-
Ja sam trebala biti na godišnjem od sutra, ali sve se nekako oduljilo
još se ima nezavršenog posla, koji bismo i ranije završili da nam se išlo na more
da, znam sad će traktorka :shock: :shock: :shock: , ali kad se sjetim onoga vremena prije 3-4 tjedna i ovoga sad, stvarno ko da je došla jesen
a, da ne pričam kuća dole još uvijek puna, i to svekiji, pa ne moram dalje...
jest da sve to ima i pozitive i negative, bar mogu dulje odspavati jer ga oni ujutro preuzmu (bar su prošle godine, ove ne znam jer u zadnje vrijeme im patrik nekako nije baš naklonjen), ne moram kuhati (a opet patrik jede isključivo kad ja skuham, sad me pitajte zašto-nemam pojma)....i tako to, ali sad nekako kontam, ako bude koja noćna epizoda na koje smo MM i ja već odavno navikli (u zadnje vrijeme nisu česte, ali ako nešto sanja, onda nema druge nego popaliti sva svjetla u kući)...opet ću se naslušat...svega i svačega
tako da eto, kako sada stvari stoje idemo negdje u srijedu valjda, ali to mi više uopće nije neko ljeto, more se sigurno ohladilo, u zadnje je vrijeme često puhala bura, nećemo se moći niti kupati svaki dan s patrikom...toliko o mom GO
no dobro, nije sve tako crno, znam da sam nemajka užasna i da si stalno ogovaram dijete i to ni pet ni šest nego po inernetu nek cijeli svijet zna :shock: , al sad ga stvarno moram pohvaliti, pa makar ga i urekla - prošla noć je bila preeeedobra - samo dva buđenja na sekundu i spavanje do pola 9 ujutro (i to zato jer je zaspao bez flašice - popio što je imao i vratio je), već dva dana jede SVE i stalno viče papa što god vidi, nisu to opet neke količine, ali je zato jaaaakoooo raznovrsno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma