Micika, jel da ljuti to dok vidiš kak malo bespomoćno biće tak pati jer se nekome nije dalo posvetiti minutu više svog vremena na pregled?![]()
Konkretno, ja sam slušala o dotičnom doktoru i prije nego sam bila trudna same hvalospjeve pa sam si mislila, ajde nebudem sad komplicirala ( kak to znaju samo horoskopske djevice),ak je svima dobar bude i meni. A kad ono :shock:. Niti sam zadovoljna ponašanjem prema nama, a bome niti liječenjem. A da bude stvar još gora tek sad čujem i negativne kritike ljudi. Haaalooo! Pa gdje ste bili prije, dok je Luka još bio u trbuhu?
Bilo kak bilo, sad sam u potrazi za novim doktorom. Vidim da mi niko neće dati prijedlog. Morala se budem opet pointeresirati među ljudima al pa tak sam i s ovim prošla. Hm.. :?

),ak je svima dobar bude i meni. A kad ono :shock:. Niti sam zadovoljna ponašanjem prema nama, a bome niti liječenjem. A da bude stvar još gora tek sad čujem i negativne kritike ljudi. Haaalooo! Pa gdje ste bili prije, dok je Luka još bio u trbuhu?
. Morala se budem opet pointeresirati među ljudima al pa tak sam i s ovim prošla. Hm.. :?
Odgovori s citatom