Pretražila sam forum, tražila po netu i nisam našla podatak kada se najranije djetetu može dati Prolife?
Tin ima 16 mjeseci (još dojimo, ali klopamo i krutu hranu) jučer smo počeli proljevati, smijem li mu dati jednu bočicu ili ne?
Hvaaaaaala!
Pretražila sam forum, tražila po netu i nisam našla podatak kada se najranije djetetu može dati Prolife?
Tin ima 16 mjeseci (još dojimo, ali klopamo i krutu hranu) jučer smo počeli proljevati, smijem li mu dati jednu bočicu ili ne?
Hvaaaaaala!
Nama je pedijatrica prvi put dala Prolife s 13 mjeseci i to tri bočice emulzije.Svako jutro natašte i nije proljev baš odmah prestao.Malo se zgusnuo, al je još imao proljevastu stolicu dva, tri dana nakon što sam mu dala zadnju ampulu.Tak da te ne zabrine ak mu ne prestane odmah.
E. isto tako još doji i jede krutu hranu i ima 16 mjeseci.
Tomici sam davala Prolife prije nego je navršio 6 mjeseci, jer je pio Klavocin i radi njega imao jaki proljev. Ne sjećam se točno koja doza je bila, pola bočice jednom ili dvaput dnevno.
I sada im uz antibiotik obavezno dajem Prolife.
Ja sam uz prvi antibiotik davala i Prolife, pola bočice u jutro na tašte. Kasnije, kad je bila veća nije ga htjela pa nam je pedi preporučila SanoStol probiotik i rehidracijska tekućina u jednom, e sad ne znam koliko rano se on može davati. Mislim da možeš dati Prolife pola bočice bez problema.
meni je bas doktroica propisala prolife - pola bocice ujutro pola navecer, maleni ima 6 ipol mjeseci
Tako i nama, kad je dobivao antibiotik, sa 7 mjeseci.malena beba prvotno napisa
vrlo rano jer je potpuno prirodan
uz pomoć njega nikada D nije imao dugotrajan proljev
Mia pije prolife od kad je navršila mjesec dana. I to trećinu kapsule pomješane s malo mog mlijeka ujutro prije obroka.
Hvala vam svima puno na odgovorima. Nisam mogla na net pa se nisam prije javljala.
Btw. riješili smo stvar i doveli kakanje u normalu.
Adrian je dobio prolife od 4 mj. pola suspenzije ujutro, drugu polovicu popila bih ja. Mi smo to probali zbog njegovih alergija, navodno se nekoj djeci alergija malo smiri nakon probiotika, mi nažalost nismo to primjetili![]()
i mi smo od danas na Prolife?tek pola bočice pa je pedijatrica rekla da je zovnemo oko 19 da vidimo za dalje sto mi je ok od nje iako je socijalni pedijatar u DZ .
mi imamo 9,5 mj pa mozda nam i produlji terapiju par dana