iako mi se čini da je na ovom forumu zbilja već sve rečeno (nevjerojatno, što god tražim, već raspravljeno) uključujem se. Ja sam Karlova mama, olakšali ste mi prve tri godine i veselim se što ćemo se družiti. usput, ovo mi je prvi forum u životu
iako mi se čini da je na ovom forumu zbilja već sve rečeno (nevjerojatno, što god tražim, već raspravljeno) uključujem se. Ja sam Karlova mama, olakšali ste mi prve tri godine i veselim se što ćemo se družiti. usput, ovo mi je prvi forum u životu
super! daj napiši još nešto o sebi i svom karlu! gdje živite? kako vam je roda pomogla?![]()
Dobrodošla![]()
imam 33 godine, živimo na jarunu. karlo je super, ima super tatu, voli koncerte REM, individualac je i nekako istančan. probali vrtić, odustali, probat ćemo opet nagodinu. probali čuvalicu, nije išlo, čuvaju bake i dida. rode su mi najviše pomogle kao moralna potpora u tome da nema ništa loše u tome da voliš i slušaš svoje dijete. ali nije za odbaciti ni mooncup, ocat umjesto omekšivača...
ne znam kako sam u predstavljanju mogla zaboraviti da je karlo cicao do 2,5 godine, prestali smo kad je mama morala piti antibiotike i cikica se pokvarila
Bas mi je drago da si odlucila ukljuciti se.morska prvotno napisa
Dobrodosla!!!![]()
dobro nam dosla :D
Pusa Karlu![]()
Dobro došla! :D
:D dobro nam došli!
![]()
Dobro nam došli, i još duze ostali ovdje..![]()