Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Dr. Habek - carski rez i vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Dr. Habek - carski rez i vaša iskustva

Drage forumašice !

Mene zanimaju vaša iskustva sa Dr. Habekom i njegovim izvođenjem carskog reza , naime ja bi za dva tjedna trebala roditi svog malog anđela Jana .
    Meni je određen carski rez zbog problema sa srcem.
    Zanima me kakao Dr. Habek radi carski odnosno dali je neka od vas imala ikakvih posljedica ( loših ) nakon poroda .
    Puno vam hvala .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam osobno iskustvo, ali on je porodio carskim moju cimericu i ona je njime odusevljena. rez je minimalisticki, a koliko znam, nema nikakvih problema.

sretno!!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni je dr Habek pratio trudnocu. Jako je okej, simpa, pazljiv i ja bih imala povjerenja u njega. Za carske sam cula da radi jako dobro, tako da mozes biti cool.

Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pozdrav!
    Meni je dr. Habek vodio kraj trudnoće i bio mi je na porodu. Samo pohvale!!!
    Mojoj prijateljici je prije 6 mjeseci napravio carski i ona je oduševljena njime i kako je sve obavio. Rez joj je minimalistički i brzo se oporavila.
    Mislim da s njim nemaš brige

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moja iskustva s dr. Habekom su odlična! Čovjek je stvarno jednostavan, simpa i drag. A stručnjak je.

Trinny

Početno

I ja sam vodila trudnocu kod dr Habeka,mene je doduse spasio od carskog ali imam samo bezbroj rijeci pohvale

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moju trudnocu je vodio dr. Hafner, ali posto je otisao na godisnji dovrsio ju je dr. Habek i moje iskustvo je samo pozitivno.
    Pristupacan je, veseo, sve ga mozes pitati i lijepo odgovori.

Moj carski je napravnjem 19.07.2007. i za sad se osjecam super.
    Vec drugi dan nakon poroda sam hodala po hodnicima, nosila malce (jednog po jednog). Brzo me prestalo boljeti i sad vise bas nista ne osjecam.
    S nekih 8 dana smo izaski u setnji i od tad secemo. Ni 4 kat bez lifta mi nije problem.
    Rez je tako dobro napravljen da sad kad sam u nedjelju bila na hitnoj zbog visoke temp., je gin koji ne je gledao pitao "to je bio vaginalni?", a ja lezala sasvim gola pred njim i pokazem mu na rez a on "ajme kako je dobro napravljen, nisam ga ni skuzio."
    Pregledana mi je maternica, jajnici i sve je ok.

Tako da eto, izgleda da je sve dobro odradio.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pooh
    lunjam po forumu i tražim te!! Kako mi je drago da si dobro! Tipkamo se dalje na pp..

Sori na malo OT cure

Datum pristupanja
    May 2005

Početno umjesto Habeka na mom porodu Ujević

Većer curke !

Evo ja danas bila na zadnjem pregledu sve je ok .
    u Ponedjeljak idem na carski a kakao je Dr. Habek od danas na godišnjem porod će raditi Dr. Ujević što mi je i drago s obzirom da je Dr. Habek malo neodgovoran . Moja je čitava trudnoća vođena kao visoko rizićna zbog hidrocefalusa (vodena glava) i porod je iskljućivo carski rez što je Dr. Habek i znao no na današnjem pregledu je rekao da bi porod mogao biti i vaginalni s obzirom da sam dva prsta otvorena . S obzirom da sam radila sve nurološke pretrage u trudnoći a i prije nje i utvrđeno je da je moguć iskljućivo porod carskim rezom smatram da je Dr. Habek malo brzoplet .
    Nadam se da će Dr. Ujević napraviti posao kakao treba.
    Eto to je za sada to .
    Pozdrav svima , pišem kada se vratim iz bolnice.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I Vlatka, da cujemo: kako je bilo na carskom? U kakvoj anesteziji si bila? Jesu misici rezani ili razmicani? Je li vanjsi rez radjen laserskim nozem? Jesu li savovi klasicni ili je u pitanju nesto sto opisuju kao "zica" s dva sava jedan na pocetku drugi na kraju?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj sanja-m prvotno napisa
    I Vlatka, da cujemo: kako je bilo na carskom? U kakvoj anesteziji si bila? Jesu misici rezani ili razmicani? Je li vanjsi rez radjen laserskim nozem? Jesu li savovi klasicni ili je u pitanju nesto sto opisuju kao "zica" s dva sava jedan na pocetku drugi na kraju?
    je li to provokacija na priču sa mog carskog?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne, Iridiana. Niposto nije! Odrazava moju zarku zelju da konacno pronadjem opstetricara koji radi carski rez onako kako se meni cini optimalno, a opet ne inzistira na operaciji. Vaginalni porod je za mene ipak najbolji porod. No meni je preporucen carski zbog dvojceka i nazalost moram se pripremiti za njega. Podatkovno i psihicki. Najmanje sto zelim je da dodjem u prvu bolnicu i dalje prepustim osoblju da me porodi/operira. Bez obzira sto tako to kod nas u praksi obicno i zavrsi, moj ideal je da barem malo izbora bude i na meni. Pa makar i izbor nacina vrsenja carskog reza. Meni nije svejedno da li ce mi se misici rezati ili razmicati. Nije mi svejedno hoce li rez od operacije biti bikini ili vertikalan, sirok 1 cm ili "neprimjetan"....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da sam pogrijesila ime: Iridana umjesto Iridiana. Ispricavam se.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sanja-m puno ti je brži oporavak i puno manje boli ako ti mišiće razmiču. Napomeni im to, pa možda postupe po tvojoj želji
    Vertikalan rez rade samo u hitnom slučaju inače ne, ali pitaj samo da budeš sigurna
    Nisam sigurna, ali mislim da u Rijeci i na SD rade laserskim nožem.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Na SD-u ima lijecnika koji rade po Misgav Ladach (razmicanje), mislim da je netko spomenuo dr. Habeka u tom kontekstu. Otud i ja na ovom topic-u. Samo ne znam da li dr. Ujevic radi istom metodom. Zapravo mi treba jos i dr. u suprotnoj smjeni koji radi carski po Misgav Ladach kako bih bila sigurna da ce biti kako ja zelim (kako gordo to zvuci!).Mislim da je generalno SD uredan po pitanju operative i tehnike jedino je pitanje koliko su optereceni. Pula isto radi carski metodom razmicanja misica(citala neku njihovu studiju ML versus klasicni carski od prije nekoliko godina), ali do tamo ne bih potegnula. Rijeka mi je super, ali ima nekih privatnih razloga zasto to nazalost otpada (nema veze sa strucnoscu lijecnika/primalja ili opremom bolnice). Varazdin ? - nazvat cu ih telefonom. Valjda ce htjeti dati takve informacije. Merkur ima ionako smanjen kapacitet zbog renoviranja, a i na forumu se prica kako novorodjencad cesto oboli od nekakvih infekcija, tako da ne znam da li bi ih uopce uzimala u obzir. Iridana2666, hvala na pp.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je radio dr. Habek carski po Misgav Ladach metodi. Općenito je meni carski bljak i ne bih ga htjela ponoviti. Što se tiče tehničkog dijela, po mojoj laičkoj procjeni izveden je jako dobro, ožiljak je cca 8 cm, bez poprečnih šavova i gotovo uopće se ne vidi, samo blijeda tanka crta. Moj ginić je rekao da nije vidio "ljepši" ožiljak od carskog. :shock:
    Ali ma koliko bio "lijep" taj moj ožiljak ja se ipak zdušno nadam VBAC-u u slijedećoj trudnoći/porodu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •