Koliko su bila stara vaša djeca kada ste prestali sjediti s njima nazad i prešli sjediti naprijed, a oni ostali nazad u AS?
Koliko su bila stara vaša djeca kada ste prestali sjediti s njima nazad i prešli sjediti naprijed, a oni ostali nazad u AS?
Greta oduvjek sjedi sama nazad jer obično sama i vozim,možda je bilo jednom kad sam sjedila odozada sa njom i kad smo se vozili iz rodilišta
uglavnom, nemamo s tim nikakvih problema
uvijek sjedim naprijed, osim ako je posebno nervozan...ali, nije baš pohvalno, i ispraksirala sam kvalitetno pentranje sa suvozačevog sjedišta na zadnji tijekom vožnje, u slučaju svekolike nužde za mamom na zadnjem sicu.
ja sam vozač. dakle nikad nisam bila na zadnjem sjedalu. i mislim da nema potrebe.
super onda od sutra i ja sjedim naprijed, više sam i zaboravila kako je to![]()
Nadam se da Karlu to neće bit šok jer sam od prvog dana sjedila s njim nazad. A danas ima 364 dana.
Od kad je u "velikoj" sjedalici, okrenuta u smjeru voznje ja se vozim naprijed. Cesto se i same vozimo i nema problema. U sjenilu imam ogledalo koje namjestim tako da ju vidim i sve 5.
Sjedim naprijed od kad je imao 7 dana 8)
Btw, u 90% slučajeva smo solo u autu, tak da nema dvojbe o tome gdje ću sjediti.![]()
nikad nisam sjedila natrag po defaultu.
od izlaska iz rodilista sjedim ili na suvozacevom ili na vozacevom mjestu.
ponekad, kad daleko putujemo, onda odem s njima iza, da im pricam, dodajem vocke i sl.
Morala sam sjediti naprijed ako bi htjela da nekamo idemo, morao je netko voziti. Mm je morao i raditi, nismo uvijek imali šoferaAko bi mm vozio, ja bi znala sjediti otraga, no samo u početku i kad bi bebač bio nervozan. A ako bi se unervozio za vrijeme vožnje, stali bi i ja bih se premjestila otraga ili bi se svi skupa prošetali i protegnuli ako bi vožnja duže potrajala.
sa zarom sam sjedila otraga dok se margita nije rodila.
onda sam se morala prebaciti naprijed, tako da margita nikad nije ni doživjela da se s njom vozim otraga![]()
od kad se rodila.
nikad nisam sjedila s njom nazad.
uostalom, ja sam vozačica pa to i nije baš izvedivo![]()
Isto ovako samo sam ja sjedila sa Mariem a sad Mario sjedi sa DorianomLutonjica prvotno napisa
![]()
Skoro pa isto, samo sam prešla naprijed u zadnja 2 mj. trudnoće jer smo htjeli M. naviknuti da mama ne sjedi kraj njega prije nego se beba rodi (da beba ne ispadne u njegovim očima krivac za to).pipi1 prvotno napisa
ako sjedim iza onda misli da bi ju mogla malo i uzeti,tako da je bolje dok sjedim naprijed.
D joj dodaje igračke i animira
zari margita nije ispala kriva, već naprotiv, bila je jako ponosna što sjedi otraga s bebom i ONA je ta koja pazi i zabavlja bebu, a ne mama.mama sanja prvotno napisa
![]()
I kod nas je ovako kad idemo na duži put, inače smo uglavnom same u autu pa ni ne mogu sjediti s njom.petarpan prvotno napisa
Ja sam nazad sjedila sve dok nije presao u sjedalicu 9-18kg. Od tad sam naprijed, cak i na duzim relacijama. Pa uvijek mozes stati ako bas nesto zapne. A nema potrebe na takvo nesto ih navikavati.
Pozdrav,
evo mi smo krenuli u pocetne kupovine dijelova djecje opreme, i naravno odmah u startu zaglavili na sjedalicama...................
Postoji li u zakonu ili negdje da mama mora sjediti iza sa djetetom?! (to mi je rekla prijateljica i sad sam u panici!)
puno hvala
sanela
Mene je to mučilo dok sa rtazmišljala gdje ću se uvaliti između dvjije sjedalice kad bebač dođe, pa su mi cure pomogle.
S Jankom sam sjedila iza nekih 12 mjeseci, a sada ću s obzirom da stvarno nemam gdje sjesti iza između dvije sjedalice od prvog dana sjediti naprijed!
potpisujem.sorciere prvotno napisa
bas mora mama? ne moze tata sjediti ozada s djetetom? a sto ako samo mama vozi il ako se radi o samohranoj mami? iskreno receno, prvi put cujem za ovo i koliko znam ne postoji nista u zakonu.Postoji li u zakonu ili negdje da mama mora sjediti iza sa djetetom?!
e, ovako i kod nas... ponekad, kad se put oduzhi.ponekad, kad daleko putujemo, onda odem s njima iza, da im pricam, dodajem vocke i sl.
evo da vam javim, pokušala sam sjedit naprjed, ali nema šanse, karlo počne plakat i ne smiri se dok na sjednem kraj njega, zloćko mali, ali sama sam si kriva, trebala sam sjedit naprijed od prog dana.
probaj na malim relacijama. onak do dućana ili iza ugla...po 5 minuta...
ja mislim da ću se do njegove 15-evozit iza jer je on ne voli vožnju i nama je muka uopće negdje ić jer on ne voli AS...sve ok dok ne zakopčam remenje a tad počen ludovat......ništa ne pali...i onda par puta zaspe sam u njoj u vožnji...nije mi jasan uopće