-
Bok cure, evo mene u malo kasnije sate.
Bili smo cijelo popodne na voznji s biciklima i usput smo otisli do Drustva nasa djeca u Varzdinu da vidimo sto sve nude.
I bas smo se ugodno iznenadili, imaju jako puno tih radionica djecjeg stvaralastva i izmedju ostalog je i ta igraonica za koju sam rekla da bi upisala klince.
Igraonica se odrzava dva puta tjedno po dva i pol sata.
Mislim da je to super za klince koji ne idu u vrtic ili moze biti i neka prilagodba za vrtic.
Sto vi mislite?
Traktorka , ja sam ti vec duze vrijeme apsolvent i trenutno se u devetom mjesecu spremam nakon duzeg izbivanja s fakulteta to privesti kraju
.
A kad zavrsim , naravno da bi htjela raditi , ali ovo mi sad super dodje zato jer bi htjela biti cim vise s klincima.
Haribo , ja sam zivjela u NJemackoj 4 god., a MM je zivio 10god. Bilo nam je lijepo u NJemackoj , ali previse nam je falio dom i obitelj. U Nj. nismo imali nikog svog i bilo nam je zbog toga jako tesko , a i htjeli smo da nam djeca odrastaju i da se skoluju u Hrv. Da smo cekali da nam djeca krenu u skolu , mislim da se nikad ne bi vratili.
Varazdin se u zadnjih par godina stvarno razvio i ima puno sadrzaja za djecu i stvarno uzivamo u njemu, tako da mislim da nismo pogrijesili sto smo se vratili.
Mislim , ima jos tu puno razloga, dalo bi se pisati o tome, ti mozda i puno toga razumijes posto si U NJ. ,ali mozda se jednom nadjemo pa se onda izbrbljamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma