se popeo na krov, pa onda još na neki stup da bi stavio antenu za TV (vlasnici su rekli da nitko nije imao problema s prijemom).
    WC se zaštopao 2-3 puta.
    Sifon u kupaonici sam očistila...nekako (malo gadljivo,al ajde) - moralo se jer nije išlo ni sa solnom kiselinom ni sa sredstvima za odštopavanje.
    Preko Oglasnika smo kupili meni stvarno prekrasne ormare i evo dok ovo pišem gledam po dnevnom boravku i zaključujem kako tu nema niti jedne stvari od vlasnika.
    (Tepih im je relativno OK, očistili smo ga i zapakirali u podrum do zime.Sad po ljetu nam je lakše bez njega.)
    Stan je sam po sebi lijep, prostran, a to što nije bio baš dobro održavan...to je do korisnika...
    Mi smo također "samo"korisnici, ne vlasnici, ali na taj prostor gledamo, posebno ja-priznajem!) kao na svoj dom. I zato se oko njega trudimo koliko god možemo (fizički,vremenski,financijski).
    Koliko primjećujemo, vlasnici to ne cijene baš nešto, ali nema veze.
    Prijašnji stanodavac je takav odnos jako cijenio, sprijateljili smo se.
    Naša djevojčica je dakle mali podstanar a prva adresa joj je adresa na kojoj stanuju moj brat,šogorica i nećakinja jer, kao i većina,nismo prijavljeni na ovoj podstanarskoj adresi.
    I naravno da mislimo i kombiniramo kako da se domognemo svog vlastitog stana. Ali trenutno, a to "trenutno" je već neko duže vrijeme, sam se prestala nervirati,izjedati i sl.oko toga. Ne zato kaj sam flegmatična, "jako mudra" (moš si mislit!) ili sl.Jednostavno nemam snage za to.
    I s druge strane, sigurna sam da ćemo uspijeti! (Po sistemu "think pink" )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam prvo bila podstanar sama (3 godine), onda godinu dana s tadašnjim dečkom (sada muž). I taman 2 tjedna prije nego se Rina rodila kupili smo kućicu. Sad nam je premala i krećemo gradit kućicu po mjeri za nas četvoro, a ovu u kojoj smo sad ćemo prodati. Ja kad god negdje uselim mislim da se više nikada nećemo seliti, a evo, život kaže drugačije...

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    bili smo podstanari prve 2,5 godine, i S. se rodio u podstanarstvu
    mislim da nam je to bio jedan od pametnijih poteza, i nismo nikad pozalili tih x tisuća kuna koje smo dali za najam i rezije, to je bila placa za slobodu i danas se raznjezim kad gledam fotke, i nekako mi je toplije oko srca kad se provezem tim dijelom grada.
    ljudi kod kojih smo stanovali su bili (i jos uvijek jesu) prekrasni (to je sigurno detalj koji puno pridonosi mojim lijepim sjecanjima na podstanarstvo), ostali smo u vezi s njima, i danas se cujemo i tu i tamo ih posjetimo

otisli k familiji radi odluke da pocnemo ozbiljnije stediti za samo svoj prostor. malo se otegnulo, ali nadam se da budemo uskoro konacno i to realizirali
    Joj, ovo je naša životna priča. Dani podstanarstva - medeni mjesec u odnosu na današnju svakodnevicu.
    Otišli smo iz prekrasnog, povoljnog stana od 125 kvadrata u sobicu 3x3. Ostatak sređujemo polako kako financije kapaju.
    Otišli smo rođakinji MM koja se činila medenom, za uzdržavanje. Kako je prije useljenja trebalo srediti infrastrukturu (vodovod, plin, kanalizacija) pošteno smo se istrošili, o adaptaciji da ne govorim. Rekli smo da ne idemo bez ugovora, ali smo na kraju otišli. Kobna pogreška. Ni dan danas (prošle su 2 godine) nemamo ugovor. Kad joj se spomene navedena tema, počinju scene i govor kako je ona svoje uzdržavala 36 godina dok nije dobila ugovor, da se moramo dokazati... Uglavnom, noćna mora jer ne možemo otići zbog kredita i svega ostalog što nas je prikovalo za nju. Inače, da ti problemi ne postoje bilo bi nam bajno jer obožavam ovo mjesto i sve blagodati prirode koje imamo u paketu s kućom. Nedavno smo se dogovorili da više nećemo ulagati u ništa nepokretno. Gdje nam je prije bila pamet?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam podstanar jos samo tjedan dana,a onda se selimo u nas stan :D

