A Mare, a jesmo se mi to sad urotile, il nismo :? , nisam više u toku, totalno me zbunile ove dvije
a bit će da smo se to ljeto mimoišle u selinama. MM i ja bili kad smo se vjenčali, znači u 6/2004, a ak si ti bila malo trudna, a lovre je 3 mj. stariji od patrika, što će reći ak sam ja zatrudnila u 8., ti si u 5., pa bit će tu negdje.....
viš ti matematičarke, tko mi je ravan
ja po patrikovim rekacijama nekako sve više sumnjam u ovoljetno skidanje pelena, tako da će to još pričekati nagovaranje - mi smo ipak 3 mjeseca mlađi od svih vas!!!! nije da se tješim, ali u toj dobi su i tri tjedna puno....
gabariti - sitni, ali dinamitni, iskreno točne nemam pojma jer već cijelu vječnost nismo bili kod pedice :D , a ja nisam nešto opsjednuta vaganjima i mjerenjima, tako da zapravo nemam pojma, znam samo da su njegovi vršnjaci s kojima se mi družimo svi za glavu veći od njega
dok je on meni žilav, škembica je tu, a robicu prerasta - svakih par mjeseci ju furam u spremište, sve ok
inače, najvažnije preskočih, upravo sam i službeno na go..., tako da si eto čestitam u svoje i u moje ime, pa eto čestitke od a što ga nadrobih sada, što će u prijevodu reći - sutra sam sa svojim djetešcem doma (danas kad sam došla po njega u jaslice ljutio se tako na mene da cijelim putem doma nije htio razgovarati - a razmaženko mamini), a na moremo se ide u srijedu