Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: ZPB 2005. (24. dio)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro !!
    Sinoć smo mm i ja dva sata gledali i izdvajali fotke,posvađali se sto puta ,on bi jedne,ja druge,šta god da ja odaberem njemu nije dovoljno dobro,i tako....poludila sam uglavnom...da bi na kraju stavili tek jednu novu ,a ostale ćemo tokom dana,već sam bila zaspala za kompom dok se on odlučivao koja je dobra,a koja ne .
    Roko je isto,valjda se samo nahladio od tog silnog trčanja,a i inače je opće stanje super !!

Cure hvala vam puno,sa šalabahterom je pis of kejk !

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa

Cure hvala vam puno,sa šalabahterom je pis of kejk !
    I ja bih šalabahter!!!Spadam u računaloneznalice . Još kad bi mi netko šalabahternuo kako smanjiti ili izrezati sličicu pa da je stavim u avatar...stvarno sam neznalica x100.

Inače, J se razbolio. Počeo je kašljati, curi mu nos, a jutros je povratio bijelu slinu/vodicu nekoliko puta. Temp nema(37), ali je malo razdražljiv. mamino!
    Kod nas puše bura(sva sreća pa je naša uvala zaštićena od bure i možemo se kupati) i more se ohladilo na nekih 24 stupnja.
    Ponovno se potvrdila moja konstatacija da je najljepše ljetovati od kraja lipnja do 20.srpnja, jer je vrijeme najljepše i more najtoplije .

Trak, ozdravilice Roku.
    mial i tvojoj dječici, naravno.
    Stijena Patrikovoj izjavi, stvarno je presladak!
    Ostalima(malobrojnima)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Draga ,pošaljem ti šalabahter od cura,lako je-kad ti ja kažem,a što ne znaš pitaj njih,mene bolje ne

Puse ozdravilice i Juri !!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam skužila da ti nemaš album pa ću LIJEPO ZAMOLITI MIAL ili STIJENU ili tko čita,da ti pošalju kako se kreira sve izpočetka jer to ne znam !!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I jaaako mi je neobično što si s nama vikendom !
    pa morala sam spasiti što se još spasiti da
    mial se pakira, ode i ona.....
    wana uleti onako s kupanja
    pa i adminice imaju svoj prag tolerancije
    ...i odem ja tako u traktorkin album i mislim si sad ću se nakon onih "pisofkejk izjava" ( 8) ) nagledat prekrasnih rokovih slika do mile volje, a kad tamo, ona stavila jednu , ma za krepat
    a što se tič šalabahtera, samo prije onog našeg šalabahtera koji ti je poslala traktorka, moraš otići na adresi www.fotki.com i tamo se registrirati - u gornjem desnom uglu stisni "free sign up" i upiši korisničko ime i zaporku (i još neke podatke, ali kroz sve te vodi) koju moraš zapamtiti da bi se drugi put mogla loginirati.
    Uostalom, mislim da na Admin pomaže u nevolji imaš neke topice vezane za izradu albuma, pa možeš pogledati i tamo.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    ...i odem ja tako u traktorkin album i mislim si sad ću se nakon onih "pisofkejk izjava" ( 8) ) nagledat prekrasnih rokovih slika do mile volje, a kad tamo, ona stavila jednu , ma za krepat
    ...a onda sam stavila naočale i pogledala malo bolje
    Nisam samoj sebi mogla vjerovat, onda sam otišla ponovno i ukazale su se!!!!!
    zaboravila sam da sam doma na dial upu i da trebam "malo" pričekat da mi se otvore slike, a ne ko na adslu, ja dođem, a one sve već tamo otvorene
    , sorry
    al da su strašne, strašne su

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

IMAMO NOVE SLIKE !!! :D :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo mene luda kuća kod nas, spremamo se al još nije ništa spremno. samo papirići na sve strane da nešto ne zaboravim. moja bolnica spava pa i meni malo mira da si napunim baterije. zarazili smo i MM, mali još ima proljev al nema temp. vidjet ćemo kakvi će biti većeras i sutra ujutro, ako nisu svi zdravi odgađamo za utorak. baš mi se ne igra s tom virozom.
    wana http://online-image-resize.kategorie.cz/
    tu si smanjuješ sličice za avater tamo di te treži pixele napiši 100, a i imaš admin pomaže malo jasnije ak ne uspiješ javi na pp pa ću ti ja
    traktorka sam ti rekla kad se plavuše udruže eto ti mrak albuma. sličice su
    stijena da da moraš malo sad više misliti na našu trak da nam ne samuje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala cure !!!!!
    Da nije bilo vas,ništa od toga!!
    Mial-nadam se da ćete ipak što prije na more :D

Stijena-jesi ti na godišnjem?Kad ćete na Cres ?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam kako se stvorio onaj drugi prazni album,jel znate kako da ga maknem :? :? ,vidim da je par puta otvaran,a nema ništa,nešto sam zbrljala ,pa bi ga htjela obrisati !!
    Thnx curke....

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Trak, nemam riječi,slike su vam prekrasne,a Roko,što da kažem

Mial, Trak, hvala za upute, jednom sam nešto pokušavala,al, budući sam informatički polupismena, možda ću ipak nažicati i iskoristiti Marušku da mi to sredi

J i dalje kašlje, inhaliram ga i to je to. Danas ponovno MM otišao natrag za Split,a J hop-popiškio se u gaće !

Mial-želimo Vam da po planu odputujete i brzo ozdravite i dooooobro se odmorite. Koju ste u konačnici destinaciju odabrali?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Brzinski....

Matej ima problema sa stolicom. Očito je povezano sa skidanjem pelena jer nikako ne želi kakati niti u tutu niti u wc. Jedino u gaće, a i to kaže kad već obavi svoje. Već par dana ima jako, jako tvrdu stolicu i to svaki drugi dan neke male kuglice. Danas u dva navrata imao pokakanu guzu, a kake nigdje. Kao da je stisnuo na pola a onda ponovo uvukao :? .
    A kad je navečer krenuo na kupanje kakanje je krenulo u kadi, pa ga je MM izvadio i pokakao se u tutu. ALI ... to je bio tako ogromna komadetina da bi i mene guza boljela od toga, a kamo li njega. On je jadan sav preplašen. Mislim da radi toga niti neće kakati.
    Što da radim? Inače jede relativno dobro i raznovrsno, juhe svaki dan u velikim količinama, jogurt, voće... sve po PSu.
    Da li mu smijem dati sirup od smokava i šljiva? Ja ga koristila neko vrijeme u trudnoći?

A malo i o Petru... visimo na cici puunno pa se ne stignemo javiti. Matej obožava brata, stalno ga mazi i ne može dočekati da se probudi. Čak ga namjerno budi ako ne pazimo. jako je pažljiv.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam trebala biti na godišnjem od sutra, ali sve se nekako oduljilo
    još se ima nezavršenog posla, koji bismo i ranije završili da nam se išlo na more
    da, znam sad će traktorka :shock: :shock: :shock: , ali kad se sjetim onoga vremena prije 3-4 tjedna i ovoga sad, stvarno ko da je došla jesen
    a, da ne pričam kuća dole još uvijek puna, i to svekiji, pa ne moram dalje...
    jest da sve to ima i pozitive i negative, bar mogu dulje odspavati jer ga oni ujutro preuzmu (bar su prošle godine, ove ne znam jer u zadnje vrijeme im patrik nekako nije baš naklonjen), ne moram kuhati (a opet patrik jede isključivo kad ja skuham, sad me pitajte zašto-nemam pojma)....i tako to, ali sad nekako kontam, ako bude koja noćna epizoda na koje smo MM i ja već odavno navikli (u zadnje vrijeme nisu česte, ali ako nešto sanja, onda nema druge nego popaliti sva svjetla u kući)...opet ću se naslušat...svega i svačega
    tako da eto, kako sada stvari stoje idemo negdje u srijedu valjda, ali to mi više uopće nije neko ljeto, more se sigurno ohladilo, u zadnje je vrijeme često puhala bura, nećemo se moći niti kupati svaki dan s patrikom...toliko o mom GO
    no dobro, nije sve tako crno, znam da sam nemajka užasna i da si stalno ogovaram dijete i to ni pet ni šest nego po inernetu nek cijeli svijet zna :shock: , al sad ga stvarno moram pohvaliti, pa makar ga i urekla - prošla noć je bila preeeedobra - samo dva buđenja na sekundu i spavanje do pola 9 ujutro (i to zato jer je zaspao bez flašice - popio što je imao i vratio je), već dva dana jede SVE i stalno viče papa što god vidi, nisu to opet neke količine, ali je zato jaaaakoooo raznovrsno

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

IMAMO NOVE SLIKE !!! :D :D
    Čekaj malo, ti hoćeš reći da sam ja tada vidjela samo jednu jer je i bila jedna :? :/
    ja sam sad stvarno zbunjena do daske :/ :? :? :? a ja uvijek nađem perfektan tajming - uletim ženi u album usred preuređenja
    al dobro to sve sad uopće više nije važno
    važno da ste uspjeli jer to skrivati, stvarno ne znam što vam je bilo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka, bez obzira na tvoje prekrasne rokove slike, ja zajedničke ostavljam, preslatki su mi zajedno
    evo sad se ipak odjavljujem

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure!
    Ne znam da li se sjecate , ali ja sam se vec jednom prijavila kod
    vas.
    Posto smo se selili iz Njemacke u Hrvatsku nisam imala vremena
    pisati, ali sam ponekad skicnula da vidim sto pisete.
    Nadam se da cu vam se od sad cesce javljati

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mama27 dobro nam se vratila!!!
    Ne znam kako se stvorio onaj drugi prazni album,jel znate kako da ga maknem ,vidim da je par puta otvaran,a nema ništa,nešto sam zbrljala ,pa bi ga htjela obrisati !!
    Thnx curke....
    moraš se logirat i onda imaš ispod njega delete - sitna slova zadnje u redu i obrišeš
    Mial-želimo Vam da po planu odputujete i brzo ozdravite i dooooobro se odmorite. Koju ste u konačnici destinaciju odabrali?
    nima Splita do Splita , ja neki dan tražila spličanke telefone :?
    Mial, Trak, hvala za upute, jednom sam nešto pokušavala,al, budući sam informatički polupismena, možda ću ipak nažicati i iskoristiti Marušku da mi to sredi
    ak ne uspiješ prije kad se vratim sa go pomažem
    J i dalje kašlje, inhaliram ga i to je to. Danas ponovno MM otišao natrag za Split,a J hop-popiškio se u gaće !
    Jure, Roko ~~~~~~~~~~~~ malo ozdravilica
    Patrik :D
    i evo drage moje svečano objavljujem ipak sutra putujemo nećemo rano jer da još vidimo situaciju i spakiramo se do kraja, možda vam uspijem još sutra mahnut ak ne svima od nas i tipkamo se poslje GO

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro svima!!
    Evo mi smo dobro,očito se nahladio !

MIAL-sretan put,puno zdravlja i da se odmorite!

Mama 27-ja te se sjećem ,welcome back !

Stijena-vjerojatno si prvo vidjela kad je bila samo jedna fotka,a onda smo poslije ručka stavljali druge!! ,baš smo te zbunili...
    Ma i ja ću staviti još fotki,i Patrika ofkors
    A što se mora tiče,definitivno to više nije ono pravo vrelo ljeto,a i čujem da se more ohladilo,ali ja bi svejedno dolje!!
    I super za Patrika :D nek samo tako nastavi!!!!!

Andreja-Nadam se da će brzo proći nekakanje i skidanje pelena
    I veeelika pusa Petru !!

Wana-hvala,i puse Juri !!!!!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mama 27 kako te se bi sjećali
    ti došla s traktorkom
    traktorka se udomaćila, tako da sad zpb uopće ne funkcionira bez nje - da nas ona sve ne inspirira, već bi odavno zatvorili butigu
    danas smo opet išli u jaslice i nije baš bio sretan, plakao je, pokušavala sam mu objasniti da je to samo na dva dana, a on je cijelim putem vikao "nemoj! baki, baki!"
    kojim jezikom dvogodišnjaku objasniti da je to samo na dva dana i da za tri dana idemo na more i da će tri tjedna biti 24 sata s mamom i tatom, a da mama i tata sad trebaju ići raditi da bi mogli preksutra ići na more. Nekako te apstraktne termine nemam načina objasniti jer on to ne kuži, a s obzirom da me uvijek iznenadi koliko zapravo kuži, onda nesvjesno koji put možda malo previše očekujem da shvati. Volim mu uvijek sve objasniti u zadnje vrijeme, ali ovo još uvijek ne uspijevam. Tu više ne pali "dođem brzo" jer brzo znači odmah - ko doma npr. kad kažem da me tu čeka jer dođem brzo, onda to bude stvarno jako brzo. Mislim da bi mu možda bilo lakše kad bi znao da je to samo privremeno, ali imam osjećaj da mu je u glavi samo to da on sada mora ostati u vrtiću i to mu je jako teško.
    pokušala sam s onim brojenjem koliko još puta mora ići spavati prije toga, ali još je za to premali jer do sad nikad nismo toliko brojali...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da se javim da sam natrag u uredu...
    Kada malo pohvatam konce, dobit ćete i detaljno izvješće o ovogodišnjem G.O. (koji bi mogao biti kratica za go*no).

Traktorka, nećeš ostati sama.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

još smo u zg još malo :D
    kisi kisi svima budite mi dobre nemojte da nam trak samuje , dobila sam tel od Maruške znači mogli bi biti u toku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Samo da se javim da sam natrag u uredu...
    Kada malo pohvatam konce, dobit ćete i detaljno izvješće o ovogodišnjem G.O. (koji bi mogao biti kratica za go*no).

Traktorka, nećeš ostati sama.
    E jesi me nasmijala s opisom godišnjeg odmora ,iako tebi vjerojatno nije smiješno,a jel bar kupatilo gotovo ??

I drago mi je da si opet s nama !!

Stijena-teško je njima to objasniti,istina. A što se mora,mora se!! Patrik će biti presretan kad shvati da ćete biti stalno skupa!! Ljubi ga puno,baš nam fali za igru !! Mi umiremo od dosade,nigdje nikoga,aj bar nam se sutra vraća najbolji Rokov prijatelj pa ćemo imati društvo :D
    I mislim da je prehlada skroz gotova!!

A gdje nam je MODESTY ?? Ja sam mislila da se već trebala vratiti doma??

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena-teško je njima to objasniti,istina. A što se mora,mora se!! Patrik će biti presretan kad shvati da ćete biti stalno skupa!! Ljubi ga puno,baš nam fali za igru !!
    .
    ...da, a ja još presretnija kad se vratimo, pa ga nakon toga ponovno treba nagovoriti da ode u jaslice
    mama nadobudno malorije kupila gaćice, prave frajerske a koštaju ko suho zlato, pogotovo kupaće kao na sniženju jer kao na moru ćemo skinut pelene, yeah, right - s ovakvim stavom i sa sveki za vratom nećemo daleko dogurati
    A gdje nam je MODESTY ?? Ja sam mislila da se već trebala vratiti doma??
    trebali smo uz onu našu slavnu listu, napraviti i "listu povrataka s GO" da se možemo ravnati kad će topic biti pust i jel se možda netko šverca

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Što se tiče skidanja pelena-meni je puno lakše bilo doma,jer je na moru ionako stalno bio gol,piškoi gdje stigne,a kod kuće smo uveli neki red i ritam,već znam otprilike kad šta treba,i evo stvarno nije nam bilo nekih nezgoda (osim one s tepihom ),sad je već počeo i tražiti na wc da ide :D . Ja sam jako zadovoljna ,a mislila sam da će biti puno teže....a vama hvala što ste me ohrabrile-da niste ,ja mislim da bi mi još furali pelene

A što se liste tiče,trebali smo je sastaviti da ja mogu dijeliti opravdane i neopravdane

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad vec pricate o godisnjem, mi smo se vratili prije tri dana.
    Bili smo 10 dana u Brelama i stvarno nam je bilo prekrasno.
    Svih deset dana je bilo suncano i moram priznati da se jos nisam kupala
    u tako toplom moru.
    Klinci su uzivali, Luka malo vise nego Vanja,ali i Vanja se negdje peti dan oslobodila i uzivala .
    Moram s vama podijeliti jos jednu novost , a to je da je Vanja na moru prestala sisati .
    Ove suze su inace moje, jer je cura super prihvatila prestanak , ali je mama zato umijesto nje po noci plakala .
    TRAKTORKA I STIJENA slikice su vam mrak , a i djecica su vam prekrasna
    Ja cu se potruduti da nase malo razvrstam pa mozda jos i danas nesto stavim.
    MIAL zeli vam sretan put i uzivajte!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Koje ste vi luđakinje
    Još se smijem od tumačenja Maruškinog G.O.
    J. i dalje kašlje...nosić curi...al se zato pokakao u tutu,yupiiiiii :D

Mial-nisam skužila kad si tražila telefone, ja sam ionako na Šolti i nema me u Splitu do daljnjega,a Maruška ima moj br pa se lako umrežimo.

AndrejaMa-kao <da čitam opis naše situacije. Ja mu dajem juhu prije spavanja (u koju umjesto ili uz manistricu ukuham i samljevene zobene pahuljice), dnevno barem sokić od šljive ili zrele šljive i situacija se znatno popravila,više nije tako tvrdo.
    Da,i J. najvoli kakati u gaćice,al danas me sigurno 15 puta vodio u WC i na kraju se i pokakao u tutu.
    Strpljenja,iako ga i meni ponekad ponestane...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma znala sam ja da je Jure veliki dečko

Mama 27-Hvala ti . Točno znam o čemu pričaš-Brela su prekrasna !
    Sad sam tek skužila da je Vanja curica,to mi je jako lijepo ime ! I nemoj biti žalosna,oni znaju kad im je dosta

Drago mi je da si s nam,aj sad probaj malo duže ostati nego zadnji put !
    I kako je u Varaždinu?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mial, sreeeetaaaaan puuuuut
    wana - i patrik je pretprošli tjedan kad je išao u vrtić čim bi došao doma, zauzeo stav za kakanje i tek se onda (jadan) pokakao, iako ga mi nikad nismo prisiljavali da ide na wc, ali možda ih u jaslicama stavljaju na kahlicu, pa mu se to nije svidjelo. tako da mi je čisto vjerojatno da kad im nije nešto po volji, kakanje ne ide....
    AndrejaMa, mogu misliti nama je to komplicirano, a još s malom bebicom, baviti se dvogodišnjakom i pelenama
    traktorka, sad sam na vašim sličkama vidjela kakve prekrasne zube ima roko. s čim to perete? ili je to čista genetika?
    i ja bih radije skidala pelene doma, ali sad sam na GO (Maruška, pridružujem se ), pa ga jedino tako mogu pratiti čitav dan. no, s obzirom na otežavajuće okolnosti - sveki koja bi patriku skinula pelene preko noći hm, još ja u glavi nisam baš zrela, a ko što si i ti primjetila, to je od svega najpresudnije - da se mama čvrsto odluči i bez obzria na sve provede to u djelo. za to doduše treba i više od tri tjedna GO, ali dobro, nešto ćemo pokušat izvesti.
    o tome ću vas najvejrojatnije izvijestiti tek kad se vratimo jer na GO neću biti online (moram se malo odmoriti i od toga), ali do tada se još postamo
    mama27, za komentar (inače nam ne komentiraju fotke, jelda traktorka, pa nismo navikle )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Traktorka, evo potrudit cu se da ovaj put ostanem malo duze .
    U Varazdinu je inace prekrasno, mi smo se preporodili od kad smo se vratili iz Njemacke.
    Imamo veliko dvoriste i veliki bazen tako da se klinci cijelo ljeto kupaju.
    Sad smo ga ispraznili prije nego smo isli na more, ali mislim da cemo ga uskoro napuniti
    jer nam klinci ne daju zivjeti, stalno ispituju kad ce se opet moci kupati.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mama27-dobro nam se vratila
    AndrejMa-da stvarno, baviti se pelenama i bebicom , zato sam se ja odlučila za malo veću razliku, jel da Traktorka, meni se isto čini kako ćemo se baviti vrtićem i vrtićkim boleštinama i kako bebicu zaštititi od istih , kad bolje razmislim, AndrejMa, ovo tvoje čini se lakšim.
    Trak, a da mi krenemo na "posao", " ...dok je vrijeeeemeeee dok se možeeeee? 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I tako ćemo mi ostati zadnji s pelenama... :/

A sad sve ljepote godišnjeg odmora:
    - renoviranje kupatila koje je bilo planirano za prije godišnjeg, nekako se odgodilo i trajalo točno dva tjedna - naravno, dva tjedna godišnjeg.
    - g.o. umjesto tri tjedna trajao dva (organizacijski problemi), umjesto dva tjedna s tatom, samo jedan
    - prvi tjedan g.o.-a MM bio na putu
    - drugi tjedan: utorak navečer otišli na vikendicu, u srijedu ujutro se već vratili doma: puhala je orkanska bura, nismo mogli stajati u dvorištu a kamoli na plaži. Vratili se u Split čekati da stane, međutim bura još nije stala (jedno popodne je bilo mirno ali nam se tad više nije dalo ić).
    - Lovre je nemoguć! Vjerojatno kombinacija faktora: mama raspoloživa 24 sata na dan, na privremenom smo smještaju kod bake...

I tako smo opet u fazi da jedva čekamo neku drugu priliku za godišnji...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    a da mi krenemo na "posao"
    Jel' ovo nešto o čemu ja nisam obavještena?!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Trak, a da mi krenemo na "posao", " ...dok je vrijeeeemeeee dok se možeeeee? 8)
    a jel ovo možda nešto o čemu JA nisam obaviještena??? :? :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Stijena, a da se mi onda 'urotimo' protiv njih dvije?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena, a da se mi onda 'urotimo' protiv njih dvije?
    ajde može, al da ni ne skuže

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Malo samopromidžbe.

Jedna od rijetkih slika iz razdoblja trudnoće pa mi je zato (iako se drob u toj fazi nije vidio) jako draga: MM i ja na ljetovanju u Selinama, Starigrad Paklenica, ljeto 2004.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:shock: :shock:
    Ja nisam o ničemu obavještena!!! Tko se tu urotio protiv koga za ovo malo vremena što nisam tu,ma lude ste skroz
    Ja još ne krećem na tu vrstu posla,još nisam čula tika-taka da mi kuca, i još sam NEPOKOLEBLJIVA

Stijena-Roko hvala Bogu ima zube na tatu,a peremo ih samo sa vodom a uskoro ću uvesti i pastu ! A što se opet pelena tiče,definitivno je lakše kad dijete ne ide u vrtić,baka servis i slično. Prvih tjedan dana je jako važno i zaista ih se mora stalno nadgledati,pitati i usmjeravati. Ali kad krene,onda je lako!! Ali DEFINITIVNO moraš sama odlučiti,ili čekaš da te mi nagovorimo !!

Mama 27-I ja bi kuću i bazen ,jel Vanja ima pelene ? To nam je aktualna tema ovih dana,pa čisto da znamo !

Mare-A jeste probali što u vezi pelena?
    I da g.o. više nalikuje na go--o ! A bit će prilike još valjda!!

Ostajte mi zdravo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I pelene smo trebali riješiti na godišnjem. Za prvi tjedan nismo ništa planirali jer smo bili kod moje mame zbog radova u našem stanu (a ona ne bi dobro podnijela zapišani kauč). Plan je bio aktivno krenuti drugi tjedan - na vikendici. Kako nismo otišli na vikendicu i to je propalo.
    Moj zaključak o njegovoj nespremnosti je donesen na osnovu nekih njegovih reakcija:
    Npr. na plaži smo, on u kupaćem. Vidim da piški i na brzinu mu pokušam skinuti gaćice. Automatski prestaje s piškenjem, traži da mu obučem gaćice i tek onda dovršava posao.
    Ili: kada kući vidim da se sprema 'na akciju', ponudim mu tutu, wc. Kategorički odbija i sam razgovor a kamoli odlazak u kupatilo.
    Da sam u prilici posvetiti se ovoj temi, sigurno bi i on (prije ili kasnije) usvojio obrasce ponašanja. Nažalost, trenutno nisam u takvoj situaciji a i bake (koje ga sada čuvaju) imaju svojih problema/obaveza tako da se ne osjećam komotnom od njih to tražiti. Probat ćemo slijedeći vikend 'produžiti' pa barem da onih prvih par najgorih dana odradimo 'obiteljski'.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

E da, dužna sam priču o kupatilu. To ćemo sutra.

Idem sada kući svom malom priljepku...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vanja je skinula pelenu mjesec dana prije drugog rodjendana
    i odvikavanje je trajalo svega pet dana .
    Ona je to stvarno super sve skuzila , ali mislim da je prednost kod nje bila ta
    sto je ona vec jako dugo kakila iskljucivo na kahlicu.
    Ona je negdje s godinu dana imala problema s stolicom, imala je jako tvrde stolice i nije se mogla pokakiti i
    tada nam je kahlica bila zakon jer je samo u nju htjela kakiti, za pelenu nije htjela cuti.
    No , jos uvijek ima nocnu pelenu i to joj sad namjeravam maknuti
    jer posto je do sad sisala ( ponekad i do pet puta po noci) , pelena joj je uvijek bila puna.
    Ja se moram odluciti da joj maknem pelenu, ali sad mi je tak lijepo jer sam prije tri dana prvi put prespavala noc nakon cetiri i pol godine :D .

Nisam vec dugo citala postove pa ne znam da li ste sta pisale o visini i tezini.
    Dakle , koliko su vam djecica teska i velika?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super za pelene !!

Roko je na zadnjem kućnom mjerenju bio oko 97 cm i oko 17.5 kg i mi spadamo u superteškuiveliku kategoriju !!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A jesam Vas uneredila , moj tika-taka počeo je kucati na način da me psihički pripremi kako slijedeće ljeto zdušno krećemo u akciju (da,tako to kod mene funkcionira,bez imalo spontanosti i slučajnosti )

Gabariti, Trak, čini mi se da smo Vas prešišali, nedavno sam mjerila Juru,al sam zaboravila mjere,čini mi se da smos prešišali, ako po ničem, po kilaži definitivno

Dijete danas došlo SAMO, bez prethodnog pitanja, do WC-a, skinulo gaćice i popiškilo se :D , da slijedeće piškenje-gaćice

Mare-avatar :? ,ljepši mi je onaj "stari"
    Idem sutra do Splita pa se tipkamo navečer

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A Mare, a jesmo se mi to sad urotile, il nismo :? , nisam više u toku, totalno me zbunile ove dvije
    a bit će da smo se to ljeto mimoišle u selinama. MM i ja bili kad smo se vjenčali, znači u 6/2004, a ak si ti bila malo trudna, a lovre je 3 mj. stariji od patrika, što će reći ak sam ja zatrudnila u 8., ti si u 5., pa bit će tu negdje.....
    viš ti matematičarke, tko mi je ravan
    ja po patrikovim rekacijama nekako sve više sumnjam u ovoljetno skidanje pelena, tako da će to još pričekati nagovaranje - mi smo ipak 3 mjeseca mlađi od svih vas!!!! nije da se tješim, ali u toj dobi su i tri tjedna puno....
    gabariti - sitni, ali dinamitni, iskreno točne nemam pojma jer već cijelu vječnost nismo bili kod pedice :D , a ja nisam nešto opsjednuta vaganjima i mjerenjima, tako da zapravo nemam pojma, znam samo da su njegovi vršnjaci s kojima se mi družimo svi za glavu veći od njega
    dok je on meni žilav, škembica je tu, a robicu prerasta - svakih par mjeseci ju furam u spremište, sve ok
    inače, najvažnije preskočih, upravo sam i službeno na go..., tako da si eto čestitam u svoje i u moje ime, pa eto čestitke od a što ga nadrobih sada, što će u prijevodu reći - sutra sam sa svojim djetešcem doma (danas kad sam došla po njega u jaslice ljutio se tako na mene da cijelim putem doma nije htio razgovarati - a razmaženko mamini), a na moremo se ide u srijedu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro jutro!

Jučer nas je spopala jedna curica,mlađa od Roka nekih 2-3 mj. (znam mamu iz viđenja i rodila je poslije mene ),a teža par kila i još višlja od Roka :shock: :shock: .Došla ona u gradu do njega i počela ga štipati jako i gurati,a on kao pravi muškarac ,počeo plakati i zvati mamu!
    :/ Sad se već brinem za njega ako jednog dana krene u vrtić-uopće se ne zna obraniti,sav je dobrodušan i vesel,pa svatko će ga tući
    Uvijek ga netko ćušne,udari,gurne a on se sav zbuni

Baš me to brine,mislim ne želim da on nekog tuče,ali kako ga naučiti da se obrani :? .

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A Mare, a jesmo se mi to sad urotile, il nismo :?
    Jesmo, mi protiv njih. 8) (što god to značilo)

a bit će da smo se to ljeto mimoišle u selinama. MM i ja bili kad smo se vjenčali, znači u 6/2004, a ak si ti bila malo trudna, a lovre je 3 mj. stariji od patrika, što će reći ak sam ja zatrudnila u 8., ti si u 5., pa bit će tu negdje.....
    viš ti matematičarke, tko mi je ravan
    Matematika štima. Eto, mogle smo se još davno upoznati...

nekako sve više sumnjam u ovoljetno skidanje pelena, tako da će to još pričekati nagovaranje - mi smo ipak 3 mjeseca mlađi od svih vas!!!!
    ... samo što je Lovre među starijom ekipom...

gabariti - sitni, ali dinamitni, iskreno točne nemam pojma jer već cijelu vječnost nismo bili kod pedice :D , a ja nisam nešto opsjednuta vaganjima i mjerenjima, tako da zapravo nemam pojma, znam samo da su njegovi vršnjaci s kojima se mi družimo svi za glavu veći od njega
    dok je on meni žilav, škembica je tu, a robicu prerasta - svakih par mjeseci ju furam u spremište, sve ok
    I ovo sve isto. Samo nama robica traje jaaako dugo. Nevjerojatno ali ima jedne kiratke hlače koje nosi već treću sezonu (što bi se reklo - od rođenja).

Kad sada pogledam ovaj post... ma mogla sam te komotno potpisati u svemu!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Trak, što se tuče tiče... ne mogu ti pomoći: Lovre je uglavnom taj koji tuče (zapravo gura)...
    Mada, neki dan na igralištu mu je pristupio jedan dječak i opalio mu trisku. Lovre je bio toliko šokiran da nije znao što bi! Petnaestak minuta kasnije (valjda kad je došao sebi) su se 'sreli' na jednoj igrački pa je Lovre iskoristio priliku da se revanšira.
    Iskreno, već mi je postalo jaaako zamorno vrebati nad njim kao majka-kobac i paziti da ne bi nekoga udario ili se pak naknadno izvinjavati. Ne znam više što bi. Prošlu jesen je imao jednu 'tučalačku' fazu koja je trajala par mjeseci. Kad je završila, mislila sam da smo gotovi s tom problematikom. Međutim, od prije ljeta ponovo...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trak, što se tuče tiče... ne mogu ti pomoći: Lovre je uglavnom taj koji tuče (zapravo gura)...
    Mada, neki dan na igralištu mu je pristupio jedan dječak i opalio mu trisku. Lovre je bio toliko šokiran da nije znao što bi! Petnaestak minuta kasnije (valjda kad je došao sebi) su se 'sreli' na jednoj igrački pa je Lovre iskoristio priliku da se revanšira.
    Iskreno, već mi je postalo jaaako zamorno vrebati nad njim kao majka-kobac i paziti da ne bi nekoga udario ili se pak naknadno izvinjavati. Ne znam više što bi. Prošlu jesen je imao jednu 'tučalačku' fazu koja je trajala par mjeseci. Kad je završila, mislila sam da smo gotovi s tom problematikom. Međutim, od prije ljeta ponovo...
    Ja bi ipak voljela da moram paziti kog će on udariti,nego tko će njega. Mislim,koma mi je i jedno i drugo,ali to je tako i nema izbora! Roko zaista nikoga ne udara...Jel to normalno (uobičajeno)? Možda zato što ne ide u vrtić...ne znam :/ ,ali se brinem !

A gdje je priča o kupatilu ??

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Stiže, stiže...
    (a imat će i nastavak jer nakon ove akcije, moramo piturati nekoliko zidova!)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stiže, stiže...
    (a imat će i nastavak jer nakon ove akcije, moramo piturati nekoliko zidova!)
    Piturati :? -popraviti možda!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •