Mare, a ja mislila da smo se nas dvije 8) urotile PROTIV traktorke, a vi se tu ovako 8) dopisujete, ma stvarno, čovjek malo makne pete i već mu rade iza leđa, ruše lik i djelo.....ma stvarno
a ja maknula pete jer sam naravno doma s patrikom, tako da moram škicnut trenutak da on nije "na laptopu", iako dobro zna koje tipke smije dirati, a koje ne (danas je skoro sam odpostao nešto na forumu ) - tako da uvijek govori tu da, tu ne, tu ne, tu ne, tu da...za krepat
inače, traktorka, imaš pravo, ni ja trenutačno ne bih u zagreb da već nisam u njemu, kao i svake godine, zgb je sada trenutačno jedna velika provalija, sve razrovano, a dokad će ne zna se, znam samo da se za godinu dana već izgradio (recimo) stadion....a di neće neki trgić.
ja se još uvijek ne pakiram jer sam zadnji put za onaj brzinski vikend skužila da mi to puno bolje uspijeva brzinski - jest da sam pola toga ostavila doma (npr. češalj, pa sam se češljala patrikovim koji je ionako SF upotrijebiti na njemu), ali da samo znate kako se čovjek brzo snađe kad je frka, npr. ne cuka sve od doma ko mazga, nego nešto kupi i dolje - do ove godine se to ne bi sjetila ni za živu glavu.

a sad što će biti s dopostavanjem, ne znam, sve mi se nekako čini da ćete se vas dvije morati urotiti protiv svih , bar dok ne počnu kapati s mora.
ne, ne mogu uopće razmišljati o tome, već me čopavaju simptomi apstinencijske krize