-
Brzinski....
Matej ima problema sa stolicom. Očito je povezano sa skidanjem pelena jer nikako ne želi kakati niti u tutu niti u wc. Jedino u gaće, a i to kaže kad već obavi svoje. Već par dana ima jako, jako tvrdu stolicu i to svaki drugi dan neke male kuglice. Danas u dva navrata imao pokakanu guzu, a kake nigdje. Kao da je stisnuo na pola a onda ponovo uvukao :? .
A kad je navečer krenuo na kupanje kakanje je krenulo u kadi, pa ga je MM izvadio i pokakao se u tutu. ALI ... to je bio tako ogromna komadetina da bi i mene guza boljela od toga, a kamo li njega. On je jadan sav preplašen. Mislim da radi toga niti neće kakati.
Što da radim? Inače jede relativno dobro i raznovrsno, juhe svaki dan u velikim količinama, jogurt, voće... sve po PSu.
Da li mu smijem dati sirup od smokava i šljiva? Ja ga koristila neko vrijeme u trudnoći?
A malo i o Petru... visimo na cici puunno pa se ne stignemo javiti. Matej obožava brata, stalno ga mazi i ne može dočekati da se probudi. Čak ga namjerno budi ako ne pazimo. jako je pažljiv.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma