Draga moja, ispričati ću ti svoju priču. U braku sam 8 godina i prvih godina smo mislili - nećemo odmah bebu. Pila sam prve 3 godine tablete za kontracepciju, a onda smo odlučili da je vrijeme da povećamo svoju porodicu. Nakon prestanka sa tabletama, moja se menstruacija jako poremetila. Osim što nisam ostajala u drugom stanju, stalno mi je kasnila (ili čak po cijeli mjesec ne dobijem) menstruacija, pa sam malo-malo mislila da sam trudna. Kupila bih test, razočarala se, otišla ginekologu i on bi mi obično rekao da ću dobti za 10-tak dana. Tako je i bilo. Nakon godinu-dvije počela sam shvaćati da ništa od naše bebe. Razmišljali smo o potpomognutoj oplodnji, ali nismo se za nju odlučili zbog straha od još većih razočarenja. Razmišljali smo i o usvajanju, ali ja sam nepopravljivi romantik i želim dijete svog muža.
Da ne duljim, nakon što smo se već pomirli sa tim da nećemo imati djece, pet godina nakon prestanka uzimanja tableta za kontracepciju, a prije 4 mjeseca, ostala sam u drugom stanju. Osjećam se odlično, nemam nikakvih problema u trudnoći, moj muž i ja se jako radujemo...
Želim ti samo reći da vjeruješ.