Nasa Nora ce u utorak mjesec dana, no ona nije napredovala koliko treba. Prošli smo tjedan bili kod pedijatrice na vaganju i njie dobila dovoljno u tjedan dana. Umjesto 170g, dobila je samo 100g. Pedijatrica nam je rekla da moramo dohranjivati. No, polako sve manje sisa. Zapravo smo vec od samog pocetka imali problema. Rodila se s 2880g pa su nam rekli da je moramo hraniti svaka 2 sata. Naravno da se ona nije uvijek tako budila, pogotovo u noći. Kada bi sisala, jako je polako sisala i brzo bi zaspala, tako da nam se čini da nije počela dovoljna proizvodnja mlijeka. Trenutacno kod izdajanja, nakon 3 sata ima oko 40ml u obje sise. Uz to je moja žena prošla dva tjedna imala visoku temperaturu i pije antibijotike. Kako da je vratimo na sisu, i kako da pocne bolja laktacija. Uostalom, budenje s stipkanjem, skakljanjem, masiranje dojki, diranjem ispod brade, nista nije pomoglo da nju natjeramo na sisanje.
Molim vas pomagajte jer smo u komi što ona odbija sisu. Želimo dojiti (pogotovo moja žena, kada ja to, na žalost, ne mogu preuzeti), a ne znamo sto više učiniti!