i ja sam od onih kojima zivot sa roditeljima nije padao na pamet

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

petar pan, molim te reci mi koji su objektivni razlozi da brat (tvoj ili TM-ov) ne spava u boravku a ti sa djetetom i suprugom u spavaćoj sobi? :? :?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

na kraju je kupila takav stan. uzela je malj, SAMA razbila pregradne zidove, SAMA raskopala pod - i iznesla vreće i vreće šute. a onda je pozvala majstore, i rekla im kakav pod želi... kako je uštedjela na majstorima svojim radom - stavila si je neki ludo skupi parket...
    volim ovako sposobne i snažne žene, jer sam sama prilično nesposobna.

ali, petarpan, ne preporučam ovakvu rabotu: ako je pod/strop od drvenih greda, gdje su šupljine ispunjene šutom, pa možda zalijepljene trstikom... svakako savjetujem da se zove netko tko će procijeniti što i kako treba napraviti.
    ako majstori koji se time bave ne znaju što bi, zovi statičara ili nekog iskusnijeg građevinca: nema smisla da nekoliko mjeseci po useljenju shvatiš, ne samo da si bacila novac, nego i da život u tom prostoru nije siguran.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Apri jel ti radiš u nekoj arhitektonskoj firmi?
    Kod nas su se doma od jučer pomaknule stvari, pa ćemo sad uz naše preseljenje tražiti zemljište za izgradnju kuće...:D Pa da znam...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

radim sama.
    samo interijere, nemam živaca za papirologiju i ganjanje dozvola, radila sam to 15 godina i - dosta!
    ali, mogu ti naći nekoga.

da ne budem skroz off topic...

Bili smo podstanari 14 mjeseci, koliko je trebalo da nam se napravi kuća.
    I Orka se rodila u podstanarstvu.
    Stančići su bili prekrasni (oba u istom kvartu, oba tridesetak kvadrata, oba sa jako puno svjetla i oba visoko u neboderu).

Nikada ne bih pristala na život u zajednici, iako je moja, prilično velika, soba u roditeljskom stanu bila potpuno prazna.

Kad je dijete imalo 9 mjeseci, uselili smo u našu kuću i još je uređujemo.
    Kad ćemo završiti... ne zna se!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e, da...
    u cijeloj toj priči je super i moja mama koja je odmah rekla kako nas ne bi ni primila
    radije bi nam plaćala podstanarstvo nego da se guramo.
    na sreću, mogli smo sami plaćati...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bivši podstanari sa 6 godina staža.....Iz garsonijere u prizemlju preselili na kat malo prije Leinog rođenja.
    Da mogu vratila bih se odmah tamo mada sad imamo svoj stan, bilo nam je predivno.
    Nikad nismo ni razmatrali da živimo sa roditeljima i nikad nismo požalili novce koji su otišli u tih 6 godina.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    radim sama.
    samo interijere, nemam živaca za papirologiju i ganjanje dozvola, radila sam to 15 godina i - dosta!
    ali, mogu ti naći nekoga.
    Odlično! Kad krenemo u realizaciju želja, šaljem pp.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo,mi smo podstanari oduvijek,tj.od početka zaj.života i bit ćemo još neko-nadam se ne predugo- vrijeme
    lijepo nam je i ništa nam ne fali,gazdarica nam je dobra,ne gnjavi nas,mi sada preko ljeta odlučili sve obojat i sredit da se osjećamo ko doma i u biti ja ne osjećam previše da to nije moj dom,tj.nastojim osjećat da je
    Sljedeći stan u koji idemo je,nadam se,naš.
    Ako naiđeš na dobar stan i dobre gazde(nama je ovo 4.stan,prva 2 koma,druga 2 super) onda ni ne osjećaš da nisi na "svome"

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Ako naiđeš na dobar stan i dobre gazde(nama je ovo 4.stan,prva 2 koma,druga 2 super) onda ni ne osjećaš da nisi na "svome"
    MI smo našli prediuvan stan u novogradnji. Nova je kuhinja a ostalo je sve naše. Prezadovoljna sam. A gazde, ispalo je ,su roditelji moje frendice s kojom sam se družila nakon srednje škole. dugo se nismo vidjele no evo razloga da se sretnemo ponovo...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i mi smo postanari vec godinu dana kupujemo sebi kucu samo nikako da se dogovorimo (sami sa sobom) gdje i kakvu bi mi bi punoooo prostora a toga u gradu bash i nema :/
    sad gdje jesmo super mi je i neplaniram seliti dok ne napravim svoje odmah mi je iznad firme i stan je 120 kvadrata + 25 kvadrata tarase sve je novo sagradjeno (u principu cijelu kucu smo uzeli u najam dolje 2 poslovna prostora i gore stan) izadje nas oko 5000 kn s režijama preko zime malo vishe.. gazda mi je zadji put u stanu bio prije 3 god. kad smo doselili :D ni u jednom trenutku se neosjecam "da nije moje"

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja sam podstanar sa curama, to mi je bila nazalost i jedina opcija nakon odlaska. Gazde imaju stan ispod nas, jako su nam dobri, vecina namjestaja je njihova, u biti gotovo sve, tako i ves masina, kuhinja sa aparatima, nije nesto novo, ali je ok. Prvih dva mjeseca nisu lipe uzeli za najam, a niti sada ne naplacuju punu cijenu s moje strane ja im svaki tjedan napravim generalku u stanu jer bi se u protivnom stvarno lose osjecala. Kada ispece zena kakav kolac, obavezno donese curama za sada funkcioniramo super.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    petar pan, molim te reci mi koji su objektivni razlozi da brat (tvoj ili TM-ov) ne spava u boravku a ti sa djetetom i suprugom u spavaćoj sobi? :? :?
    nema objektivnih razloga...zapravo, priča je duga i komplicirana, ali da sad ne plačem i slinim o svojoj bu-hu-huuuu tužnoj priči, bit će dovoljno da se zna ovo: njihov je prijedlog da doselimo na par mjeseci dok se naš stan ne zgotovi, i onda je počelo davanje do znanja da smetamo, da smo suvišni, i bla, bla sve u gorem i gorem stilu.
    skraćena verzija? moj 25-godišnji brat je nesposobni kretenčić kojeg maze i paze njegovi mamica i tatica.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

petarpan, oš da te upoznam sa svojom prijateljicom i njenim maljem?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sorci, samo malj?! jel raspolaže čim jačim šta ne ostavlja tragove...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da... vidovita je . možda bi njene riječi o tvom bratu bile jako oružje koje ne ostavlja (vanjski) vidljive tragove

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cijankalij?
    Ako neko nabavi, nek i meni malo prepusti..i mi sa mojima dok nam je kuća u izgradnji..

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, lakse malo!
    Burazu samo treba nac neku dobru zemsku i da vidis kak bu pobegel os staraca.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Cure, lakse malo!
    Burazu samo treba nac neku dobru zemsku i da vidis kak bu pobegel os staraca.
    žemsku je imal do nedavno, pa nam se i ona uselila
    sad sam sretna kaj je ljubav pukla, jedna duša manje u kukavičjem gnjezdu

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajme..petarpan..buraz ti je zbilja biser.
    Znam kak ti je, moj je vrlo slican.
    Treba im netko zbog koga ce pozeljeti osamostaliti se...inace nis od toga.
    Citam ovaj topic jerbo ako se ikad vratim u Hr tesko da cemo moc kupit nes svoje (bar ne tako brzo).
    Ali ove cifre rentanja... :shock: i to mi se cini puno previse.
    Ajme sva sreca da smo mi u zadnji cas kupili stan...bar tu na ovom hladnom sjeveru imamo nesto.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sorci daj vidi hoćemo li mi ikada otići od svekra

Mi nismo podstanari, živimo u svom domačinstvu ali djelimo dvorište sa svekijima, njihov je stan, mali je...Živimo tamo 5 godina i nikada nisam osjećala da je to moj dom. Čak ni sad kad imamo Ninu. Počeli smo si gore uređivati MALo veči stan ali znam da nikad neću bit zadovoljna dok sam pod njihovim krovom. Ali današnje mogućnosti, uvjeti, nula. Čudom se čudim i divim ljudima koji mogu uću u kredit za stan...meni je to sajns fikšn. Jaako bih voljela da smo na trećem mjestu, čak i da smo podstanari, da ih ne moram ni sresti u prolazu. Ne volimo se baš, slagali se jesmo do neki dan kad smo imali okršaj Čitam vas i pokušavam tink pink nadajući se da ćemo i mi jednom bit svoji :/

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Petar pan, baš mi je žao što ti vlastiti buraz ne želi pomoći i olakšati život dok se ne preselite. Očito mu paše da se koplja lome oko njega...

Mi živimo u kući s mojom bakom. 87 godina, manipulativna, navikla da sve bude po njenom i svi smo mi niža bića (njena djeca, mi unuci...). Ne mogu griješiti dušu, dala nam je cijelu etažu na raspolaganje ali kad se sjetim da u skoro svakom ormaru ima nešto njenih stvari (obilježavanje teritorija), dođe mi da vrisnem (hvala Bogu barem smo si kupili novu spavaću sobu). Plus što u ovih 2,5 godine koliko imaju njeni praunuci niije im dala ni kune za čokoladu, a mogla bi izdvojiti i 200-tinjak kn mjesečno (ima penziju od 3500kn). Nisam materijalist ali nijednom nije rekla "evo ti nešto love kupi djeci pelene". Ne bi ostala gladna.
    Zasad nismo u mogućnosti uzet kredit za stan, možda dok ja počnem raditi ako se izborim za veću plaću ili dok MM-u posao ne prohoda malo bolje...
    Kad se samo sjetim kako je MM-u i meni bilo lijepo dok smo bili mladi, ludi i PODSTANARI... :/
    Ma bolje da nisam počela pisati...

Uglavnom, petar pan, izdržite još malo pa ćete biti na slobodi. PUsa, vibrammmmm za završetak radova ~~~~~~~~~~~~~~~~~

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    volim ovako sposobne i snažne žene, jer sam sama prilično nesposobna.

ali, petarpan, ne preporučam ovakvu rabotu: ako je pod/strop od drvenih greda, gdje su šupljine ispunjene šutom, pa možda zalijepljene trstikom... svakako savjetujem da se zove netko tko će procijeniti što i kako treba napraviti.
    ako majstori koji se time bave ne znaju što bi, zovi statičara ili nekog iskusnijeg građevinca: nema smisla da nekoliko mjeseci po useljenju shvatiš, ne samo da si bacila novac, nego i da život u tom prostoru nije siguran.
    apri ako znaš nekoga tko me ne bude još godinu dana vlekel za nos, a još k tome i nije bezobrazno skup, slobodno javi na pp.
    danke

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

petarpan, sad mi je jasno zasto imas taj nick

nego imam i ja slicnog brata. samo fala bogu ne moram zivit s njim.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo da se i mi postrojimo,
    mada ne znam da li spadamo u tu kategoriju jer zapravo ne plaćamo gazdi za smještaj,
    taj stan u koji smo ušli nije bio baš osposobljen za život pa smo preko ulaganja u stan "prebili" stanarinu.

Tu nam se i Gabi rodio i zasad je jedini dom kojeg poznaje.
    Naši su planovi ( za neku neodređenu budućnost ) da kupimo montažnu kuću,
    Kako god okreneš, cijenom dođe isto kao i stan a imaš svoj mir.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •