Mial, sreeeetaaaaan puuuuut
wana - i patrik je pretprošli tjedan kad je išao u vrtić čim bi došao doma, zauzeo stav za kakanje i tek se onda (jadan) pokakao, iako ga mi nikad nismo prisiljavali da ide na wc, ali možda ih u jaslicama stavljaju na kahlicu, pa mu se to nije svidjelo. tako da mi je čisto vjerojatno da kad im nije nešto po volji, kakanje ne ide....
AndrejaMa, mogu misliti nama je to komplicirano, a još s malom bebicom, baviti se dvogodišnjakom i pelenama
traktorka, sad sam na vašim sličkama vidjela kakve prekrasne zube ima roko. s čim to perete? ili je to čista genetika?
i ja bih radije skidala pelene doma, ali sad sam na GO (Maruška, pridružujem se ), pa ga jedino tako mogu pratiti čitav dan. no, s obzirom na otežavajuće okolnosti - sveki koja bi patriku skinula pelene preko noći hm, još ja u glavi nisam baš zrela, a ko što si i ti primjetila, to je od svega najpresudnije - da se mama čvrsto odluči i bez obzria na sve provede to u djelo. za to doduše treba i više od tri tjedna GO, ali dobro, nešto ćemo pokušat izvesti.
o tome ću vas najvejrojatnije izvijestiti tek kad se vratimo jer na GO neću biti online (moram se malo odmoriti i od toga), ali do tada se još postamo
mama27, za komentar (inače nam ne komentiraju fotke, jelda traktorka, pa nismo navikle )