Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: stolovi za prematanje-ladičari

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno stolovi za prematanje-ladičari

Cure, pomoć...
    Gdje da kupim komodu za prematanje za bebača ali da nema onu kadicu u najgornjoj ladici. Sve što sam do sada gledala ima kadicu. Šta ste vi koristili? Kupila bi običan ladičar i gore stavila onu spužvu za prematanje. Jel znate gdje ih ima... iskustva?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala postolje s kadicom (na sklapanje), a na vrhu je bila spužva za prematanje. za ostalo sam koristila mala kolica na kotačima, a kad mi to više nije trebalo - prebacila sam ih na drugu "lokaciju" .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam kupila u Ikei a sad je to najobičniji komad namještaja, komoda sa ladicama, koju očekujem da ćemo koristiti još dugi niz godinica.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su sve komode za bebe bile koma uz to i koštaju
    napravila sam nacrt onako kako meni paše, izabrala boju(pastelno žuto-zelena) ima tri duuuboke kadice, otišla u Elgrad, lijepo mi ispilili,zakantali rubove, kupila ručkice u obliku cvjetića i kotačiće sa kočnicama u Merkuru, dovezla doma i sastavila( ja sama, MM baš ne leži sastavljanje namještaja)
    bočne strane su žute, ladice dvije zelene i jedna žuta
    veličina je visina 80 cm, dubina 45 cm i širina cca 85cm
    kupila spužvu(prematalicu) i stavila je gore
    sve skupa me izašlo cca 550 kn
    kasnije komoda ide u njenu sobu i služiti će kao najobičnija komoda
    i da, ful stvari stane u nju

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja isto imam komodu napravljenu po narudžbi, jer mi je i spavaća soba napravljena kod stolara, pa mi se niti jedna komodica ne uklapa. Dala sam napraviti ladice koje pri zatvaranju ne mogu pričepiti prste (one što malo zastanu prije nego što se zatvore). Predostoržnosti radi, imam i dijete od 3,5 godine koje obožava rovariti po ladicama.
    Kad komoda prestane služiti kao prematalica, ostaje mi u spavaćoj sobi kao najobičnija komoda.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja jednostavno kupila onu s kadicom, izvadila kadicu da mogu koristit najgornju ladicu.kadu sprašila u podrum. točka.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    ja jednostavno kupila onu s kadicom, izvadila kadicu da mogu koristit najgornju ladicu.kadu sprašila u podrum. točka.
    isto ovako.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u nekim firmama daju (barem su prije davali) mogucnost da uzmes bez kadice, i onda je cijena stotinjak kuna niza

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

http://www.lip-poljcane.si/index.php...od&categorie=3

Na gornjem linku ćeš vidjeti našu prematalicu. Prezadovoljna sam. Sve stane, a kasnije se može skinuti jedan dio i izgleda kao komoda. Meni se jako sviđa. I solidne je izrade, ne škripi, ne zaglavljuju se ladice. Kupljena je u Baby centru u Brežicama. Isto nisam željela prematalicu s kadicom, niti nekakve plastične kakve sam viđala u dućanima.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ova iz Brežica je prekradna,mi smo kupili ovu s kadicom ali smo ju izvadili i sada služi u njihovoj sobi kao stalak za tv

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja ju gotovo nism ni koristila ni za prematanje ni za kupanje 8)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i mi smo slicno razmisljali i kupili obicni ladicar i posebno kadicu sa prematalicom na stalku.

potom smo odmontirali prematalicu sa stalka i fiksirali ju na ladicar.

slikice mozes vidjeti pod www ako te zanima kak to izgleda.

inace ladicar kupljen od firme mibb (sigurna sam da ga imaju u ducanima u HR).

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa
    isto ovako.
    i ja ovako 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

isto ovako.
    i ja isto, al nije mi ta najgornja ladica baš najpraktičnija kad nema stražnju dasku (bar moja) pa stvari (čitaj: piramide pelena i kozmetike) vole popadat u donju ladicu
    danas bih svakoga savjetovala da nikako ne kupuje te komode s kadicama jer to stvarno ničemu ne služi - kolko dugo kupaš bebu u sobi, mjesec, dva )a neki možda ni tplko, ja sam kupala jer mi je u sobi uvijek bilo toplije) i šta onda...ili je to možda predviđeno za one koji komode drže u kupaoni :/

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    isto ovako.
    i ja isto, al nije mi ta najgornja ladica baš najpraktičnija kad nema stražnju dasku (bar moja) pa stvari (čitaj: piramide pelena i kozmetike) vole popadat u donju ladicu
    danas bih svakoga savjetovala da nikako ne kupuje te komode s kadicama jer to stvarno ničemu ne služi - kolko dugo kupaš bebu u sobi, mjesec, dva )a neki možda ni tplko, ja sam kupala jer mi je u sobi uvijek bilo toplije) i šta onda...ili je to možda predviđeno za one koji komode drže u kupaoni :/
    moja ima stražnju dasku, baš sam pazila da ima. neka brevijeva za 490 kn.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I moja je brevi, al za 1000 kn u TL-u, pa nema, hm :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: stolovi za prematanje-ladičari

Citiraj Ibili prvotno napisa
    Cure, pomoć...
    Gdje da kupim komodu za prematanje za bebača ali da nema onu kadicu u najgornjoj ladici. Sve što sam do sada gledala ima kadicu. Šta ste vi koristili? Kupila bi običan ladičar i gore stavila onu spužvu za prematanje. Jel znate gdje ih ima... iskustva?
    naruci u Adaxu

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Curke, hvala na savjetima.
    Na kraju smo ipak kupili klasičnu komodu, ladičar sa 4 ladice, puno drvo, gore je bor masiv (ali tu bu došla prematalica) a fronte su krem boje sa ručkicama na kojima su izrezbareni cvijetići, tako da malo daje dječji štih. Uglavnom služit će i poslije. Kupljeno u Kiki za 1490 kn.
    Jedino kaj me muči da nije možda previsoko? Uzela sam visoku 98 cm, i sad me to malo pati. :?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iskusne cure... u fazi smo kupnje komode za presvlačenje. trebam savjet. našli smo jednu koja nam se sviđa i izgledom i cijenom u baby media shopu, no nema ladice s vodilicama. hoće li mi to biti problem otvarati? sada kada su prazne ne djeluje teško, no zanima me ima li koja od vas te klasične ladice na komodi i može li ih lako otvoriti dok jednom rukom pazi na bebu?

druga nam je opcija klasična komoda. sviđa nam se jedna dječja u lesnine, no i tu ima caka. koliko sam skužila, prematalice su 40ak cm širine/visine ovisno koju stranu gledate, a ta naša komoda je 39cm dubine. je li to malo i može li se uopće podloga pričvrstiti na to?

hvala

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi nismo kupovali, već je moj brat napravio kao police na kotačićima i gore montirana kuhinjska ploča, ali je većih dimenzija nego bilo koja komoda. Na to stavili spužvu od par cm i sašili od frotira presvlaku s gumicom. Savršeno! Odguraš, pomakneš, na policama držiš stvari (kod nas su igračke jer bi M. sve razbacao), a kad više neće biti potreban - još uvijek može služiti kao polica za igračke.
    Svi se oduševe kad vide (60x120 cm)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je pun pogodak bila drvena komoda ciji se gornji dio mogao otklopiti, i kad bi zavrsila prematanje zajedno s spužvom bi ju samo zaklopila
    nama je to bitno bilo zbog prostora, a kupili smo ju u IKEA
    sad ju vise ne rasklapamo
    to mi je jedna od najisplativijih investicija

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na gornjem linku ćeš vidjeti našu prematalicu. Prezadovoljna sam. Sve stane, a kasnije se može skinuti jedan dio i izgleda kao komoda. Meni se jako sviđa. I solidne je izrade, ne škripi, ne zaglavljuju se ladice. Kupljena je u Baby centru u Brežicama. Isto nisam željela prematalicu s kadicom, niti nekakve plastične kakve sam viđala u dućanima.
    Mama_još_malo, molim za pomoć. Želim kupiti istu komodu za previjanje ali se ne mogu odlučiti za boju. Lijepa mi je "ivory", ali htjela bih vidjeti ikako izgleda "natur" u živo. Koju boju si ti odabrala? U ZG takve komode drži samo Bebin svijet.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

titosad si me podsjetila na avanturu s bojama
    Mi smo prvo kupili prematalicu i krevetić (boja ivory), a ormar smo naručili jer je nisu imali u dućanu, a i zbog prijevoza (nismo platili carinu, ni pdv).
    Sve lijepo smontirali u sobicu i kad su nam javili da je stigao ormar išli po njega. Tu večer je padala kiša k'o blesava, ja ogromna . Došli mi na granicu, pol ormara viri van iz gepeka, kartonska ambalaža se natopila kišom i carinik nas krene zezati (mali prijelaz-uredno pokazali račun) da treba platiti pdv, ali samo gotovinom, ne prima kartice :? i da nek idemo na veliki prijelaz. Tamo nas uredno pustili, ja cvilim kako se sve razmače i namače i da će ormar biti za loženje, ako preživi
    I ajde, nekako smo došli, brže bolje ga MM unio u kuću i nije mu se dalo montirati odmah, ali je maknuo karton jer je bio sav od kiše. Divila se ja kako mi dijete ima prekrasan ormar. Kako sad mirno mogu spavati kad je sve doma.
    Drugo jutro, 6 !!! sati, krećem se spremati za posao i odjedom vrisnem to nije naš ormar, krivi ormar su nam dali :shock: aaaaaaaaaa
    Ormar žuti li se žuti , vanilija boja, a treba biti ivory...
    Tako sam ja imala priliku vidjeti obje nijanse oko kojih sam dvojila

Uglavom, naš ivory je odvezao čovjek iz Zaprešića, pa smo se s njim našli i obavili primopredaju.

Eto. On topic: ivory je dosta svijetla, kao bijela.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na info, još ću malo nazivat dućane po ZG i u Brežicama pa da i ja konačno obavim tu kupnju. Toliko sam neodlučna da ću možda i rodit prije nego li se odlučim. Ivory komodu sam vidjela u Centru Vrbani i zgodna mi je. U Slo imaju natur ali zapakiran i to ne žele otvarati.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ja sam kupila u Ikei a sad je to najobičniji komad namještaja, komoda sa ladicama, koju očekujem da ćemo koristiti još dugi niz godinica.
    mislim da imamo istu komodu, s tim da smo je mi uglavnom koristili (a i dan danas) za djeciju odjecu. Odlicna stvar. :D Mozda smo nekoliko puta djecu presvukli na tome.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam prošli put malog prematala na kuhinjskom stolu, koji tada nije služio za drugo, (kuhali smo i jeli dolje kod mame svi zajedno) i bilo mi je super jer sam imala puno prostora. Sad to više neću moći, a u dječju sobu mi u stvari poslije neće ništa ni stati jer je već ful opremljena. Tako da bih za prvo vrijeme stavila nešto u spavaću, a poslije šalji-dalje...
    Ove komodice s kadicom su za moje želje premale, i okrenute su tako da bebu gledaš sa strane. Meni se puno više svidjelo da beba bude okrenuta prema meni, tj. okomito (e baš sam objasnila ). Je li netko vidio neku komodu/stol za prematanje na kojoj bih bebu mogla tako prematati?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam na krevetić stavila onu dasku za presvlačenje, super mi je, dijete u mojoj visini, leđa ne bole.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To sam si i ja kontala, jer taman ima one čepiće/nožice da zakačiš na krevet, jedino me strah da mi beba ne tresne

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ove komode koje su po dućanima su koma. Sve su uske i beba leži tako da moraš stajati sa strane komode. Bezobrazno su skupe za to što nude.

Ja sam na radni stol stavila spužvuza prematanje i bilo je mjesta i s jedne i s druge strane za stvarčice... A nije koštalo ništa.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I druga stvar, ta prematalica nam je ionako služila do nekih 6 mjeseci, kad je malena postala brza, okretna i kad ju je postalo nemoguće uhvatiti, prematanje smo prebacili na krevet, a pranje guze pod pipom u kupaoni.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure, upravo je komoda iz Slo totalno fukcionalna jer se beba ne mora prematati bočno. Dosta su široke i ja ću kupit takvu. Evo vam link www.lip-poljcane.si

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •